Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

Το storm? WTF...Οταν επαιζα mondragon μονο το sniper ειχα χρησιμοποιησει.

BTW τι εγινε χτες? Την επινε το pc σου και ετρωγες κλεισιματα?

Έγινε επεξεργασία από icy20

Το sniper δεν το πήρα (περιέργως), γιατί με βόλεψε το storm (ακόμη πιο περίεργο). Όχι, έφαγε σκάλωμα η σύνδεσή μου και μετά από 2-3 on/off έστρωσε (αλλά είχατε βγει πια:().

Τα θερίσαμε (και χθες) τα (εμετικά) παιδιά. 

Είναι η ιδέα μου ή λιγοστεύουν οι servers και οι παίκτες; Το Σάββατο, ο rigo κι εγώ είδαμε πολλούς ριψάσπιδες (ξεκινούσε το παιχνίδι και έβγαιναν όλοι μετά από 5 λεπτά).

ολα αυτά εχουν να κάνουν με το ότι δεν υπάρχει σωστό matchmaking /balance...όλοι θέλουν να είναι με τους νικητές...όταν οι καλοί μαζευονται απ'την μια μεριά δεν υπάρχει ελπις/ενδιαφέρον/κινητρο.

Δηλαδή εχοντας τον rigo/fatalara στην ομάδα μας εχεις >60% πιθανότητες νικης...Υπάρχουν οι τρόποι που αξιολογούνται οι παιχτες (οχι, δεν ειναι το level)...ας τους εφαρμόσουν...Αυτό ας διορθωθεί στο νεο bf και το σίχαμα το origin με τα κουλά του...

Χθες που έπαιξα και εγώ μαζί σας,  το τελευταίο παιχνίδι δεν το ευχαριστήθηκα γιαυτο το λόγο... τα εχει πει ο φαταλαρα στο θέμα για το νέο bf...

Έγινε επεξεργασία από sstav

Όταν ξεκινάει το παιχνίδι με 32 vs 32 και στην πρώτη στραβή εγκαταλείπουν 5-6 από την ομάδα που βρίσκεται πίσω στο σκορ με αποτέλεσμα να αυξάνεται και άλλο η διαφορά, δεν φταίει κανενα matchmaking/balance, και κανένα παιχνίδι. Η μ@λ@κι@ ορισμένων φταίει.

Δεν θα μπορούσε να γινει αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να εγκαταλείψει κάποιος το παιχνίδι. Διακοπή ρεύματος, να πέσει η γραμμή, να σε κάνουν kick για member, να πέσει παντόφλα από την γυναίκα, κ.λ.π.

Εχουμε γεμισει ‘’αδερφες’’ στην νοοτροποια με προβληματα.

Αν δεν κατσεις να φας λιγο ξυλο να σε πιασουν τα νευρα σου δεν γινεσαι καλυτερος. Ο νικος γιατι νομιζεις κανει ωρες ωρες κατι σκορ τρελα?

Το διαλυουν στη δουλεια φουσκωνει πιεση και βγαινει στην τσιτα ψαχνωντας για αιμα. 75-3 μετα.

• Like 1

πριν 5 ώρες, το μέλος sstav έγραψε:

ολα αυτά εχουν να κάνουν με το ότι δεν υπάρχει σωστό matchmaking /balance...όλοι θέλουν να είναι με τους νικητές...όταν οι καλοί μαζευονται απ'την μια μεριά δεν υπάρχει ελπις/ενδιαφέρον/κινητρο.

Δηλαδή εχοντας τον rigo/fatalara στην ομάδα μας εχεις >60% πιθανότητες νικης...Υπάρχουν οι τρόποι που αξιολογούνται οι παιχτες (οχι, δεν ειναι το level)...ας τους εφαρμόσουν...Αυτό ας διορθωθεί στο νεο bf και το σίχαμα το origin με τα κουλά του...

Χθες που έπαιξα και εγώ μαζί σας,  το τελευταίο παιχνίδι δεν το ευχαριστήθηκα γιαυτο το λόγο... τα εχει πει ο φαταλαρα στο θέμα για το νέο bf...

Σπύρο, διαφωνώ. Ναι, ο Ηλίας και ο rigo (και ο Μάριος αλλά και ο αδερφός του Ηλία) είναι σε άλλο επίπεδο. Υπάρχουν, όμως, πολλοί και εξαιρετικοί παίκτες. Όταν το παιχνίδι έχει ομάδες που μιλάνε στα μικρόφωνα και παίζουν σωστά (και ξέρει ο καθένας τον ρόλο του), το bf είναι εξαιρετικό. Τι σημαίνουν, όμως, όλα αυτά; Ότι οι αντίπαλοι θα πετάνε λευκή πετσέτα; Έχει τύχει να είμαι σε χάλια ομάδες. Ξέρεις τι έφταιγε; Ο (όποιος) medic που δεν επιτελεί τον ρόλο του (περνάνε από δίπλα σου και φεύγουν), κάτι k/d ratios hunters που παίρνουν sniper και ξαπλώνουν στα πιο απίθανα μέρη, δίχως να νοιάζονται για το objective, κάτι support της πλάκας που κοιτούν τα εύκολα kills και όχι τον ανεφοδιασμό των συμπαικτών τους.

Αν είναι έτσι όπως τα λες, όποτε δούμε οργανωμένη ομάδα, πρέπει να κάνουμε quit. Παίξε και ας χάσεις. Παίξε σωστά και ας σε κερδίσει ο fatalara, o rigo, o sstav, o deadlazarus.

Για εμένα, τα πιο εμετικά παιχνίδια είναι αυτά με τους ξαπλωμένους. Χθες, στη ballroom blitz, είχαν ξαπλώσει τα παιδιά στην πίσω πλευρά του objective c (πριν την πύλη). Μέσα στον ποταμό σχεδόν, κρυμμένοι από την υπερυψωμένη όχθη. Ε, εκεί δεν μου φταίει κανένας αντίπαλος παικταράς. Μου φταίει η ομάδα μου..

• Like 1
  • Agree 1

Ετσι σε θελω γιωργαρε!

Μιλαμε για πολεμικο παιχνιδι, ταξη, πειθαρχια τσαμπουκας. Δεν φευγουμε εκτος και τα πραγματα πανε κατα διαολου, ποιος απο εσας ηταν που γυρισαμε games σε Αμιεν και πετσεκελε με rigo να λεει παρε το τραινο και πηγαινε στο D μη σας γ@μ3&ω στο chat. Μετα πηραμε IMG σαπορο και medic οι αλλοι και εγινε το El ala Amiens.

Και ειχαμε μια σημαια μεχρι να βγει το τραινο.

P.S Ανεβαζω βιντεο με αδερφο.

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Like 1

Ας δω οργανωμένη ομαδα απέναντι σε οργανωμένη ομάδα...οχι ρεμπετ ασκερ...Αυτό λέω με το matchmaking αναλόγως με το Skill...δεν μπορείς να απαιτείς να εισαι οργανωμένος με την παρέα σου , μικρόφωνα κτλ για να παιξεις bf.. Έδω εμείς που γνωριζόμαστε είναι δύσκολο να μαζευτούμε ίδια ώρα...Παίζει ο άλλος για να ξεδώσει λίγο.

Ο rigo /fatalara/icytv20 - ex μουνίλιο θέλει απέναντί του την αντιύλη του για να γίνει παιχνίδι. Διαφορετικά εισαι στην μηχανή του κιμά αν είσαι αντίπαλός τους...Ποια παιχνίδια ευχαριστιέσαι; τα 1000-600 ή τα 1000-990? Αλλος θα πει τα 1000-600 γιατί τους ειχα στριμώξει και εκανα 153-3 k/d...

Ακόμα και εδώ ... ήμασταν 6-7 μαζεμένοι που δεν χωράγαμε στην ίδια ομάδα...και τους είχαμε ισοπεδώσει...ας παίζαμε αντίπαλοι για να δούμε αν μπορούσαμε να δημιουργήσυομε challenge...fatalara vs rigo, deadlazarus vs sstav, secretarian vs slayer, mounilio vs icytv (:p)

Έγινε επεξεργασία από sstav

21 minutes ago, DEADLAZARUS said:

Σπύρο, διαφωνώ. Ναι, ο Ηλίας και ο rigo (και ο Μάριος αλλά και ο αδερφός του Ηλία) είναι σε άλλο επίπεδο. Υπάρχουν, όμως, πολλοί και εξαιρετικοί παίκτες. Όταν το παιχνίδι έχει ομάδες που μιλάνε στα μικρόφωνα και παίζουν σωστά (και ξέρει ο καθένας τον ρόλο του), το bf είναι εξαιρετικό. Τι σημαίνουν, όμως, όλα αυτά; Ότι οι αντίπαλοι θα πετάνε λευκή πετσέτα; Έχει τύχει να είμαι σε χάλια ομάδες. Ξέρεις τι έφταιγε; Ο (όποιος) medic που δεν επιτελεί τον ρόλο του (περνάνε από δίπλα σου και φεύγουν), κάτι k/d ratios hunters που παίρνουν sniper και ξαπλώνουν στα πιο απίθανα μέρη, δίχως να νοιάζονται για το objective, κάτι support της πλάκας που κοιτούν τα εύκολα kills και όχι τον ανεφοδιασμό των συμπαικτών τους.

Αν είναι έτσι όπως τα λες, όποτε δούμε οργανωμένη ομάδα, πρέπει να κάνουμε quit. Παίξε και ας χάσεις. Παίξε σωστά και ας σε κερδίσει ο fatalara, o rigo, o sstav, o deadlazarus.

Για εμένα, τα πιο εμετικά παιχνίδια είναι αυτά με τους ξαπλωμένους. Χθες, στη ballroom blitz, είχαν ξαπλώσει τα παιδιά στην πίσω πλευρά του objective c (πριν την πύλη). Μέσα στον ποταμό σχεδόν, κρυμμένοι από την υπερυψωμένη όχθη. Ε, εκεί δεν μου φταίει κανένας αντίπαλος παικταράς. Μου φταίει η ομάδα μου..

Οσον αφορα το σκιλ θεωρω οτι ο rigo ειναι μονος του μια κατηγορια. Μετα μαλλον και αναλογα το game ειναι ο fatalara no2 (νικος) , λιγο μετα ο Ηλιας, μετα εγω με τον smoothcriminal. Εγω τουλαχιστον δεν ειμαι σε καμμια περιπτωση στο ιδιο επιπεδο με τους αλλους. Καλα το χτεσινο game εσβησα το βιντεο απο το twitch γιατι ειχα ριξει on camera 2 γροθιες στο μετωπο μου και τοσες χριστοπαναγιες που δεν αντεχα αλλο.

πριν 16 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

Ας δω οργανωμένη ομαδα απέναντι σε οργανωμένη ομάδα...οχι ρεμπετ ασκερ...Αυτό λέω με το matchmaking αναλόγως με το Skill...δεν μπορείς να απαιτείς να εισαι οργανωμένος με την παρέα σου , μικρόφωνα κτλ για να παιξεις bf.. Έδω εμείς που γνωριζόμαστε είναι δύσκολο να μαζευτούμε ίδια ώρα...Παίζει ο άλλος για να ξεδώσει λίγο.

Μα, το ίδιο λέμε. Όταν οι αντίπαλοι ξέρουν πώς να παίξουν, η μόνη σου ελπίδα είναι το οργανωμένο παιχνίδι και όχι το αμύνεσθαι περί πάρτης.

Δεν απαιτώ να είμαι καλωδιωμένος, για ν' απολαύσω το bf. Λέω ότι όταν παίζεις οργανωμένα και μιλάς μέσω μικροφώνων, καταλαβαίνεις παιχνίδι (και υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της επιτέλεσης του ρόλου σου, δίχως να σε νοιάζουν τα στατιστικά σου).

πριν 16 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

Ο rigo /fatalara/icytv20 - ex μουνίλιο θέλει απέναντί του την αντιύλη του για να γίνει παιχνίδι. Διαφορετικά εισαι στην μηχανή του κιμά αν είσαι αντίπαλός τους...Ποια παιχνίδια ευχαριστιέσαι; τα 1000-600 ή τα 1000-990? Αλλος θα πει τα 1000-600 γιατί τους ειχα στριμώξει και εκανα 153-3 k/d...

Ακόμα και εδώ ... ήμασταν 6-7 μαζεμένοι που δεν χωράγαμε στην ίδια ομάδα....ας παίζαμε αντίπαλοι...fatalara vs rigo, deadlazarus vs sstav, secretarian vs slayer, mounilio vs icytv (:p)

:hehe::hehe:. Κλείσανε όλοι σταθμοί και άνοιξε ο Μάριος έναν. Αυτός πήρε την τέταρτη άδεια.

πριν 9 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Οσον αφορα το σκιλ θεωρω οτι ο rigo ειναι μονος του μια κατηγορια. Μετα μαλλον και αναλογα το game ειναι ο fatalara no2 (νικος) , λιγο μετα ο Ηλιας, μετα εγω με τον smoothcriminal. Εγω τουλαχιστον δεν ειμαι σε καμμια περιπτωση στο ιδιο επιπεδο με τους αλλους. Καλα το χτεσινο game εσβησα το βιντεο απο το twitch γιατι ειχα ριξει on camera 2 γροθιες στο μετωπο μου και τοσες χριστοπαναγιες που δεν αντεχα αλλο.

Ε, μέ τόση γκρίνια από τη γυναίκα, πώς να τα πας καλά; Ανέβασε κανά video του rigo, μπας και μάθουμε να παίζουμε. Πρέπει να έχει εξωπραγματικό σημάδι πάντως.

Υ.Γ. Χθες, αφότου φύγατε, έπαιξα μια empire's edge. Μέχρι κάποιο σημείο, είχα σκορ 17-2. Το καλύτερό μου ever. Πώς; Κρυμμένος στα χαλάσματα του c. Πάνω στις οροφές. Ε, δεν το ευχαριστήθηκα. Περίμενα να δω ποιος ανέβαινε από f, g και χτυπούσα. Μόλις έπαιξα νορμάλ (τσολιάς και βουρ στο objective) πήγα στο 17-9. Αμ πουώς:p.

Έγινε επεξεργασία από DEADLAZARUS
  • Like 1
  • Haha 1

Μία ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε:

@fatalara

Δε μπορούσες να είσαι τόσο καλός και στο assetto? :p

Έχω την εντύπωση ότι είναι ο αδερφός του. Καλά, μην φανταστείς, και ο Ηλίας τέτοια κάνει. 

Χθες, κόντευα να σπάσω το πισί από τα νεύρα μου. Τι χτικιό ήταν αυτό; 

Υ.Γ. Όχι άλλη Caporreto.

τώρα.τωρα που τα δώσαν free...θα μπαίνω και στις ρωσικες πίστες..ετοιμαστείτε...θα σας δειξω εγω...θα δείτε τι θα παθετε:p

μονο πιστεύω η προσφορά να κρατήσει όλη μερα σήμερα για να μπω απόγευμα απ'το σπίτι να τα ενεργοποιήσω στο προφίλ μου...