Νικος76 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 Τι είναι πάλι τούτο ?????????Έχω έναν δίσκο 15 GB για system.Όταν ανοίγουν τα Windows (XP Pro) έχω 11 GB (Used) και 4GB (Free) .Όμως όσο περνάει η ώρα τα free GB μετατρέπονται σε Used GB ,μέχρι που φτάνει στο σημείο να έχω 0 Bytes free στον δίσκο !!!!!!!!!!Το πρόβλημα «λύνετε προσωρινά» κάνοντας Restart (ξεκινάει ακριβώς η ίδια διαδικασία απ την αρχή η οποία κρατάει 45 λεπτά περίπου) .Έκανα scan για ιούς ,όλα καλά .Προφανώς είναι κάποια εφαρμογή που τρέχει χωρίς να φαίνεται .Το έχει συναντήσει κανείς άλλος αυτό .Κάποια ποιο «ανώδυνη» λύση απ το Format .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Μηπως εχεις Νorton System Works εγκατεστημενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικος76 Μάρτιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Οχι .Απο ανάλογα προγραμματα έχω ZoneAlarm proMCAFEE 8Trojan GuarderAshampoo WinOptimizer Platinum SuiteΛες κάποιο απο αυτά να κάνει την μαλακ@#$‘#@ια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Εντόπισε ποιος φάκελος περιέχει τα χρησιμοποιημένα Gb με το πέρασμα της ώρας και δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τι φταίει.Παλιότερα σε ένα Celeron που είχα, είχε crashάρει η SANDRA μου πάνω σε ένα HDD benchmark, και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι είχε μειωθεί ο ελεύθερος μου χώρος κατά ένα Gb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Ενημέρωσέ τα όλα και προσέθεσε giant και spy-sweeper και τρέξτα από ασφαλή λειτουργία (safe mode) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Το system restore το έχεις ενεργοποιημένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.