Jump to content




Wizard!

Recommended Posts

Ειδε κανεις αλλαγη στο χειρισμο (στην ταχυτητα του ADS σε διαφορα οπλα?) η απλα τα εχω κανει σκατα προσπαθωντας να δω τι γινεται με το sensitivity?

 

Πριν 1 εβδομαδα στα ξαφνικα μπηκα μια μερα (ειχα παιξει μια μερα πριν) και ηταν ολα τα οπλα διαφορετικη η κινηση τους οταν στοχευα. Ειναι δευτερη φορα που μου το κανει αυτο εντωμεταξυ χωρις να εχω κανει κατι. Την πρωτη ειπα οκ θα το συνηθισω. Τωρα επειδη δεν εβγαζα ακρη τα εκανα reset ολα και καταστραφηκε ο στοχος μου. Σκατα...

Link to comment
Share on other sites

@Proteas εισαι παιδαρας. δουλεψε. πολυ πιο καλα τωρα. επανηλθα στα νορμαλ μου επιπεδα νομιζω. Εντωμεταξυ δεν καταλαβα τι επαιξε. Και στο αλλο settings file πανω κατω παρομοια ηταν (η οχι? δεν ειμαι σιγουρος)

Link to comment
Share on other sites

Στα δυο τελευταία maps, Zeebrugge και Heligoland Bight, πολλά άτομα την κάνουν σε ανύποπτο χρόνο και ξαφνικά παίζουμε 6-8 άτομα εναντίον 20+.

 

Δε θυμάμαι να συνέβαινε κάτι παρόμοιο, ή τόσο έντονο, παλαιότερα. Πάντα υπήρχαν διαφορές, 1-2-3 παίχτες, αλλά όχι υπερδιπλάσια η μία ομάδα έναντι της άλλης. Και το θέμα είναι ότι το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.

 

**Συνέβη και στο Achi Baba map...

Link to comment
Share on other sites

Ναι, δε παίζει ρόλο η πίστα. Αλλά δε θα πρεπε να γίνεται re-balancing?? Οκ, δε γίνεται (γίνεται αλλά anyway) να ξέρεις το επίπεδο των παιχτών αλλά τουλάχιστον το μέγεθος των ομάδων να είναι κοντά.

Στο 8-25 που ήμουν χθες, (εννοείται πως εγώ ήμουν με τους 8) δεν έχει νόημα να τρέχεις άδικα.

 

**στο January update δεν έλεγαν ότι θα υπάρχει και team balance πέρα από weapon balance patch??

Link to comment
Share on other sites

Εχμμ, ξεκίνησα και γω το  bf1. Είπα να παίξω και λίγο multiplayer (server 24 ατόμων με cap στα 60hz). Μια χαρά μ' έβγαλε ο 4570.

Βέβαια, το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό εν συγκρίσει με το cod ii που έπαιζα πριν 10 χρόνια (και είμαι και εντελώς σκουριασμένος).

Θέλει στρατηγική και οργάνωση και όχι να βγαίνεις χύμα στο κύμα. Δύο πίστες που έπαιξα, είχα σκορ 2-9 και 6-12.

Κρυβόμουν, για να μην βγω πολύ αρνητικός.

Link to comment
Share on other sites

Παίζει ρόλο και τι mode παίζεις.

Στο Domination είναι πιο ελεγχόμενα τα πράγματα. Δεν έχει οχήματα, έχει λίγα άτομα, είναι μικρό το map και δε χάνεις από τυχαία γεγονότα.

Στο 64 Conquest είναι ότι κάτσει. Μπορεί να έχεις 50/10 ή το αντίστροφο.

Link to comment
Share on other sites

Εμεις παιζουμε μονο conquest ειναι η αληθεια. Οτιδηποτε αλλο μου φαινεται οτι ειναι μαζεμενοι ολοι σε ενα σημειο και γινεται χαμος δεν καταλαβαινεις απο που σου ερχονται...

 

Παντως για αρχη το 6-12 ειναι πολυ καλο σκορ. Εγω οταν πρωτοξεκινησα ειχα κατι 3-20 κτλ. Οχι οτι τωρα ειμαι γαματος αλλα δεν τρωω ολικη πετσα. Βεβαια και τοτε και τωρα ειμαι τσολιας. Ειτε εχω sniper, ειτε εχω assault ειτε εχω elite kit :p

 

Έγινε επεξεργασία από icy20
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.