Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Ναι ρε και εγω το googlαρα και το ειδα μπαμ και δεν ξαναασχοληθηκα χτες.

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • 2 weeks later...

Μόλις έχασα το MP progress στο BF1. Ήμουν 78 level και τώρα βλέπω 0.

Καμιά ιδέα??

Και στο stats μου εμφανίζει το παρακάτω:

The profile you searched for , exists. But we cannot find any Battlefield 1 multiplayer stats for it.

Search Battlefield 4 or Hardline

(edited)

Αν οχι κανεις τικετ...

ΥΓ. Επειδη παιζω τωρα τελευταια αρκετα τα απογευματα οποιος θελει παρεα...id: mounilio , και επισης για οποιον θελει (εχουμε channels σχεδον για τα παντα) https://discord.gg/kHRhCgt

Έγινε επεξεργασία από icy20

Fixed. Επανήλθε το MP progress.

Με 20-30 ping, έχω την αίσθηση ότι έχω lag. Μάλλον φταίει ο σέρβερ.

Ξέρουμε πότε κυκλοφορεί το υπόλοιπο content του Turning tides DLC??

Υπάρχουν bots στο BF1??

Έκανα spectate έναν αγώνα (καθώς έτρωγα) και ακολουθούσα τον παίχτη με τα περισσότερα kills.

Δυστυχώς πρόλαβα 3-4 λεπτά, στο τελείωμα.

Ο τύπος ήταν infiltrator, κυκλοφορούσε με το martini henry grenade launcher, και περνούσε πραγματικά δίπλα από τους αντιπάλους και δε τον έβλεπαν. Κ αυτός δε τους έριχνε! - περίμενε το friendly artillery να κάνει τη δουλειά μόλις μαζευόταν λαός σε μικρό χώρο.

Anyway το ματς τελείωσε και ο τύπος είχε 59/0.

Δυστυχώς στον επόμενο αγώνα έλειπε για να τσεκάρω το παιχνίδι του ξανά.

Υπάρχουν cheat/bots/god mode κλπ???

(edited)

Οχι. Bots ειχε για ενα φεγγαρι μονο στο 4 για δοκιμες της ιδιας της DICE. Τωρα για cheats κτλ δυστυχως υπαρχουν τα παντα...

Eιπε η EA οτι φτιαχνει ενα νεο anticheat αλλα μενει να το δουμε στην πραξη, ελπιζω στο Βattlefield 2018 να το δουμε μαζι με

πολλα ακομα που εφυγαν η λειπουν απο την σειρα πλεον αν και εχω χασει την εμπιστοσυνη μου ποτε δεν ξερεις...

Έγινε επεξεργασία από Proteas
  • 2 weeks later...