Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

πριν 1 λεπτό, το μέλος sstav έγραψε:

ομοίως θα ακολουθήσω για να σου κάνω revive...δεν μας τρομάζει ο χαμός από σφαίρες που σφυρίζουν δίπλα μας...θα πεσουμε μεχρι ενός.

Μήπως εκείνο το objective A που λέγαμε, να το κάνουμε objective F(εύγω); Πολλοί τσολιάδες έχουμε μαζευτεί. Ποια Ανδριανούπολη; Μέχρι Achi Baba και πολύ μας είναι.

• Like 1

13 minutes ago, sstav said:

ομοίως θα ακολουθήσω για να σου κάνω revive...δεν μας τρομάζει ο χαμός από σφαίρες που σφυρίζουν δίπλα μας...θα πεσουμε μεχρι ενός.

Πάντως καμμια σχέση τα K-D με το σκορ σου...υπάρχουν φορές που εχω 5-5 , 8-8 και έχω >10.000 ποντους...

Nα βγάλεις τους ιδιους πόντοους με sniper και από τα kills είναι πιο δύσκολο... Για άλλους το K-D ratio είναι αυτοσκοπός...παίρνουν τον Ηλία Mούροβιτς και νομίζουν ότι παίζουν

<_<

https://www.amazon.de/dp/B01M26UKG7?creative=165953&creativeASIN=B01M26UKG7&&smid=A3JWKAKR8XB7XF&tag=geizhalspre03-21

Το πηρες και δεν το ξερεις... Μουρομετς οχι μουροβιτς χαχχαχαχα

Οσον αφορα τα kd ratio ειναι θεμα πρεστιζ. Ειπαμε οχι μετα απο τοσο καιρο να βγαινουμε αρνητικοι... LoL

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 1

Εχθές που μπήκα παίξαμε 4 γύρους με τα υπόλοιπα παιδά... 2 σε Achi Baba και 2 σε άλλους χάρτες που δεν θυμάμαι τώρα... Στους δύο είχα στο περίπου 20-25 kills προς 5-8 deaths στο ένα και 30+ kills με 10+ deaths στο άλλο...

Στους 2 γύρους που παίξαμε Achi Baba δεν μπόρεσα ποτέ να έχω θετικό kill / death ratio... Μάλιστα στον δεύτερο γύρο καληνύχτισα και βγήκα...

Είμαι μέτριος παίχτης και ναι ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα αλλά δεν το δέχομαι σαν δικαιολογία... Πολλά νεύρα και πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που βγήκα λόγο κακής απόδοσης... :wall:

ρε παλικάρια ...δεν νομίζω να το ευχαριστιέστε έτσι ...δηλαδή αν οι αντιπαλοι είναι πολύ καλοί ή πολύ κακοί ...Στην πρώτη περίπτωση γιατί σε κάνουν να νιωθεις εντελώς νουμπάς και θέλεις να τα σπάσεις όλα (rage quit) ,

στην 2η επειδή ανήκεις στην καλυτερότερη ομάδα του κόσμου, εχεις παρει όλες τις σημαίες ,  δεν αφήνεις χώρο να ξεμυτήσει ο άλλος και λογικά αδειάζει ο server (είναι η φάση που περιμένεις-περιμένεις στο queue να μπεις ΄κια όταν μπαίνεις βλέπεις ότι χάνεις 500-999 και άλλο ένα defeat στο παλμαρέ σου).

Εχω τύχει σε παιχνίδι που ειχαν παρει όλες τις σημαίες και σαν να σαλπισε οπισθοχώρηση και αφησαν 2 σημαίες για εμας τους χαμένους-ασχετους-κακούς παιχτες...για να γίνει παιχνίδι...

Στην δική μου περίπτωση δεν ήταν εκεί το πρόβλημα... Μπορώ μάλιστα να πω ότι ήμουν σε καλή ομάδα, απλά ο συνδυασμός μετριότητα από την πλευρά μου και άγνοια του χάρτη είχα πολύ άσχημο αποτέλεσμα... 

αν εχεις K=2 [ή3 ή 4 ή 5 ]*Deaths στα περισσότερα ματς και σε άλλα Κ>0,5 * deaths εισαι πάλι θετικός στο σύνολο...και πάντα ο κακός χειρισμός δικαιολογείται για χάρτες που δεν γνωρίζεις  (όπως εγώ όταν εχει premium free weekend) αλλά και επειδή είναι ανάδρομος ο Ερμής...

Τα καλύτερα παιχνίδια από σκορ τα κάνω όταν παιζω (σπάνια) στην ομάδα για την ομάδα χωρίς να κοιτάω το K-D ...όταν παιζω μόνος μου, φυλάγομαι περισσότερο, εχω καλύτερο K-D αλλά και χαμηλότερο εν γένει σκορ.  Επίσης παρατήρησα ότι σε Operations τα kills μου βγαίνουν πιο εύκολα να το πω; δεν ξέρω

Έγινε επεξεργασία από sstav

πριν 39 λεπτά, το μέλος ckbond έγραψε:

Στους 2 γύρους που παίξαμε Achi Baba (insert: όλες τις πίστες) δεν μπόρεσα ποτέ να έχω θετικό kill / death ratio... Μάλιστα στον δεύτερο γύρο καληνύχτισα και βγήκα...

Είμαι μέτριος παίχτης και ναι ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα αλλά δεν το δέχομαι σαν δικαιολογία... Πολλά νεύρα και πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που βγήκα λόγο κακής απόδοσης... :wall:

Welcome to my world:D.

εμας τους δύο νομίζω μας δεν ωφελούν οι κακές παρέες...γιαυτό δεν εχω πάρει το premium...τι νόμιζες ...να μπαινω μαζί με την ομάδα και να βλέπω τον Μαριο να κάνει 50-15 και να λεει ειμαι μέτριος παιχτης....:D

• Like 1
  • Haha 1

πριν 1 ώρα, το μέλος sstav έγραψε:

ρε παλικάρια ...δεν νομίζω να το ευχαριστιέστε έτσι ...δηλαδή αν οι αντιπαλοι είναι πολύ καλοί ή πολύ κακοί ..

Γιαυτο δε μπαινω conquest / random maps απο το server browser αλλα προτιμω το operations.

Επισης (1) τα conquest / random maps ειναι πιχτρα απο 1. πολυ (πολυ) καλους παιχτες και απο 2. πολυ (πολυ) καλους cheaters.

Επισης (2) τα conquest / random maps δεν ειναι καταλληλα για squads που δε εχουν παιξει αρκετες ωρες μαζι ωστε να ξερει το καθε μελος πως κινειτε ο συμπαιχτης του αλλα και πως προτιμαει να παιζει καθως το μετωπο ειναι προς ολες τις κατευθυνσεις και εξ' ορισμου ειναι πιο δυσκολο mode.
Προτιμω τα operations γιατι σπανια θα μπεις σε operation που εχει ηδη κριθει, εχεις μετωπο μαχης πολυ μικροτερο και εχεις το χωρο και το χρονο να παιξεις ομαδικα αλλα και να μαθεις τα κουσουρια του συμπαιχτη σου.

Πανο δεν ξερω. Όσες φορές εχω παιξει οτιδηποτε αλλο απο conquest ειναι τοσο μικρος χωρος που γινεται μακελειο και δεν μπορεις να ξεμυτισεις χωρις να τρως 100 σφαιρες απο παντου. Γιαυτο δεν παίζουμε αλλα modes...

πριν 7 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Πανο δεν ξερω. Όσες φορές εχω παιξει οτιδηποτε αλλο απο conquest ειναι τοσο μικρος χωρος που γινεται μακελειο και δεν μπορεις να ξεμυτισεις χωρις να τρως 100 σφαιρες απο παντου. Γιαυτο δεν παίζουμε αλλα modes...

Κατι μου λεει οτι δεν εχει παιξει αρκετα operations :p

Επιβεβαιώνω τον Πάνο για τα operations.

Οι πίστες δεν αλλάζουν. Αυτό που αλλάζει, είναι ο σκοπός. Επιτίθεσαι ή αμύνεσαι. Ο επιτιθέμενος δεν μπορεί να κάθεται και να περιμένει. Το objective είναι να καταλάβει τα sectors.

Οι ίδιοι οι συμπαίκτες σου, επομένως, θα σε βρίσουν (το έχω δει στο chat), αν κάθεσαι και βαράς από μακριά. Δεν προσφέρεις το παραμικρό έτσι.

Ως scout, έκανα σταθερά θετικά σκορ τόσο ως αμυνόμενος όσο και ως επιτιθέμενος. Γιατί; Απλό: ως επιτεθέμενος, ήμουν σε συνεχή κίνηση και έβρισκα τα παιδιά ξαπλωμένα (θεμιτό, καθώς αμύνονται) ή να έχουν σταθερές θέσεις τις οποίες υπερασπίζονται. Ως αμυνόμενος, πάλι ήμουν σε συνεχή κίνηση, ώστε να εποπτεύω τις κινήσεις των αντιπάλων και να τους προλάβω πριν μας βρουν εκείνοι.

Ισχύει ότι οι παίκτες συγκεντρώνονται πιο εύκολα (σε σχέση με τα conquest) σ' ένα σημείο (choke point). Εκεί, παίρνεις τις αποστάσεις σου και θερίζεις.

Στα conquest, γίνεται της πόπης. Κερδίζεις πόντους από κατάληψη σημαιών που μπορεί να είναι άδειες. Μπορεί να γυρνάς την πίστα και να μην βρίσκεις ψυχή, γιατί (έκπληξη) έχουν μαζευτεί όλοι σε 2-3 objectives. Και εδώ, επομένως, μαζεύονται οι παίκτες σε συγκεκριμένα μέρη. Άσε τους scouts που μπορεί να είναι κρυμμένοι στα πιο απίθανα μέρη. Στα operations, ξέρεις πού θα τους βρεις, καθώς τα sectors είναι οριοθετημένα και πιο μαζεμένα.

Σε κάθε περίπτωση, το bf1, από τη μικρή μου εμπειρία σ' αυτό, απαιτεί τον σχηματισμό μιας σωστής ομάδας με διακριτούς ρόλους, γνώση των κινήσεων των συμμετεχόντων σ' αυτήν, επικοινωνία μεταξύ των μελών και ομαδικές κινήσεις. Έτσι κερδίζεις στα conquests, έτσι ανεβαίνει και ο μέτριος παίκτης και βελτιώνεται.

Πόσες φορές μου έχει τύχει, επειδή παίζω σε διαφορετικές ώρες από εσάς, να είμαι σε random squads, των οποίων τα μέλη πάνε όπου θέλει το καθένα, δεν κάνουν revive, δεν βοηθούν, δεν παίζουν ομαδικά, δεν αντιλαμβάνονται. Ε, μένεις και εσύ μόνος (lone wolf calling) και όποιον πάρει ο χάρος (συνήθως, εσένα).

• Like 1

Εγω μπηκα σημερα σε operation, μεσα σε 5 λεπτα βγηκε ο rigo, σε 20 λεπτα βγηκα εγω, και καπου εκει βγηκε και ο secreterian. Δεν παλευεται αυτο το πραγμα. 100 χρονια μια πιστα και ποντους κλαιν μαιν...Ουτε XP ουτε τιποτα. Ειχαμε παιξει 20+ λεπτα και ειχα 4Κ xp points. Σε conquest θα ειχα 10-12Κ σιγουρα. Εκτος του οτι γινοταν μονιμως της γαμ$@#$@λας... Δεν αντεξα να παιξω αλλο game μετα απλα εφυγα...

• Like 1

πριν 9 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

ποντους κλαιν μαιν

Τελειωσε ... 45Κ πηρα εγω + δε θυμαμαι ποσο bonus... συνολικα απο 2 μαχες 121,800

5ab16425f2185_Screenshot-2018-3-20panocmpsBattlefield1Profile.png.c868db079cd387a2f72281487e2d2692.png

πριν 10 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Εκτος του οτι γινοταν μονιμως της γαμ$@#$@λας

Σε νοιωθω, ειναι αυτη η αισθηση που νοιθω και εγω οταν απο conquest το γυρισα σε operations. ηταν μεχρι να μαθω απο που ερχονται (οταν κανω αμυνα) ή απο που παμε (οταν κανω επιθεση) και που γινεται ο χαβαλες. Μετα ολα στρωνουν :p

Edit

Στις 2 μαχες εσυ πηρες 44Κ στα 50λεπτα.

5ab1651163626_Screenshot-2018-3-20mouniliosBattlefield1Profile.png.aee9ab1648e09ffc63ae2c5919b381c8.png

Δηλαδη δεν ξερεις ουτε αυτο.. http://bf1stats.com/pc/mounilio :p το οποιο εχει και ωραιες υπογραφες.

btw ξερει η παιζει κανεις με SweetFX? και αν παιζει καποιος πληροφοριακα με ποιο απο ολα τα profile παιζει και γιατι ?

Έγινε επεξεργασία από Proteas

Εγώ πάντως διασκεδάζω περισσότερο στα operations...θα τα τιμώ πιο συχνά από δω και μπρος...
επειδή ειμαι δουλεια και δεν βλέπω τα stats...εμένα πως με δείχνει; ψηλό -όμορφο-βουτυράτο;;;; χαχαχαχαχαχ