Savio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 Eρχεται το απόλυτο GT4 με απίστευτα γραφικά 700 (!) αυτοκίνητα και 50΄πίστες +Nιρμπουγκριγκ.Το έχω κάνει pre-order.Το έχει πάρει κάποιος;Λέγεται ότι θα είναι σε dual layer δισκάκι και δεν θα αντιγράφεται. (όχι ότι με νοιάζει αυθεντικά τα παίρνω, απλά δεν παίζει σε τσιπαρισμένες κονσόλες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Γιατί να μην παίζει σε τσιπαρισμενες κονσόλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Μάρτιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Γιατί δεν θα αντιγράφεται, έτσι διάβασα σε uk φόρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgnik Μάρτιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 παιδια και εγω το εχω απο εχτες και μπορω να πω οτι ειναι παιχνιδαρα :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Μάρτιος 6, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από grgnik παιδια και εγω το εχω απο εχτες και μπορω να πω οτι ειναι παιχνιδαρα :T: :T: To έχουν πλέον όλα τα eshops...να ρωτήσω τι διαφορές βλέπεις από το 3; Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgnik Μάρτιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Savio [Σήμερα, στις 19:28] To έχουν πλέον όλα τα eshops...να ρωτήσω τι διαφορές βλέπεις από το 3; Να σου πω την αληθεια οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες αλλα κατα καποιο περιεργο τροπο ενοιωσα σαν να παιζω ενα καινουργιο racing.Tα γραφικα ειναι σαφως ανωτερα και επιπλεον τα 500 αυτοκινητα ειναι μεγαλη διαφορα απο τα 150? του gt3.Καποιες προσθηκες οπως το NOS,η επιλογη αεροτομης και οι πολυ περισσοτερες επιλογες πρωταθληματων δινουν αρκετους ποντους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Ξέρετε αν θα κυκλοφορήσει και σε PC; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 22:09] Ξέρετε αν θα κυκλοφορήσει και σε PC; Με καμια παναγια.Το παιχνιδι ειναι της Sony Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgnik Μάρτιος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από yaputzis Ξέρετε αν θα κυκλοφορήσει και σε PC; ποτε...δυστυχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Savio [Σήμερα, στις 12:20] Γιατί δεν θα αντιγράφεται, έτσι διάβασα σε uk φόρα. Αντιγραφεται,αλλα πρεπει να εχεις recorder που να γραφει dual layer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Κρίμα γιατί φαίνεται πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάρτιος 7, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 To GT4 είναι πολύ καλό... (3 ωρίτσες το παιδεύω και ακόμα έχω πολύυυυυυυ δρόμο...)Σχεδιασμένες από την αρχή είναι τόσο οι πίστες όσο και τα αυτοκίνητα ενώ το φυσικό μοντέλο απλά είναι κατά πολύ ανώτερο από αυτό του 3...Τα γραφικά του 4 κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με του 3 αλλά λόγο του επανασχεδιασμού φαίνονται καλύτερα!(FR cars Rulezzz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolt Μάρτιος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Πολυ καλο το παιχνιδι παιδια.Θελει πολυ ψαξιμο βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 7, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Με κανεναν emulator θα παιζει στο pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 7, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 "αντιγραφο ασφαλειας" + τσιπακι στο PS2....ήγνησιο παιχνιδι και το κεφαλι ησυχο.....ιδου το ερωτημα...ξερει κανεις τι παιζει απο τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Μάρτιος 7, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης "αντιγραφο ασφαλειας" + τσιπακι στο PS2....ήγνησιο παιχνιδι και το κεφαλι ησυχο.....ιδου το ερωτημα...ξερει κανεις τι παιζει απο τιμες? 52 ευρώ τελική τιμή στο eshop η καλύτερη που βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 7, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Savio [Σήμερα, στις 15:24] 52 ευρώ τελική τιμή στο eshop η καλύτερη που βρήκα ωραια....παει το plan b....για την πρωτη εναλλακτικη υπαρχει καμια πληροφορια?:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Μάρτιος 7, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Τέτοια games αξίζουν μόνο ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ!Ολα αυθεντικά τα χω αλλά αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 7, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Savio [Χθες, στις 12:06] Λέγεται ότι θα είναι σε dual layer δισκάκι και δεν θα αντιγράφεται. (όχι ότι με νοιάζει αυθεντικά τα παίρνω, απλά δεν παίζει σε τσιπαρισμένες κονσόλες) Το έχω κοντά μία εβδομάδα,Τ#Ε#Λ#Ε#Ι#Ο# # # # # Κάνεις λάθος φίλε Savio παίζει αντιγραμένο σε κονσόλες(τουλάχιστον σε PS2 παίζει) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 7, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αλλά τι μλ@κίες λέω αφού δεν έχει βγει αλλού :p :p Λένε ότι θα κάνουν πατέντες να χωρέσει σε απλό DVD-R από φίλο Αλλά δεν ξέρω :sorry: για το BadReport:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.