Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

@sstav υπαρχει κ το assetto :coax:

Και γω στα ιδια ειμαι με το 1 παντως...ισως γιατι εχω ελαχιστες ωρες σε σχεση με τα προηγουμενα...ισως γιατι δεν μου αρεσει κ τοσο πολυ σαν BF

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Haha 1

Μία ώρα πριν, το μέλος sstav έγραψε:

20-30 kills με 10.000 πόντους ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!!!! σε 1 από τα 10 παιχνίδια...

Απλά δεν νιώθω πως βελτιώνεται κάτι στο παίξιμο...

Μην το παρατήσεις. Βρες έναν τρόπο παιχνιδιού που σε κάνει αποδοτικό και μείνε σ' αυτόν.

Προχθές, έπαιζα στην Amiens με το martini henry και έκανα 22-7 (και 12.000 πόντους, αν θυμάμαι καλά). Ξέρεις τι έκανα; Κρυβόμουν. Δεν το ευχαριστήθηκα, αλλά βαρέθηκα να παίζω ανοιχτά και να με ξαπλώνουν οι ξαπλωμένοι ή οι καβατζώσαντες? τα key points.

Προφανώς και υπάρχουν παιδιά (καλή ώρα η παρέα μας) που κανένα πρόβλημα δεν έχουν να θερίσουν παίζοντας ανοικτά. Δεν ανήκω σ' αυτήν την κατηγορία, οπότε κρύβομαι, παρατηρώ, σκοτώνω και κάνω capture το objective υπό ασφαλείς συνθήκες.

Υ.Γ. Αυτό το πράγμα με τις σφαίρες που μία πάνε, μία δεν πάνε, πρέπει να σταματήσει. Εμετός. Είπαμε, δεν έχω καλό σημάδι, αλλά κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα.

• Like 2

To suppression είναι φυσιολογικό να υπάρχει (όπως και στο BFV). Μιλάμε για όπλα στο BF, όχι στο COD. Προσωπικά δε με ενοχλεί τόσο, γιατί μπορείς να καλύψεις το πρόβλημα αυτό μειώνοντας την απόσταση με τον αντίπαλο. Με εξαίρεση τα snipers που αν οι σφαίρες πήγαιναν στο στόχο, θα παίζαμε όλοι φιφα.

Μπορεί σχεδόν οποιοσδήποτε να κάνει θετικό K/D. Το θέμα είναι να ευχαριστιέσαι το παιχνίδι.

Προσωπικά κυνηγάω το objective. Μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι θέλω να ξεκλειδώσω μερικά codex ακόμα και όπλα, οπότε αναγκάζομαι και παίζω με class και όπλα που ούτε για αστείο δε μπορώ να χρησιμοποιήσω. Γι'αυτό και πολλές φορές είμαι φορτωμένος με πολλά deaths. Μόλις φτάσω στο σημείο του να σπάσω το ποντίκι την οθόνη και τα μούτρα μου, αλλάζω σε medic/farquhar και όλα πηγαίνουν όπως πρέπει....

Το suppression δουλευει λαθος στο BF1 οπως και πολλα αλλ που δεν βλεπω να τους κοβει να τα αλλαξουν που θα εκαναν το παιχνιδι πιο αληθοφανες.

Το suppression επρεπε να δουλευει κουνοντας το στοχο λιγο παραπανω και να μην σε αφηνει να κανεις hold breath. Δεν ειναι δυνατον να ξεκιναει ο αλλος να σε βαραει να μην σε πετυχαινει εσυ να γυριζεις να του ριχνεις 3-4 σφαιρες με οπλο που σε ριχνει με δυο απο τα 40 μετρα και τελικα να σε σκοτωνει με 25 σφαιρες επειδη δεν πανε οι σφαιρες σου πανω του.

Οχι ρε φιλε δεν το δεχομαι, εισαι νουμπας και κατσε να πεθανεις. Ας πεφτει το handling του οπλου και ασε με να τρεχω να το μαζεψω οχι αυτο το χαλι που εισαι καταδικασμενος να πεθανεις.

Ακομα κατι που με ενοχλει και δεν βλεπω κανεναν να το λεει ειναι οτι τα support οπλα θα τρυπανε τοιχους!!! Να ειμαι δλδ εγω στην amiens π.χ στα πλαινα τα δωματια να με σποταρει ο αλλος απενατι και να με τρωει ο αλλος πισω απο τον τοιχο στα τυφλα...

Το εχω ξαναπει το σποταρισμα πρεπει να γινεται μονο μεταξυ των squad, οχι να σε βλεπει ολο το team. 

• Like 2

Μονο αυτο ? το οτι σου ριχνουν απο τα 4 χιλιομετρα με τις σφαιρες να περνανε 2 οικοδομες πανω και διπλα σου και να τρως suppression που το πας ?

Ναι, να φαω suppression οταν ο αντιπαλος ειναι κοντα και "τρεμω-φοβαμαι", αλλα οταν βαραει στο γαμο του καραγκιοζη γιατι να το εχω ?

Έγινε επεξεργασία από panoc
  • Like 1

Θεωρητικά αν ένα όπλο έχει 5 σφαίρες το παιχνίδι το δουλεύει ως εξής: 1η σφαίρα βρίσκει στόχο, δεύτερη όχι, τρίτη ναι, τέταρτη όχι, πέμπτη ναι. Θεωρητικά πάντα. Αυτό μπορεί να δουλεύει διαφορετικά πχ 1Ν,2Ν,3Ο,4Ν,5Ο,6Ν,7Ν,8Ο,9Ν,10Ο κλπ κλπ

Ο νουμπάς σου χει ρίξει τα 2-3/5 ήδη πάνω σου και εσύ σαν καλός παίχτης του χεις ρίξει το 1/5 στο χρόνο που το αντιλήφθηκες/γύρισες/σημάδεψες/πυροβόλησες. Όταν το δικό σου όπλο μπει στη φάση του να ρίξει στα πουλιά (γιατί είναι όπλο του 1900), το δικό του ξαναβρίσκει στόχο.

Προσωπικά ενώ φαίνεται ότι τα όπλα ρίχνουν πολλές φορές στο θεό, δε μου φαίνεται αλλόκοτο. Για παράδειγμα όταν παίζω σα τσολιάς και ρίχνω γρήγορα, το farquhar φαίνεται να ρίχνει αβολίδοτα. Αν πιάσεις το ρυθμό του και έχεις την υπομονή (αυτό φαίνεται πιο πολύ με τα seldstlader και howell) το 1Ν-2Ο-3Ν-4Ο κλπ γίνεται 1Ν-2Ν-3Ο-4Ν-5Ν-6Ο....

πριν 5 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε:

Θεωρητικά αν ένα όπλο έχει 5 σφαίρες το παιχνίδι το δουλεύει ως εξής: 1η σφαίρα βρίσκει στόχο, δεύτερη όχι, τρίτη ναι, τέταρτη όχι, πέμπτη ναι. Θεωρητικά πάντα. Αυτό μπορεί να δουλεύει διαφορετικά πχ 1Ν,2Ν,3Ο,4Ν,5Ο,6Ν,7Ν,8Ο,9Ν,10Ο κλπ κλπ

Ο νουμπάς σου χει ρίξει τα 2-3/5 ήδη πάνω σου και εσύ σαν καλός παίχτης του χεις ρίξει το 1/5 στο χρόνο που το αντιλήφθηκες/γύρισες/σημάδεψες/πυροβόλησες. Όταν το δικό σου όπλο μπει στη φάση του να ρίξει στα πουλιά (γιατί είναι όπλο του 1900), το δικό του ξαναβρίσκει στόχο.

Προσωπικά ενώ φαίνεται ότι τα όπλα ρίχνουν πολλές φορές στο θεό, δε μου φαίνεται αλλόκοτο. Για παράδειγμα όταν παίζω σα τσολιάς και ρίχνω γρήγορα, το farquhar φαίνεται να ρίχνει αβολίδοτα. Αν πιάσεις το ρυθμό του και έχεις την υπομονή (αυτό φαίνεται πιο πολύ με τα seldstlader και howell) το 1Ν-2Ο-3Ν-4Ο κλπ γίνεται 1Ν-2Ν-3Ο-4Ν-5Ν-6Ο....

Οταν βαραω εγω ειναι ολα ΝΝΝΝΝΝ εις το απειρο. Ο μονος τροπος να με φας ειναι να μη σε δω η να εχω suppression και παρολα αυτα οσες σφαιρες και να σου ριξω δεν θα πανε πανω σου ακομα και οταν ειμαι σταθερος. Αυτο πρεπει να σταματησει. Εχω suppression, ok, ας κουνιεται το οπλο περισσοτερο αλλα αν το καταφερω και φας 3-4 σφαιρες με το howell και εσυ θες 20+ για να με ριξεις με συγχωρεις αλλα εισαι νουμπας, ψοφα.

• Haha 1

32 minutes ago, fatalara said:

Οταν βαραω εγω ειναι ολα ΝΝΝΝΝΝ εις το απειρο. Ο μονος τροπος να με φας ειναι να μη σε δω η να εχω suppression και παρολα αυτα οσες σφαιρες και να σου ριξω δεν θα πανε πανω σου ακομα και οταν ειμαι σταθερος. Αυτο πρεπει να σταματησει. Εχω suppression, ok, ας κουνιεται το οπλο περισσοτερο αλλα αν το καταφερω και φας 3-4 σφαιρες με το howell και εσυ θες 20+ για να με ριξεις με συγχωρεις αλλα εισαι νουμπας, ψοφα.

Καταλαβαίνω τι λες αλλά αν είσαι σταθερός και οι σφαίρες δεν πηγαίνουν τότε πως έχεις ΝΝΝΝΝΝ?? Δεν έχεις. Έχεις, και αυτό παίζεται πάλι, αν πυροβολείς με το ρυθμό που αντέχει το όπλο. Αν τον υπερβείς, που το κάνουμε όλοι, τότε το ΝΝΝΝΝΝΝ γίνεται ΝΝΟΝΝΝΟΝΝΟ... 

Στον ίδιο χρόνο που εγώ/εσύ οποιοσδήποτε ρίχνει 3-4 με τα Farquhar/Howell etc, (όπου η μία τουλάχιστον θα πάει στο θεό - άρα ο νουμπάς θα έχει τουλάχιστον 10-20 remaining health) ο νουμπάς έχει αδειάσει τρεις γεμιστήρες με το anihilator ή μισό φυσίγγι με το model 1900 πάνω μας και παρακαλάμε τον τιβι να μας κάνει revive.

Όπως και να χει, όποια ατέλεια βλέπετε και βλέπω, προσωπικά τη δικαιολογώ λόγω παλαιότητας των όπλων. 

πριν 24 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε:

Καταλαβαίνω τι λες αλλά αν είσαι σταθερός και οι σφαίρες δεν πηγαίνουν τότε πως έχεις ΝΝΝΝΝΝ?? Δεν έχεις. Έχεις, και αυτό παίζεται πάλι, αν πυροβολείς με το ρυθμό που αντέχει το όπλο. Αν τον υπερβείς, που το κάνουμε όλοι, τότε το ΝΝΝΝΝΝΝ γίνεται ΝΝΟΝΝΝΟΝΝΟ... 

Στον ίδιο χρόνο που εγώ/εσύ οποιοσδήποτε ρίχνει 3-4 με τα Farquhar/Howell etc, (όπου η μία τουλάχιστον θα πάει στο θεό - άρα ο νουμπάς θα έχει τουλάχιστον 10-20 remaining health) ο νουμπάς έχει αδειάσει τρεις γεμιστήρες με το anihilator ή μισό φυσίγγι με το model 1900 πάνω μας και παρακαλάμε τον τιβι να μας κάνει revive.

Όπως και να χει, όποια ατέλεια βλέπετε και βλέπω, προσωπικά τη δικαιολογώ λόγω παλαιότητας των όπλων. 

Δεν εχω γτ εχω suppression οχι γιατι ριχνω λαθος αυτο δεν καταλαβαινεις.

Οταν εχεις suppression καμια σφαιρα δεν βρισκει στοχο ασχετα που ειναι αυτος. Χωρις suppression ειναι ολοι 3 σφαιρες και κατω.

Συμφωνώ. Άρα τι θέλεις. BF χωρίς suppression??

Είναι ρεαλιστικό αυτό?

Δέχομαι πως το suppression επηρεάζει εσένα ή τον Lordrigo κ τον Μάριο που σημαδεύετε σωστά και δικαιούστε να πάρετε το kill έναντι του νουμπά που γαζώνει ανελέητα.

Αλλά όπως είχα γράψει παλαιότερα εδώ, πρέπει να δέχεστε το death by accident, είτε είναι ο νουμπάς με το δίχρονο machinegun είτε το behemoth από διπλανό map είτε το κεραμίδι του ανεμόμυλου.

:D

Supression οταν ο αλλος βαραει στο γαμο του καραγιοζη κ δυο χιλιομετρα παρακατω, οχι δεν το θελω

Το ξαναλεω οτι ειναι broken κ γιαυτο ηταν μονο visual στο gameplay της τωρινης εκδοσης του V....

Οι ιδιοι το ειπαν οτι θα εχουμε κατι καινουργιο αυτη τη φορα....

• Agree 1

πριν 10 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε:

Συμφωνώ. Άρα τι θέλεις. BF χωρίς suppression??

Είναι ρεαλιστικό αυτό?

Δέχομαι πως το suppression επηρεάζει εσένα ή τον Lordrigo κ τον Μάριο που σημαδεύετε σωστά και δικαιούστε να πάρετε το kill έναντι του νουμπά που γαζώνει ανελέητα.

Αλλά όπως είχα γράψει παλαιότερα εδώ, πρέπει να δέχεστε το death by accident, είτε είναι ο νουμπάς με το δίχρονο machinegun είτε το behemoth από διπλανό map είτε το κεραμίδι του ανεμόμυλου.

:D

Θελω να κανει οτι κανει το suppression στην πραγματικοτητα.

Οταν εισαι καθηλωμενος δεν μπορεις να βγεις για να σημαδεψεις, εδω επειδη ειναι παιχνιδι θα επρεπε να το κανουν να χανεις το στοχο. Πως ειναι οταν σημαδευεις χωρι hold breath? Ετσι και να πηγαινει πιο γρηγορα και με μεγαλητερη αποσταση, να χανει το handling του οπλου δηλαδη ειτε βαραει απο hip ειτε ζουμαριστος, η σφαιρα ομως να πηγαινει οπου ειναι ο στοχος οπως ειναι και το ρεαλιστικο. Αν καταφερεις δηλαδη και περασεις το στοχο απο πανω του να τον πετυχεις, ας θολωνε και η οθονη να μην βλεπεις και καλα.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Like 1
  • Agree 2

Να πω ότι χθες, μόλις σταματήσατε, έπαιξα στο fort de vaux. Αντίπαλος ο stodehtv (εντάξει, δεν είναι και ο icy20tv, αλλά είναι σε καλό δρόμο). Για όσους δεν τον ξέρουν, είναι ο καλύτερος και γρηγορότερος sniper (και όχι μόνο).

Την πρώτη φορά, με σκότωσε πριν καν καταλάβω ότι με είδε. Ο τύπος είναι απίστευτα γρήγορος. 

Τη δεύτερη φορά, όμως, τον σκότωσα στα ίσια. Πεδίο μάχης: κάτω από το objective c. Έβγαινε από τη μια πλευρά, ερχόμουν από την άλλη. Στα ίσια, τον πρόλαβα και τον χτύπησα, δίχως, όμως, να τον σκοτώσω (damage 86). Γυρνάει και προσπαθεί να φύγει. Πού πας; Στάσου, έχω μύγδαλα. Βγάζω πιστόλι, τον ακολουθώ και μόλις πάει να ξαναγυρίσει, ώστε να με χτυπήσει με το δικό του πιστόλι, του την ανάβω. Πάρτον κάτω. 

• Like 1

Ερμ σορρυ που θα στο χαλασω αλλα ο ανθρωπος επαιζε με 1900 slug που δεν πετυχαινεις ατομο με τιποτα... Πειραματα εκανε. (και σε σκοτωσε και αυτος με assist kill count as kill :P) Απλα απορησε οταν ειδε οτι παιζεις sniper (πραγμα που σου εχω πει και εγω) σε αυτη την πιστα και γελαγε που του εγραψες στο chat .

Έγινε επεξεργασία από icy20

Μου χάλασες τη μόστρα τώρα.

Γελοιοποιήθηκα δηλαδή. Martini Henry είχα. Τώρα τελευταία το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά. Και κάνω τα καλύτερα σκορ σ' αυτήν την πίστα με το όπλο αυτό. 

Προφανώς δεν ήξερα ότι είχε τέτοιο όπλο. 

Τώρα, για την ατάκα που έγραψα, είχαμε ωραία μάχη, γι' αυτό. Δεν είμαι ρουβίτσα.

Χαχαχαχ το καταλαβα οτι δεν το ηξερες. Ξυνισε λιγο τα μουτρα του απλα με το comment σου ?

Μα sniper σε κλειστη πιστα? Γιαυτο ειχες τετοιο σκορ. Προτελευταιος ησουν απλα με 2k/d ratio.

Αρα διαλεγεις. Τσολιας σαν εμενα και 1-2 max k/d ratio αλλα πιθανα αρκετους ποντους η καλο k/d αλλα βρισκεις ατομο καθε μισο λεπτο να ριξεις και κακους ποντους.

Έγινε επεξεργασία από icy20

πριν 2 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

Χαχαχαχ το καταλαβα οτι δεν το ηξερες. Ξυνισε λιγο τα μουτρα του απλα με το comment σου ?

Μα sniper σε κλειστη πιστα? Γιαυτο ειχες τετοιο σκορ. Προτελευταιος ησουν απλα με 2k/d ratio.

Αρα διαλεγεις. Τσολιας σαν εμενα και 1-2 max k/d ratio αλλα πιθανα αρκετους ποντους η καλο k/d αλλα βρισκεις ατομο καθε μισο λεπτο να ριξεις και κακους ποντους.

Καλά, χαζός είναι; Προφανώς το έγραψα γιατί είχαμε ωραία μονομαχία. Τι να πω.. άλλη ντίβα μας βρήκε..

Έχω ανέβει στο 0.77 k/d ratio και φοβάμαι να αλλάξω πάλι σε medic. Κάπως έχω βελτιωθεί με το sniper. Πληροφοριακά, τι όπλο θα πρότεινες γι' αυτήν την πίστα;