Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

εεεε.....εσεις εκεί που δουλεύετε έχουτε πρόσβασις στα πάντα (κι ενιοτε στα κοάλα)...εμείς εδώ παδα ήμεθα πιο περιορισμένοι...

Έγινε επεξεργασία από sstav

πριν 2 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε:

@fatalara

Δε μπορούσες να είσαι τόσο καλός και στο assetto? :p

Το βιντεο ειναι του αδερφου, το μεγαλυτερο που εχω κανει ειναι 67.

Με το assetto ποτε δεν ασχοληθηκα ποτε οπως επρεπε. Θελει πολυ περισσοτερες ωρες για να παρεις καλα αποτελεσματα αλλα καινπαλι παντα ερχοταν καποιος πανω μου.

Χθες δεν έπρεπε να παίξω. Αφού απουσιάζατε. Έπρεπε να κρατηθώ, για να έχω πεδίο ελεύθερο μπροστά μου. Τώρα, θα έχω μια μικρή γκρίνια, αλλά θα τα καταφέρω. 

πριν 7 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

I challenge you να το κανεις ως στρατιωτης αυτο ?

Πεζικο εννοεις ; Assault ημουν σε ΑΑ και ειχα βγαλει τη μυγοσκοτωστρα :p

πριν 1 ώρα, το μέλος icy20 έγραψε:

Α αεροπλανα εφαγες? Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε του assault το ΑΑ rocket. Κανει δουλεια?

Μολις το συνηθισεις κανει τρελη δουλεια.

Εαν δε το συνδιασεις και εισαι κοντα σε AA gun τοτε δε περνανε ουτε τα space bombers.

πριν 1 ώρα, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Πάνο, σε μισούν τα transformers.

Πραγματικα δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευχαριστηση να μπαινεις σε μαχη και να εχει ο αλλος το space bomer ή καποιο αλλο αεροπλανο να εχει κανει 50-0 με δαυτο και απαξ και μπεις να του μαμωσεις το κερατο να μη μπορει να ξαναπεταξει.

Στη συγκεκριμενη μαχη ενας vitala περιμενε και επαιρνε μονο σε αεροπλανα, ειχε 64-1 οταν μπηκα, εληξε η μαχη με 66-13. Μετα τη 4-5 φορα που τον εριξα ερχοταν μονο για μενα αλλα οπως φαινεται στο video το aa δε συγχωρει :p

• Like 2
  • Haha 1

πριν 35 λεπτά, το μέλος GFFermari έγραψε:

Έχουμε πόλεμο σήμερα, οργανωθείτε.

Εσύ δεν παίζεις κάτι fifa demo:p;

Συντρόφια: μετά τις 22.00, μαζευτείτε και οργανωθείτε. Πρέπει να τιμωρήσουμε τα παιδιά.

• Agree 1