rafail1994 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2015 Καλησπέρα της τελευταίες 2 μέρες δημιουργήθηκε ένα περίεργο πρόβλημα που δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλετε . Όταν ανοίγω το pc μπαίνει στην επιφάνεια εργασίας και εκει που φορτώνει τα προγράμματα ξαφνικά κολλάει και δεν κάνει τίποτα (επίσης απο το led του κουτιού βλέπω οτι ο σκληρός σταματάει να χρησιμοποιείτε) , μπορει να το κλείσω καμία 10αρια φορες και μετα να ανοίξει κανονικά χωρίς να εχει πρόβλημα . Ο σκληρός δίσκος είναι μια χαρά , οι μνήμες σε ενα γρήγορο τεστ που έκανα δεν έβγαλαν κάποιο πρόβλημα , τα windows 7 (δεν εχει καιρό που εκανα format) είναι ενημερωμένα όπως και οι drivers,bios , το έβγαλα και από το ups μήπως έφταιγε αυτό αλλά και εκει τα ίδια . Το pc είναι της υπογραφής μου έχω μια υποψία οτι μπορεί να εχει θέμα η μητρική αλλά αφού ανοίξει όλα δουλεύουν κομπλέ . Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να παιζει ; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Δεκέμβριος 22, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 1) Κοίτα πιο σχολαστικά τον σκληρό με το HD Regenerator μήπως έχει delays. Αν έχεις ένα 2ο σκληρό φόρτωσε μόνο τα win και δες αν σου κάνει και με αυτόν τα ίδια.2) Κοίτα πιο σχολαστικά τις μνήμες. Τρέξε memtest για κάποιες ώρες.3) Δες ποια προγράμματα φορτώνει όταν ξεκινάνε τα windows και μέσω του msconfig-->startup και ξετσέκαρέ τα ώστε να μην φρτώνει τίποτε. Δοκίμασε να μην φορτώνει τίποτε από το srartup. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 22, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 1)Έτρεξα το πρόγραμμα δεν βρήκε τίποτε όλα καλά (επίσης πολύ ωραίο πρόγραμμα δεν το ήξερα) .2)Θα της βάλω όλο το βραδύ κανένα 9 ωρα για να είμαι σίγουρος3) Λοιπόν δοκίμασα ένα ένα να τα κλείσω , έκλεισα αρκετά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι βέβαια να απενεργοποιήσω το o&o defrag και το dropbox έκανα κανα δυο restart και άνοιξε κανονικά χωρίς πρόβλημα τυχαίο ; (τώρα θα τα ξανά ανοίξω να δω) Επίσης έτρεξα και ένα chkdsk ούτε εκει έδειξε κάτι περίεργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 22, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Λοιπόν τα άνοιξα πάλι όλα και δουλεύει κομπλέ έκανα 5 restart και δεν κόλλησε καθόλου ........ δεν ξερω τι να πω θα με τρελάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 23, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Λοιπόν μνήμες κομπλέ κανένα πρόβλημα . Όταν το ξανά άνοιξα σήμερα κόλλησε πάλι έκλεισα μόνο το dropbox και φαίνεται να ειναι εντάξει για την ώρα , περίεργο γιατι δεν είδα να κάνει κάποιο update αυτές της μέρες. Θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες να δω πως θα πάει .... κατι άλλο δεν σας περνάει απο το μυαλό ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyuri Δεκέμβριος 23, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Virus,windows update,usb mouse keyb,hdd or vga, so many things so little time. Δοκίμασε και ολα τα καλώδια μεσα εξω...data power. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Δεκέμβριος 23, 2015 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Ψάξε και για malware όπως σωστά επισημαίνει και ο φίλος από πάνω. Άλλαξε sata καλώδιο και απενεργοποίησε ότι υπάρχει στο msconfig-->startup για 3-4 μέρες. Επίσης όπως σου έγραψα και παραπάνω αν έχεις ένα 2ο σκληρό βάλε μόνο win χωρίς περιφερειακά και μόνο τους απαραίτητους drivers και βάλε και τον chrome για 2-3 μέρες. Θα είναι λίγο σπαστικό, αλλά αν δεν σου βγάλει πρόβλημα λογικά θα αποκλείσεις το hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 23, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Για ιους έχω ψάξει από την πρώτη στιγμή τίποτα . Οκ αύριο μεθαύριο που θα έχω λιγο χρόνο θα κάνω εγκατάσταση τα windows σε άλλον δίσκο με διαφορετικά καλώδια sata ,power και βλέπουμε . Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Δεκέμβριος 29, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Ένα update δούλεψα σε linux σε windows 10 κανένα πρόβλημα ακόμη και εαν τα φόρτωσα , ξανά μπαίνω σε windows 7 πάλι κολλάει .....μου έρχεται μια ιδέα να "ξηλώσω" την ειδοποίηση για την αναβάθμιση των windows 10 και από τότε δεν έχει κολλήσει ούτε μια φορά 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Δεκέμβριος 29, 2015 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2015 Να κάνω μια άκυρη ερώτηση ; υπάρχει περίπτωση τα ευγενή apps της Microsoft ,τα καινούργια γνωστά app ντετέκτιβ, να έρχονται με update και σε πιο παλιά win? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Φεβρουάριος 1, 2016 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2016 Και ναι μετα από καιρό το "πρόβλημα" ξανά εμφανίστηκε , είναι απίστευτα σπαστικό . Παρατήρησα οτι μου το ξανά ξεκίνησε μετα απο κατι update των windows που έκανα Σε linux κανένα πρόβλημα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts