Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

Amber alert: αναζητείται φαντάρι-τσολιάς με κωδικό όνομα @icy20-mounilio.

Εθεάθη χθες να παίζει bf1, φωνάζοντας για κάτι a, c, d, c:hehe:. Πάνω στον αχό της μάχης, τον χάσαμε. Υποψιαζόμαστε ότι ο αντίπαλος τον έφαγε με το καινούργιο όπλο ''Παντόφλα νο. 42 marksman'', το οποίο είναι διαθέσιμο με το νέο dlc ''Kitchen Conquest-Capture your wife's territory-Παντόφλα edition''.

Αν τον δείτε, καθοδηγήστε τον προς το p.c. του και τα υπόλοιπα θα τ' αναλάβουμε εμείς, οι πετσωτικοί του σύντροφοι. 

Υ.Γ. Τιμή και δόξα στο παλικάρι που με κατηγόρησε ως cheater χθες, σε πίστα που ήμουν από τους τελευταίους (σκορ 6-6).

Είπαμε, να είσαι καμένος, αλλά κρατά τη μυρωδιά σε ανεκτά επίπεδα. Ναι, κλέβω με σκοπό να είμαι από τους χειρότερους. Θέλει την τέχνη του αυτό, εδώ που τα λέμε.

• Like 3

Α καλα... Ημουν σιγουρος οτι θα γραφατε κατι. Επεσε το ρευμα και χτυπαγανε των ηλιθιων οι συναγερμοι για μια ωρα και, και μετα που ηρθε ξαναεπεσε. Ουτε να κοιμηθω δεν μπορουσα...

• Sad 1

πριν 14 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Α καλα... Ημουν σιγουρος οτι θα γραφατε κατι. Επεσε το ρευμα και χτυπαγανε των ηλιθιων οι συναγερμοι για μια ωρα και, και μετα που ηρθε ξαναεπεσε. Ουτε να κοιμηθω δεν μπορουσα...

....έπεσε το ρεύμα.....χμμμμμ δάκτυλος εκ των έσω μου ακούγεται η φάση. Μάλλον θα ξέρει το έτερον ήμισυ κατά που πέφτει ο υποσταθμός της περιοχής :p.

Έγινε επεξεργασία από black66.gr
  • Haha 1

Εντάξει παιδιά, ας δείξουμε κατανόηση. Ο σύντροφος Μάριος είναι ζαλισμένος από τα βασανιστήρια του εχθρού. 

Φαίνεται ότι υπέστη το μαρτύριο της γκρίνιας, ενώ είναι εμφανή τα σημάδια της παντόφλας στο σώμα του.

Ο εχθρός τον έκανε να πιστέψει ότι για όλα ευθύνεται η διακοπή ρεύματος.

Ο medic της παρέας, @sstav, συνιστά 3 ώρες σερί bf.

• Like 1

δεν είναι τα λεφτά το θέμα...ναι ξέρω δύο καφέδες και τα ρέστα...απλά για το γαμώτο...δεν δίνω πάνω από 20 ευρώ γενικότερα (για να κάνω το κέφι μου με αυτά)...

εδωσα 16 και θέλει άλλα 15 για το premium pass όταν τώρα το revolution (πλήρες πακέτο) έχει 20 ευρώ...

Έτσι για το γαμωτο δεν τα τους τα διαθέσω...προτιμώ να τα βάλω στο επόμενο Bf.

• Like 1

Ξεκλείδωσα και το arisaka. Θετικές οι εντυπώσεις. Θα χρειαστώ περισσότερο χρόνο μαζί του βέβαια.

Το Martini Henry από την άλλη, δεν με βόλεψε καθόλου. Θέλει την τέχνη του.

και γω... (not)...έχω βρει δύο όπλα και παίζω medic Selbslater /scout: russian 1895 και μαζέψει 4500 warbonds. Δεν ξέρω τι non premium να ξελειδώσω ... Aντε ξεκλειδώνω το gewehr sniper...Είναι καλύτερο από το russian;  Μισό παιχνίδι πήρα :angry::tomato:

πριν 2 ώρες, το μέλος sstav έγραψε:

και γω... (not)...έχω βρει δύο όπλα και παίζω medic Selbslater /scout: russian 1895 και μαζέψει 4500 warbonds. Δεν ξέρω τι non premium να ξελειδώσω ... Aντε ξεκλειδώνω το gewehr sniper...Είναι καλύτερο από το russian;  Μισό παιχνίδι πήρα :angry::tomato:

To gewehr, απ' τη μικρή εμπειρία μου, είναι killing machine, υπό την προϋπόθεση ότι ξέρεις πού να πας και πώς να κινηθείς. Από πολύ μακριά δεν βολεύει, αλλά αν μετακινηθείς σε μέση απόσταση, μπορείς να θερίσεις κόσμο. Σε κοντινές αποστάσεις, πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος και να μάθεις να το χρησιμοποιείς σαν καραμπίνα.

Εν συγκρίσει με το russian, ασυζητητί πας στο gewehr.

πριν 3 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

Εγω μεσα σε 2 μηνες εχω φτασει με το αρισακα τα kills οπλων που επαιζα για κανενα χρονο :p

Τώρα που μαθαίνω τις πίστες, ανέβηκα στο 0.62 k/d ratio. Το arisaka μοιάζει πολλά υποσχόμενο και έχει το πλεονέκτημα ότι αν πετύχεις τον άλλον (εντός sweet spot), τον σκότωσες.

Το gewehr 95 είναι γρήγορο και με βολεύει, αλλά έχω βαρεθεί να προλαβαίνω κόσμο (85-90 damage) και να με τρώνε, επειδή δεν σκοτώνει με τη μία.

Αθάνατο origin. Χθες, μπήκα στο bf και είδα ότι έπρεπε να κατεβάσω update. Η διαδικασία κόλλησε στο preparing. 10 λεπτά περίμενα και δεν έλεγε να ξεκινήσει.

Log out και επανεκκίνηση (3 φορές μάλιστα) δεν διόρθωσαν την κατάσταση.

Έκανα repair (verifying game files). Χρειάστηκαν 13 λεπτά. Ε, μετά, ξεκόλλησε το origin και έκανε το update μέσα σε 5 λεπτά. Έφαγα 40 λεπτά συνολικά, για να κάνω ένα απλό update:rant85:

Δεν ξέρω τι έχει πάθει από προχθές αλλά εντελώς ξαφνικά από το customization εξαφανιστηκαν τα πάντα, σου δειχνει μόνο τα αρχικά όπλα και κλειδωμένα όλα τα άλλα με μηδενισμένα τα warbonds. Στo "WEAPONS" όμως φαίνονται κανονικά, με τα στατιστικά τους, τα αστεράκια τους κομπλέ...Πρέπει κάθε φορά Ingame να επιλέγω τα σωστά οπλα πέραν των defaults...Ξεκλειδωσα to gewehr πχ και στο customization χρωστάω 200 warbonds (-200)! :p

τι ζόρια τραβάει ποιός ξερει