Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

Ρε σεις, τα φώτα σας. Καταρχήν, έχουμε patch; Γιατί δυο μέρες τώρα, το παιχνίδι σέρνεται.

Δεύτερον: για πέστε μου πόσο χάλια είναι τα στατιστικά μου: 14 ώρες έχω παίξει, 411 kills έχω κάνει, 0,54 k/d ratio.

Είμαι σε κρίσιμο σημείο: ή θα το πάρω απόφαση ότι δεν το έχω και θα περιοριστώ στη χαρά του παιχνιδιού ή θα με σώσει το arisaka (θέλω άλλα δύο multi kills και το ξεκλείδωσα).

Dont worry. Εγω τον πρωτο μηνα ειχα 0.4 k/d ratio 0.04 accuracy (εσυ εχεις 0.14) και 2000 deaths παραπανω απο οτι ειχα κανει kills(βεβαια ειχα παιξει full 2 εβδομαδες απο την πατρα που δεν εβλεπα τιποτα γιατι τοτε επαιζα στα 3 μετρα απο 32αρα οθονη πανω σε κρεβατι υπο γωνια με το πληκτρολογιο στα ποδια και το ποντικι πανω στο κρεβατι αχαχαχαχαχαχαχ) . Ενα χρονο μετα εχω 1.31k/d και 0.17 αccuracy

Δεν ειναι το παν το k/d ratio

Ναι εχει patch σημερα. 6.5g ειναι. Εγω το εβαλα ηδη με teamviewer απο δουλεια :p

ΥΓ για το αρισακα θα παω αντιπαλος να κατσω με κανεναν αλλο να μας ριξεις καμμια χειροβομβιδα...Μετα θα κατσεις εσυ να μπαινεις μεσα σε βαρκες να σε σκοτωνω μεσα σε βαρκες 4 φορες αχαχαχχα

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 1

Κουνιούνται οι βάρκες, η όλη κατάσταση:hehe:.

Είδα ότι μπορώ να το κάνω και μέσω operations. Έχει χάρτες στους οποίους μπορείς να τα κάνεις εύκολα (μέσω οχημάτων). 

Το accuracy ούτε που το είδα. 0.14 στα 100:p; Ούτε βαλσαμωμένο πουλί δεν πετυχαίνω. 

14% ειναι ρε. ηρεμησε :p Δεν λεει κατι το accuracy καθως εγω ριχνω  απειρες σφαιρες για να εμποδιζω τους εχθρους να κινουνται να τους φανε οι δικοι μου που ειναι εκει κοντα...

• Agree 1

2 πραγματα. Το howell sniper πολυ καλο σε μικρο-μεσες αποστασεις. Καθως εχει και διποδο και με 21 σφαιρες μπορεις να φας πολυ πραμα. Επισης το ross mk3 ειναι κατι αναμεσα σε gewehr 95 marksman (αλλα με 100αρι dmg απο κοντα) και arisaka. Καλο οπλακι φανηκε και αυτο. Η μια πιστα που παιξαμε απο τις νεες ΠΑΡΑ πολυ ανοιχτη. Χειροτερη απο την galicia ειναι. Πολυ πιεση οταν εισαι επιτιθεμενος...

Οποιος το σκεφτοταν στο origin εχει το bf1 revolution (με ολα τα dlc) 19.99!!!! Πολυ καλη τιμη.

Ασε με ρε της ειπα χτες να μπω το βραδυ και με επρηξε οτι το εχεις καθιερωσει να παιζεις βραδια και τι ειναι αυτα που κανεις και κατι τετοια...Το οτι ολη τη βδομαδα δεν εχω παιξει καθολου ας πουμε δεν μετραει? (λεω τον πονο μου)

Λες και την παραταω και φευγω και τα πινω εξω κανει...Να ελεγα οτι δεν κοιμαται μετα τις 23.30 να ελεγα ναι θελει να κατσουμε να κανουμε κατι. Δεν βγαζω ακρη. Θα προσπαθησω οπως και να εχει να αγνοησω για μια ακομα φορα τη γκρινια και να μπω.

• Like 1

λίγο κρασί το βραδάκι και νασου η ζάλη...ξαπλώνετε μαζί....ερχεται γλυκά ο ύπνος...σηκώνεσαι στις μύτες...

έχω προσπαθήσει να το κάνω...βεβαια τελευταία μερα της εβδομάδας, βγαίνει η κούραση και κοιμάσαι πριν από εκείνη... :lol:

• Haha 2

πριν 11 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Ασε με ρε της ειπα χτες να μπω το βραδυ και με επρηξε οτι το εχεις καθιερωσει να παιζεις βραδια και τι ειναι αυτα που κανεις και κατι τετοια...Το οτι ολη τη βδομαδα δεν εχω παιξει καθολου ας πουμε δεν μετραει? (λεω τον πονο μου)

Λες και την παραταω και φευγω και τα πινω εξω κανει...Να ελεγα οτι δεν κοιμαται μετα τις 23.30 να ελεγα ναι θελει να κατσουμε να κανουμε κατι. Δεν βγαζω ακρη. Θα προσπαθησω οπως και να εχει να αγνοησω για μια ακομα φορα τη γκρινια και να μπω.

Ομοιοπαθής. Ακριβώς τα ίδια ακούω. Φαντάσου ότι πριν αγοράσω το bf1, είχα έναν χρόνο να παίξω καθημερινές. Μόνο Σ/Κ έπαιζα κάποιες ώρες. Με το που είδε ότι ξανάρχισα (τι ξανάρχισα, δηλαδή, 1-2 ώρες ανά διήμερο), τσουπ, άρχισε η γκρίνια. Αναγκάστηκα να της πω ότι δεν θα παίζω ή θα παίζω αφού πάει για ύπνο. Θα κόψω, δηλαδή, απ' τον ύπνο μου (αν αντέχω βέβαια). Απάντηση: "δηλαδή, θα προγραμματίζουμε τα πάντα;":suicide:. Δεν βγάζεις άκρη.

Πραγματικά, κάνουν λες και χαρτοπαίζεις, πίνεις, γκομενίζεις ή δεν ξέρω γώ τι άλλο. Αντί να είναι ευχαριστημένες που καθόμαστε σπίτι, είμαστε ήσυχοι, ε, παίζουμε και κανά παιχνίδι, γκρινιάζουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Rant over and out:amen:.

• Like 2

Θεματα που λυνεις πριν τον γαμο... (Οδηγος προς ναυτιλλομενους).

1. Δεν επιτρεπεις σε κανεναν γονεα (πεθερικα) να εμπλακουν στην σχεση η στα προβληματα του γαμου.

2. Το οτι σε παντρευτικα δεν παει να πει οτι δεν θα εχω τον προσωπικο μου χρονο.

3. Στον προσωπικο μου χρονο κανω οτι γουσταρω.

Αυτα για να εχεις εναν ευτυχισμενο γαμο (πριν λιγες μερες κλεισαμε 25 χρονια μαζι) και μια καλη σχεση με την γυναικα σου.

• Like 3