FrOsT Μάρτιος 24, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Το "παιχνιδάκι" έχει και ένα καταπληκτικό mode για να βγάζεις φωτογραφίες(1280*960) τα αυτοκίνητα σου! και να τα αποθηκεύεις σε USB memory!!! Πάρτε μια γεύση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 24, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Και άλλη μια... Απλά καταπληκτικά γραφικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Μάρτιος 24, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 εγω απογοητευτηκα με το 3 έλιωσα αλλά αυτό το μεταπούλησα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 24, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e εγω απογοητευτηκα με το 3 έλιωσα αλλά αυτό το μεταπούλησα..... Και εγώ έλιωσα με το 3 αλλά το 4 είναι άλλη φάση...Χρειάζεται πολύ περισσότερη προπόνηση (ειδικά τα φρεναρίσματα χωρίς ABS...) και καλύτερο στήσιμο του αυτοκίνητου για να είναι ανταγωνιστικό, καθώς οι πίστες έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους τόσο στην χάραξη όσο και στην διαμόρφωση του οδοστρώματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 24, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2005 όντως έχει άψογα γραφικά,για τα δεδομένα του, πολύ ρεαλιστικό περιβάλλον και έλεγχο.και ατελείωτο!τόσες ώρες έχω ασχοληθεί ακόμα στο 4% είμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάρτιος 25, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Δν διαφωνω ρε παιδια,πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα γιατι δεν υπαρχουν ΠΛΕΟΝ racing car modifications???Και επισης που χρειαζεται το δυπλωμα το special? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 25, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 έχεις πάρει το special?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 25, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Δν διαφωνω ρε παιδια,πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα γιατι δεν υπαρχουν ΠΛΕΟΝ racing car modifications???Και επισης που χρειαζεται το δυπλωμα το special? Δεν ξέρω ακόμα! μάλλον στο extreme events!Αρχική απάντηση από Τζώρτζης έχεις πάρει το special?!!! Ναι! με εξαίρεση το τελευταίο με την αγωνιστική 190Ε στο Nurdurgring όλα τα άλλα δεν είναι κάτι δύσκολο...Πάντα παίρνω όλα τα διπλώματα και αφού το τερματίσω προσπαθώ να τα κάνω και όλα χρυσά!Τώρα είμαι στο 28.6% Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Μάρτιος 25, 2005 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 Ναι το Special το εχω παρει ολο...Δεν μου φανηκε ιδιαιτερα δυσκολο αρκει να εχεις μαθει την αναλογικοτητα των πληκτρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 25, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 με το εθνικοαπελευθερωτικο στο ζενιθ και τη σκορδαλια να καιει ακομα.... ειπα να παω για μια βραδυνη τσαρκα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 25, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2005 πραγματικα δεν καταλαβα κι εγω γιατι καταργησαν την δυνατοτητα αγωνιστικης μετατροπης αλλα δεν πειραζει και πολυ.... η ποικιλια των αμαξιων ειναι μια καλη αποζημιωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Μάρτιος 26, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Παιδια Υπαρχει κανεις που να εχει αντιγραψει το GT4 ? Γιατι σκεφτομαι να το νοικιασω να το αντιγραψω αλλα εχω ακουσει οτι παιζουνε καποια προβληματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 26, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Πριν λιγο ρωτησα τον ''πειρατη'' μου και μου ειπε οτι δεν το εχουν αντιγραψει ακομη.Αναμενουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάρτιος 26, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης πραγματικα δεν καταλαβα κι εγω γιατι καταργησαν την δυνατοτητα αγωνιστικης μετατροπης αλλα δεν πειραζει και πολυ.... η ποικιλια των αμαξιων ειναι μια καλη αποζημιωση.... ΑΝΠ...:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 27, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 ελπιζω ολοι εσεiς που εχετε ασχολειστε με το GT4 , να εχει παρει το ματι σας... το GTR... ..ειδικα με τιμονιερα... ισως τα παρατησετε ολα τα υπολοιπα simulation "like" παιχνιδια... ... αν και αυτο αποτελει απο μονο του αλλο ..μεγαλο thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 27, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Solid Snake [06-03-2005 22:14] Αντιγραφεται,αλλα πρεπει να εχεις recorder που να γραφει dual layer. Κάνεις λάθος. Ένας φίλος μου το αντέγραψε σε DVD+R Dual Layer με το NEC 3500 και δεν δούλευε στο PS2 του (εννοείται ότι το έχει τσιπάρει). Λέει ότι βάζει το παιχνίδι και δείχνει μόνο τα γράμματα κτλ. που λέει στην αρχή και μετά δεν κάνει τίποτα! ’λλες φορές ούτε που το διαβάζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Μάρτιος 30, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 εγω επαιξα gtr και απλα επαθα μιλια μπροστα απο το ψευτο gt4 που μου λεει το καθε καγκουρι gt4 και το παιξες ?θα παθεις πλακα κλπ καλη δουλεια ειναι αλλα στα physics δεν με ενθουσιασε μια απο τα ιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 30, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣαλλα στα physics δεν με ενθουσιασε μια απο τα ιδια Δεν ξέρω με τι κριτήρια το λες αυτό αλλά προσωπικά το μοντέλο φυσικής του GT4 είναι το καλύτερο που έχω δει! Μεγάλες διαφορές από αυτό του 3 που από ένα σημείο και μετά πράγματι γινόταν λίγο ψεύτικο...Δώσε κάνα link για το gtr να δω ποιό είναι να το νοικιάσω να σου πω την γνώμη μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Μάρτιος 30, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 http://www.gtr-game.com/στα γραφικά βέβαια , αν κρίνω απο τα screenshots , το gtr δεν θα πρέπει να μπορεί να σταθεί δίπλα του, αλλα σε συμπεριφορά... , btw θα βγεί ποτέ το GT4 σε pc ?όσο για physics , δοκίμασε και το richard burns rally , δεν πήρε τυχαία νομιζω το "annual award" στο physics section στο www.bhmotorsports.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Μάρτιος 30, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Πάντως Dodge Charger rulez.. Με αυτό ξεκίνησα και αν και είναι λίγο δύστροπο στο cornering σαν σταματημένουνς τους περναέι όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.