FrOsT Μάρτιος 30, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από papatsonis http://www.gtr-game.com/στα γραφικά βέβαια , αν κρίνω απο τα screenshots , το gtr δεν θα πρέπει να μπορεί να σταθεί δίπλα του, αλλα σε συμπεριφορά... , btw θα βγεί ποτέ το GT4 σε pc ?όσο για physics , δοκίμασε και το richard burns rally , δεν πήρε τυχαία νομιζω το "annual award" στο physics section στο www.bhmotorsports.com Μπάαααα... δεν νομίζω να το δούμε ποτέ σε pc, το παιχνίδι είναι λόγος αγοράς PS2....To richard burns rally το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και ήταν πράγματι κορυφή...Αλλά στης συγκρίσεις που κάνεις, κάνεις ένα λάθος!Συγκρίνεις το GT4 με το richard burns rally και το gtr που είναι "εξειδικευμένα" σε έναν τομέα...Στο GT4 το φυσικό μοντέλο είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να προσομοιώνει τα πάντα! Από ένα αμάξι μ3 50 άλογα μέχρι ένα αμάξι με 1000! Και πιστέψαμε το κάνει με καταπληκτικό τρόπο...To gtr θα το ψάξω και θα το δοκιμάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 30, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 δεκτο για το GT4 vs RBR , εξαλλου, το ανέφερα σαν δείγμα άψογου(?) μοντέλου σε physics και οχι για σύγκριση με το GT4.Τώρα στη σύγκριση GTR vs. GT4 , έχεις δίκιο ως προς το εύρος των αυτοκινήτων που τρέχεις , απο 50 αλογα εως... 1000, αλλα πιστευω οτι ηταν προθεση των παραγωγων (ο οποιος του GTR , είναι και οδηγός αγώνων ) να τα κάνουν έτσι.Τo GTR δεν θα μπορουσε να ήταν κάτι λιγότερο , μιας και ήθελε να είναι μια πιστή μεταφορά του πρωταθλήματος GT σε pc με πλήρη υποστήριξη απο τη FIA.Το GT4 είναι ένας all around emulator ,καλος όπως λετε (δεν έχω άποψη) που απευθυνεται και σε λίγο διαφορετικό κοινό (έχει ήδη βαριά κληρονομιά απο τα προηγούμενα,και δεν θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί απο αυτό το στύλ εδιτ : αν το βρεις το GTR full στείλε κανα πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 30, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 ’μα κάποιος βρει το GTR ενοικιαζόμενο ας το σφυρίξει ρε παιδιά και από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 31, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από papatsonisεδιτ : αν το βρεις το GTR full στείλε κανα πμ Αρχική απάντηση από schumifer ’μα κάποιος βρει το GTR ενοικιαζόμενο ας το σφυρίξει ρε παιδιά και από εδώ. Δεν κυλοφορεί??? Αντε να κατεβάζω το demo... Πάντος το GT4 και γενικά όλα τα GranTurismo πρέπει να τα παίξεις αρκετά για να δείς την πραγματική αξία τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 6, 2005 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Μετά μια εκτενή δοκημή του GTR demo ξαναλέω GT4(αν και ξαναλέω ότι δεν είναι άμεσα συγκρήσημα)!Παίξε το GT4 και αν δεν σου αρέσει βγάλε τα driving aids εκτώς... απλα μεγαλειόδες!ΕDIT: Το gtr το δοκήμασηκε και με πληκτρολόγιο και με Dual Shock 2 από PS2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 7, 2005 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 GTR έχω παίξει κορυφαία φυσική αλλά μόνο για τιμονιέρα με το πληκτρολόγιο είναι δύσκολο να παίξεις ρεαλιστικά οι βοηθητικές ρουτίνες αλλοιώνουν πολύ την αίσθησηΤώρα όσο για το Richard burns rally πράγματι καλή η φυσική του αλλά έχει κάποια λάθη στην επιτάχυνση της βαρύτητας το αυτοκίνητο απογειώνεται όπως είναι λογικό από τις τόσες ανωμαλίες του δρόμου αλλά επαναφέρεται στο έδαφος σα σε αργή κίνηση σαν να κολυμπάει στον αέρα (λίγο υπερβολικός είμαι αλλά αυτή την αίσθηση σου δίνει) Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και με 60Km/h να φας 4 τούμπες με μια ανατροπή φαντάσου να πηγαίνεις με 120-140Km/h ταχύτητα απαγορευτική για αυτό το παιχνίδι μόνο σε μια δυο πιστές για λίγο φτάνεις τα 200 σε λίγες ευθείες και μετά φρενααααΈνα άλλο αρνητικό είναι η κάπως αργή αίσθηση της ταχύτητας η οποία ως δια μαγείας εξαφανίζεται στα εκπληκτικά replayGT4 έχω παίξει λίγο σε έναν φίλο μου (δεν έχω PS2).Καλή η φυσική αλλά δεν είναι αυτό το δυνατό σημείο του Είναι ένας ολοκληρωμένος τίτλος με συνολικά πολύ καλά χαρακτηριστικά (αυτοκίνητα, πιστές, γραφικά αίσθηση, αντοχή στο χρόνο) και μοναδική ατμόσφαιρα δεν κυκλοφορούν και πολλά GT παιχνίδια στην αγορά.Έχει κανείς υπ όψη του να προχωράει κανένα project για PS2 emulator στο PC? Η επεξεργαστική ισχύς δεν είναι πλέον δικαιολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Απρίλιος 7, 2005 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 To gt4 και το rbr δεν μπορουν να συγκριθουν,ειναι τελειως διαφορετικα και οντως το rbr ειναι λιγο υπερβολικο ειδικα με τα πλευρικα G που οπως ειπε και ο kaynd τουμπαρει πολυ ευκολα..Οσο για εξομοιωτη για PS2, ο κυριωτερος και πιο εξελιγμενος ειναι ο pcsx αλλα και αυτος προς το παρον τρεχει το Bios και καποια frames ειτε απο το μενου των παιχνιδιων ειτε in game αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να παιξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Απρίλιος 10, 2005 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Ένα άλλο αρνητικό είναι η κάπως αργή αίσθηση της ταχύτηταςαυτο ειναι κουλο!!!! ειδικα σε αυτο το σημειο ειναι φοβερο το παιχνιδι ειμαι σιγουρος οτι αυτο το λες για την εξωτερικη καμερα του ποιχνιδιου η οποια εχει αργη κινηση εχω ενα in-car βιντεο απο τον εμπρος προφυλακτηρα του solberg στην γρηγορη και τεχνικη ειδικη ouninpohja της φιλανδιας και ολη η επιταχυνση αισθηση της ταχυτητας τα μπασιματα στις στροφες ειναι ακριβως ιδιες με την μεσα καμερα του richard burns απλα το κορυφαιο rally sim που εχει βγει ποτε κανοντας το colin 2005 -wrc4 να ειναι παιχιδακια απλα ειναι για τον ψαγμενο και οχι για καποιον να περασει την ωρα τουεγω στο richard καποιες στιγμες παω τοσο τεζα φοβαμαι ειδικα στην ασφαλτο ειναι τοσο γρηγορο ενα ξενο site ειχε γραψει "η αισθηση της ταχυτητας ειναι τρομακτικη"για να απολαυσεις σωστα ενα racing game πρεπει να εχεις τιμονιερα και να πεζεις παντα απο τη μεσα καμερα μου τη σπανε δικαιολογιες του στυλ δεν βλεπω το δρομο προτιμο πληκτρα κλπ η παιζεις σωστα η οχι τωρα αν ειναι για χαβαλε ενταξει...αντε κατεβαστε το richard burns net 2.2 να παιξουμε online!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Απρίλιος 10, 2005 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 επισης οταν απογειωνεται καρφωνεται αμεσως στο δρομο και γαντζωνει οπος τα wrc cars απλα στα μεγαλα αλματα πρεπει να εχεις τοποθετηθει καλα αλιως εξω!! τωρα εσυ που λες μονο σε 2 πιστες πιανεις τα 200 οπος στην 2 πιστα της usa παιζεις rally και οχι f1:whistling λες οτι τουμπαρεις με 60 ε λογικο ειναι αν δεν μπενεις σωστα γιατι το παχνιδι θελει γραμες αλιως εισαι εξω.εαν μπεις σωστα και με 150 το αμαξι ειναι τρενο οπως και στην πραγματικοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 11, 2005 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 ΔΟκιμασε κανεις την πατεντα "αντιγραφο ασφαλειας? λεω να παω να το νοικιασω...Θα φαω φολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 11, 2005 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Tζαμπα το νοικιασμα Ακομα κ σε δισκακι dual τπτ δεν καταφερα κ απο οτι βλεπω στο net ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 11, 2005 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Ναι ρε παιδιά τι γίνεται γ@μώτο εγώ που έκανα ένα 'Back up' μου έπαι ξε μόνο τα trademarks στην αρχή, ότι ακριβώς κάνει και στις κονσόλες που δεν παίζει το αυθεντικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 11, 2005 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Η πειρατεία σκοτώνει το Gran TurismoΑπλά αγοράστε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 11, 2005 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Είναι θέμα δίσκου τον οποίο έιχα δει περίπου στα 45 να τον πουλάει η sony Αν και τα Gran turismo ΜΟΝΟ αυθεντικά... εκτός αν θες να ενθαρύνεις την εταιρία και τους δημιουργούς να μην ξαναβγάλουν παιχνίδια όπως τα GT.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Απρίλιος 11, 2005 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Όχι θέλω να την ενθαρρύνω να μην ξαναβγάλει τέτοια παιχνιδάρα σε τέτοιο είδος δίσκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.