Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Τι διαολο μονο εμενα το update εγινε μεσα σε 5 λεπτα ολο?

Έχεις μέσον στη dice:p.

Εντωμεταξύ, αφότου έκλεισα το παιχνίδι, μπήκα 1-2 φορές, έτσι για να ελέγξω ότι όλα ήταν εντάξει.

Η κεντρική σελίδα του origin είναι άδεια (φαίνονται τα περιγράμματα των παραθύρων των παιχνιδιών και των διαφόρων επιλογών) και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα εμφανίζονται όλα στη θέση τους. Λες και φορτώνει τις εικόνες την ώρα που το ανοίγεις και όχι από πριν (όπως θα έπρεπε να είναι).

Οπως γνωρίζετε, το πρόβλημα με το Customization μενού συνεχίζεται (δείχνει όλα τα όπλα κλειδωμένα - day 0 κατάσταση) αλλά προχθές εκανα 2 κιλ που γουσταρα πολύ....

το ένα σε αεροπλάνο που εφορμούσε κάθετα σε προς τα εμένα...η εγώ ή αυτός κατάσταση και τον σκότωσα και το 2ο στην SINAI desert είμαι στο 1ο όροφο κτιρίου, με βλέπει και παει αντιπαλος σε μια πόρτα στο ισόγειο και αφήνει "ποντικο"παγίδα ...με το που την αφήνει, την σημαδεύω και ανατινάζεται ο ίδιος !! mypersonalbestkill hashtag και τα συναφή...

• Like 1

Ωραίος:T:. Δεν ξέρω αν μπορείς να στείλεις email στην origin εξηγώντας το πρόβλημα.

Χθες, σκότωσα (με gewehr 98), εν κινήσει, αντίπαλο που ήταν στο airship και χρησιμοποιούσε το πολυβόλο.

Οσοι δεν μπηκατε χτες χασατε επικο παιχνιδι στην sinanai γιαβρουμ desert, που χαναμε στα 600 τικετ με 200 ποντους και το γυρισαμε στο 995 αναποδα. Εντωμεταξυ δεν ξερω τι ειχα παθει και οτι βολη εκανα με το sniper ηταν headshot. Απο τα 20 kills πεζος τα 16 ηταν headshot. Μετα επειδη ηταν μογγολοι οι δικοι μας ειπα να μπω οδηγος στο τρενο οταν εκανε spawn και τα διελυσαμε τα παιδια.

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 1

πριν 2 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Οσοι δεν μπηκατε χτες χασατε επικο παιχνιδι στην sinanai γιαβρουμ desert, που χαναμε στα 600 τικετ με 200 ποντους και το γυρισαμε στο 995 αναποδα. Εντωμεταξυ δεν ξερω τι ειχα παθει και οτι βολη εκανα με το sniper ηταν headshot. Απο τα 20 kills πεζος τα 16 ηταν headshot. Μετα επειδη ηταν μογγολοι οι δικοι μας ειπα να μπω οδηγος στο τρενο οταν εκανε spawn και τα διελυσαμε τα παιδια.

Στη συγκεκριμένη πίστα πρέπει ν' αλλάξει η μουσική υπόκρουση. Αυτή εδώ είναι ό,τι πρέπει:

Τα καλύτερα έχασα δηλαδή.

πριν 1 λεπτό, το μέλος icy20 έγραψε:

Ηταν μεγαλο κριμα γιατι συνηθως τα παιρνω με το shadowplay, ε αυτη που ηταν επικιλα ετυχε και δεν την κατεγραψα... Θα μετρουσε.

Νόμιζα ότι μιλάς κυπριακά:p:hehe:.

• Haha 1

Οϊ, εφάγαμεν κουπέπιαν εις σινανάιν desert (το μιλάνε το αγγλικό). Κίκος Κίκουν, μεταδίδει live από έρημον:hehe:.

Για να επανέλθουμε σε χρηστικές πληροφορίες: έχω ξεκλειδώσει τα όπλα που ήθελα από scout class. Τα υπόλοιπα, μου φαίνονται ψιλοαδιάφορα.

Αρχίζω και ξεκλειδώνω πιστολάκια (side arm); Αλλάζω class (που δεν θέλω, εδώ που τα λέμε); Κάθομαι και μαζεύω warbonds, έτσι για την πλάκα;

Επειδή ο @fatalara και τ' άλλα παιδιά αναρωτήθηκαν χθες: τα βράδια δεν μιλώ, κοιμάται το μωρό (ωραίο σουξέ θα γινόταν :p). Με πέταξε έξω 3-4 φορές, έκανα repair, δεν μπορούσα να συνδεθώ στους server, γενικά η εμπειρία ήταν τραγική. 

Για το virtual κολύμπι, ένα έχω να πω: τρέμε Michael Felps:hehe:.

Κατά τ' άλλα, μπράβο στους αντιπάλους που κάθονταν ξαπλωμένοι στις λακκούβες και περίμεναν να περάσουμε για να μας σκοτώσουν. Αηδιαστικοί αντίπαλοι, αισχρές τακτικές.

το ίδιο και εγώ...είμαι σιωπηλός αλλά πιστός στρατιώτης που ορκίστηκα πριν χρόνια...

Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου.

Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των.

Να υπερασπίζω με πίστην και αφοσίωσιν, μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μου, τας Σημαίας.

• Like 1