Jump to content




Wizard!

Recommended Posts

Κάτι άρχισε να κινείται. Χθες, έπαιξα σε 4-5 πίστες (grappa/fao/ballroom/amiens/st quentin). Σε όλες ήμουν θετικός. Όχι τρελά πράγματα, αλλά έκανα σκορ 12-8, 18-10 κ.τ.λ..

Η πλάκα είναι ότι τώρα έχω ξεσυνηθίσει το gewehr 98 και έχω βολευτεί το m1903 και, δευτερευόντως, το smle iii marksman. Α, για πρώτη φορά, ήμουν θετικός και με το arisaka (στην argonne).

Link to comment
Share on other sites

@@@@μω την κοινωνία μου.

Έκανα το update και δεν μπορώ να πετύχω πουλί βαλσαμωμένο. Τι στο καλό γινεται; Τις τελευταίες φορές που έπαιξα, ήμουν θετικός και βελτιωνόμουν. Σήμερα, μετά το update, πυροβολώ στο πουθενά. Βαρέθηκα πάλι να μετράω 80-90 dmg και να με ξαπλώνουν με την πρώτη. 

 

Link to comment
Share on other sites

Χμ τωρα που το λες, και εγω σαν να δυσκολευομαι σε σχεση με πριν με το update. Οχι οτι δεν πετυχαινω απλα κανω 2-3 βολες μεχρι να σκοτωσω καποιον συνηθως αν ειμαι με sniper. Με τον medic τα ιδια νομιζω.

Link to comment
Share on other sites

Όχι ξύλο, μόνο snipping. Και πάνω απ' όλα, αναίμακτα.

 Κάνε και συ ένα break 7 ημερών να την καλμάρεις λίγο. Αν δει ότι έχεις να παίξεις κάποιες μέρες, θα σ' αφήσει μετά πιο εύκολα.

Link to comment
Share on other sites

καλά ...εγινε μακελειό χθες...Αλλά να είσαι στην ομάδα που έχουν 200+ kills (fatalara/mounilio/lordrigo/...) και να χανεις ??? :p...

Όταν παίζω μαζί σας βλέπω  πόσο μετριότατος παίχτης είμαι...μα πως το κάνετε ρε παιδιά; εχετε κατά μ.ο 40-50 kills.. φθάνω 20 kills και χαίρομαι...

εχω μονίμως το μυαλό μου στο να ακολουθώ, να κάνω revives...

 

 

Έγινε επεξεργασία από sstav
Link to comment
Share on other sites

Ναι αστο ακομα το φυσαω και δεν κρυωνει. Ειχε ο φαταλαρας(αδερφος) 103, rigo καμμια 75αρα, smooth 50 και εγω 40 (δεν ξερω τι γινεται οποτε παιζω achibaba ΠΑΝΤΑ κανω 40 kills). Αρα κοντα 300 kills και καταφεραμε και χασαμε... Τραγικοι στην ομαδα μας...

Έγινε επεξεργασία από icy20
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.