Jump to content

Gran Turismo 4

Savio

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e

εγω απογοητευτηκα με το 3 έλιωσα αλλά αυτό το μεταπούλησα.....

Και εγώ έλιωσα με το 3 αλλά το 4 είναι άλλη φάση...

Χρειάζεται πολύ περισσότερη προπόνηση (ειδικά τα φρεναρίσματα χωρίς ABS...) και καλύτερο στήσιμο του αυτοκίνητου για να είναι ανταγωνιστικό, καθώς οι πίστες έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους τόσο στην χάραξη όσο και στην διαμόρφωση του οδοστρώματος...

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

Δν διαφωνω ρε παιδια,πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα γιατι δεν υπαρχουν ΠΛΕΟΝ racing car modifications???Και επισης που χρειαζεται το δυπλωμα το special?

Δεν ξέρω ακόμα! μάλλον στο extreme events!

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

έχεις πάρει το special?!!!

Ναι! με εξαίρεση το τελευταίο με την αγωνιστική 190Ε στο Nurdurgring όλα τα άλλα δεν είναι κάτι δύσκολο...

Πάντα παίρνω όλα τα διπλώματα και αφού το τερματίσω προσπαθώ να τα κάνω και όλα χρυσά!

Τώρα είμαι στο 28.6%

πραγματικα δεν καταλαβα κι εγω γιατι καταργησαν την δυνατοτητα αγωνιστικης μετατροπης αλλα δεν πειραζει και πολυ....

η ποικιλια των αμαξιων ειναι μια καλη αποζημιωση....

post-166-1416071793,1812_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

πραγματικα δεν καταλαβα κι εγω γιατι καταργησαν την δυνατοτητα αγωνιστικης μετατροπης αλλα δεν πειραζει και πολυ....

η ποικιλια των αμαξιων ειναι μια καλη αποζημιωση....

ΑΝΠ...:worship: :p

ελπιζω ολοι εσεiς που εχετε ασχολειστε με το GT4 , να εχει παρει το ματι σας... το GTR... ..ειδικα με τιμονιερα... ισως τα παρατησετε ολα τα υπολοιπα simulation "like" παιχνιδια... ;)

... αν και αυτο αποτελει απο μονο του αλλο ..μεγαλο thread

Αρχική απάντηση από Solid Snake [06-03-2005 22:14]

Αντιγραφεται,αλλα πρεπει να εχεις recorder που να γραφει dual layer.

Κάνεις λάθος. Ένας φίλος μου το αντέγραψε σε DVD+R Dual Layer με το NEC 3500 και δεν δούλευε στο PS2 του (εννοείται ότι το έχει τσιπάρει). Λέει ότι βάζει το παιχνίδι και δείχνει μόνο τα γράμματα κτλ. που λέει στην αρχή και μετά δεν κάνει τίποτα! ’λλες φορές ούτε που το διαβάζει!

εγω επαιξα gtr και απλα επαθα μιλια μπροστα απο το ψευτο gt4

που μου λεει το καθε καγκουρι gt4 και το παιξες ?θα παθεις πλακα κλπ καλη δουλεια ειναι αλλα στα physics δεν με ενθουσιασε μια απο τα ιδια

Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ

αλλα στα physics δεν με ενθουσιασε μια απο τα ιδια

Δεν ξέρω με τι κριτήρια το λες αυτό αλλά προσωπικά το μοντέλο φυσικής του GT4 είναι το καλύτερο που έχω δει! Μεγάλες διαφορές από αυτό του 3 που από ένα σημείο και μετά πράγματι γινόταν λίγο ψεύτικο...

Δώσε κάνα link για το gtr να δω ποιό είναι να το νοικιάσω να σου πω την γνώμη μου...

http://www.gtr-game.com/

στα γραφικά βέβαια , αν κρίνω απο τα screenshots , το gtr δεν θα πρέπει να μπορεί να σταθεί δίπλα του, αλλα σε συμπεριφορά... , btw θα βγεί ποτέ το GT4 σε pc ?

όσο για physics , δοκίμασε και το richard burns rally , δεν πήρε τυχαία νομιζω το "annual award" στο physics section στο www.bhmotorsports.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.