Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

1 hour ago, DEADLAZARUS said:

Την τελευταία εβδομάδα έχω κλειστό το p.c.

Η γκρίνια, ως δια μαγείας, κόπηκε. Σήμερα, όμως, θα τη ρίξω την πιστολιά και ας πάει και το παλιάμπελο. Το πότε θα μπω, εξαρτάται από το πόσο νωρίς θα κοιμηθεί η μικρή. Άντε, γιατί σε λίγο, έτσι όπως πάω, θα βάλω σεμεδάκι πάνω στον υπολογιστή:rofl:.

@icy20 Γκρίνια, ε; Βρε, δεν καταλαβαίνουν. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Ωτασπίδες και κούνημα του κεφαλιού..

Ναι αλλα οπως ανεφερε και ο Σπυρος την ΔΙΕΛΥΣΑ τη γκρινια... :hehe: Γιαυτο ειπα να ησουν και εσυ να μαθαινεις :p

Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Ναι αλλα οπως ανεφερε και ο Σπυρος την ΔΙΕΛΥΣΑ τη γκρινια... :hehe: Γιαυτο ειπα να ησουν και εσυ να μαθαινεις :p

Δώσε μου τα φώτα σου, asap;).

ΜΟΝΤΕ ΓΡΑΠΠΑΣ...είμεθα οχυρωμένοι στο υψωμα 731 *ακα Β...o @panoc στα κανονια, ο @icy20 στην μια εισοδο με κλειστή  και γω να μοιράζω (ba)casetta medica's...Είχε τσαντιστεί ο Μάριος που τον πετσώνανε τα villar perosa (24-14 ειχε Κ/D ratio, αλλά είχε θυμώσει)...κάνουμε ηρωική μάχη αντέχοντας σθεναρά απανωτές επιθέσεις των εχθρώνε από όλες τις πλευρές. Ελάτε να τα πάρετε φάση ...κάνει που λέτε το 24-14 => 44-14 και γκρινιάζει..."ημανε κακός--πολύ κακός"...

Θα ήθελα να δώ να παιζουμε ένα 2ωρο-3ωρο με δύο ομάδες με όλους τους γνωστούς μεσα (fatalara#1/fatalara#2/ringo/slayer/panoc/mounilio/secretarian/armageddon/deadlazarus και όποιον άλλο ίσως ξεχνάω...) είτε μαζί είτε ως αντιπαλες ομάδες..

Έγινε επεξεργασία από sstav
  • Like 2

Θα θέλατε σαν την γυναίκα μου ρε, που λιώνει στο tropico 5 περισσότερο από ότι παίζω εγώ γενικότερα. 200 ώρες στο tropico 4, 40 ώρες έχει ήδη στο 5 (προβλέπω να ξεπερνάει τις 200 σε αυτό αν της πάρω και τα DLC :rofl: ), και σε ένα άλλο (bio inc redemption) έχει 55 ώρες. Πήραμε και το Frostpunk, αν τελειώσει το tropico θα κλάψουνε μανούλες.

Δεν θα πω πόσες ώρες είχε κάποτε στο WoW και στα Sims και σε διάφορα μικροπαίχνιδα, κατά καιρούς :p 

Στείλτε τις γυναίκες σας από δω για ιδιαίτερα :hehe: 

ΥΓ: Κρίμα που δεν παίζω κι εγώ αλλά έχω κόψει το online, άσε που τελευταία φορά που έπαιξα BF ήταν το BFBC2, όπου και πάλι νουμπάς ήμουν :huh: 

Δεν έχω υπομονή, για κάνα Fifa, καλός είμαι :hehe: 

• Like 1

φαντάσου να την βάλεις να παίξει...και όχι μόνο αυτό....να της αρέσει..και όχι μόνο αυτό...να κολλήσει ...και όχι μόνο αυτό...να μη σε αφήνει να παίζεις...και όχι μονο αυτό...να είναι και καλύτερη από σενα...και όχι μόνο αυτό ...να σε αποκαλέι και νουμπά...τι κάνεις; ψάχνεις δικηγόρο για διαζύγιο;

• Haha 3

πριν 16 λεπτά, το μέλος sstav έγραψε:

ψάχνεις δικηγόρο για διαζύγιο;

Δεν χρειάζεται. Θα είναι self service και για τους 2 μας.

Λες, ε; Και να την ακούτε να σας λέει ''αφού είστε άσχετοι. Σας είπα να πάρετε τη σημαία B. Πάλι έκανα το καλύτερο σκορ. 113-5. Και ήμουν μέτρια.'':rofl:

• Like 1

τα βλέπω και το προχωράω ακόμα παραπέρα...

παίζεις ως αντίπαλοι με τον Μαριο...χανετε ... σε παρακολουθεί πως παίζεις...σε παραμερίζει και αναλαμβάνει... και αρχίζει το "πετσωμα"...και ο Μάριος να βρίζει θεους και δαίμονες...

• Haha 1

Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε:

Σήμερα και αυριο θα ειμαι χωρις γυναικα. Κανονιστειτε...

Χρωστάς το μυστικό του ''κόψε τη γκρίνια της γυναίκας σου με 5 απλές κινήσεις''. 

Επόμενο section ''πώς να μείνετε το Σ/Κ χωρίς τη γυναίκα σας, ιδέες και λύσεις για να τη στείλετε (στη μάνα της)''.

Λέγε...

Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Με σήματα mors να υποθέσω. Κάπου υπήρχε ένα νήμα για το πώς τα καταφέρνει ένας gamer/pc enthusiast, όταν το έτερον ήμισυ δεν ενθουσιάζεται;)

• Agree 1

Πω καλα ρε σεις προσωπικος χρονος ξερετε τι σημαινει ? Καθεσε να πιεις ενα καφε στο pc και διαβαζεις ενα blog θα σας πει κατι ? ΟΧΙ.

Καθεσε και πιεις ενα καφε και παιζεις ενα παιχνιδι και σου λεει μην παιζεις η λυση ειναι μια πλεον. Σταματας επιτοπου κανεις ενα μπανιο βαζεις

τα αρωματα σου το κουστουμι σου παιρνεις το αυτοκινητο και γυρνας απο Παρασκευη το βραδυ της Κυριακης αν ρωτησει που ησουν ενα ξερο

"εξω" και τελος.  Την αλλη βδομαδα το ιδιο μεχρι να νιωσει αφου δεν καταλαβαινουν απο λογια ας το καταλαβουν μεσω συμπεριφορας.

Αντι να λενε και ευχαριστω στον θεο που εχουν αντρες gamers και ειναι μεσα στο σπιτι εχουν και παραπονο ?

Βγειτε εξω και φατε τα φραγκα σε χαρτια, ποτα, αυτοκινητα, γηπεδα και πιπινια να δουμε τι θα λενε μετα...

Καμια προσπαθεια μην κανετε να τις κανετε gamer αν δεν ειναι ηδη απλα δειξτε το ποστ μου.

41 χρονων, 30 χρονια gamer, 25 χρονια με την συζυγο, πατερας και 18 ετων γιος παιζουν μαζι απο παντα.

Και κατι τελευταιο που βαραινει εσας τους ιδιους που εχετε το προβλημα. Γιατι παντρευτηκατε ενα ανθρωπο

που δεν σας καταλαβαινει η δεν εχει την κατανοηση - ανοχη σε κατι που αρεσει σε σας ?

Ον τοπικ τωρα μαθαινω οτι τα sniperia στο επομενο patch θα τον πιουνε τον φραπε χωρις καλαμακι :p ειστε ετοιμοι ?

Έγινε επεξεργασία από Proteas
  • Like 4
  • Agree 2

On 29/4/2018 at 1:32 AM, Proteas said:

Πω καλα ρε σεις προσωπικος χρονος ξερετε τι σημαινει ? Καθεσε να πιεις ενα καφε στο pc και διαβαζεις ενα blog θα σας πει κατι ? ΟΧΙ.

Καθεσε και πιεις ενα καφε και παιζεις ενα παιχνιδι και σου λεει μην παιζεις η λυση ειναι μια πλεον. Σταματας επιτοπου κανεις ενα μπανιο βαζεις

τα αρωματα σου το κουστουμι σου παιρνεις το αυτοκινητο και γυρνας απο Παρασκευη το βραδυ της Κυριακης αν ρωτησει που ησουν ενα ξερο

"εξω" και τελος.  Την αλλη βδομαδα το ιδιο μεχρι να νιωσει αφου δεν καταλαβαινουν απο λογια ας το καταλαβουν μεσω συμπεριφορας.

Αντι να λενε και ευχαριστω στον θεο που εχουν αντρες gamers και ειναι μεσα στο σπιτι εχουν και παραπονο ?

Βγειτε εξω και φατε τα φραγκα σε χαρτια, ποτα, αυτοκινητα, γηπεδα και πιπινια να δουμε τι θα λενε μετα...

Καμια προσπαθεια μην κανετε να τις κανετε gamer αν δεν ειναι ηδη απλα δειξτε το ποστ μου.

41 χρονων, 30 χρονια gamer, 25 χρονια με την συζυγο, πατερας και 18 ετων γιος παιζουν μαζι απο παντα.

Και κατι τελευταιο που βαραινει εσας τους ιδιους που εχετε το προβλημα. Γιατι παντρευτηκατε ενα ανθρωπο

που δεν σας καταλαβαινει η δεν εχει την κατανοηση - ανοχη σε κατι που αρεσει σε σας ?

Ον τοπικ τωρα μαθαινω οτι τα sniperia στο επομενο patch θα τον πιουνε τον φραπε χωρις καλαμακι :p ειστε ετοιμοι ?

Τι θα κανουν στα sniper?