Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

πριν 2 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε:

Οσο για την υπογραφη μου δεν συνηθιζω να βαζω πραγματα που λεω η καποτε ειπαν αλλοι. Θεωρω πως
και χωρις παρεξηγηση αυτα τα κανουν με ναρκισσιστικη διαταραχη και ανευ προσωπικοτητας ατομα.

Στην δικη σου περιπτωση μιας και δεν ειναι αποφθεγματα αρχαιων η φιλοσοφων μαλλον θελεις απλα να προκαλεσεις

εντος του forum τα ατομα που τα εχουν πει. Τα συγχαρητηρια μου σου αναγνωριζω τουλαχιστον οτι προσπαθεις.

Σε ευχαριστώ, με έκανες και γέλασα :D

Όσα αναφέρω στην υπογραφή μου, τα βρίσκω αστεία και γι' αυτό βρίσκονται εκεί, ίσως γελάσουν και άλλοι εκτός από μένα.

Χωρίς παρεξήγηση, αμφιβάλλω μακράν αν το μορφωτικό σου επίπεδο, σου δίνει τη δυνατότητα να καταλάβεις αν κάποιος έχει ψυχολογικές διαταραχές, ειδικά διαβάζοντας μόνο μια υπογραφή σε ένα forum.

Μπορείς να συνεχίσεις τις προσωπικές επιθέσεις, αρκετά έμεινε ξεκλείδωτο το νήμα :D

1 hour ago, dfk_7677 said:

αρκετά έμεινε ξεκλείδωτο το νήμα

Διαφωνώ. Το θέμα θα μείνει ξεκλείδωτο, ακόμη κι αν κάποιοι από τους συμμετέχοντες χρειαστεί να απομακρυνθούν. Και οι δύο έχετε παρεκτραπεί, το οποίο θα αποτυπωθεί στις ελαφρύτατες προειδοποιητικές ποινές σας. Παρακαλώ μην το συνεχίσετε, εκτός κι αν θέλετε να συνεχίστε να διαβάζετε από τις κερκίδες.

Edit: Αυτό ισχύει για όλους. Για χαλαρώστε και οι υπόλοιποι. Δε θα επιστρέφω όλη μέρα να κρύβω προσβλητικά μηνύματα.

On 8/27/2017 at 7:52 ΠΜ, το μέλος Proteas έγραψε:

Ευτυχως δεν το πηρα. Και οχι τοσο για τα λεφτα του αλλα για την απογοητευση που θα επαιρνα απο ενα τετοιο παιχνιδι.

Σωστή επιλογή κατά τη γνώμη μου. Στο επόμενο (2018) σκέφτεσαι να δώσεις ευκαιρία ή θα εγκαταλείψεις τη σειρά Battlefield;

Για μένα πάντως, τα έχει βγάλει τα λεφτά του, το έχω παίξει ήδη διπλάσιο χρόνο από το BF4.

• Like 1

2500 ωρες BC2

1900 BF4

250 BF1

(στο περιπου)

Ολοι μου οι γνωστοι/φιλοι το παρατησαν στις πρωτες 200 ωρες

Ειχαν τεραστια βαση παιχτων. Καλη συνταγη(μεχρι κ το 3)

Απο κει κ μετα τα παλικαρια της ΕΑ παιζουν το ντεφι κ η αρκουδα(Dice) χορευει ρυθμικα :hehe:

Το ξαναγραφω....corporate greed

• Like 2

πριν 18 ώρες, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Σωστή επιλογή κατά τη γνώμη μου. Στο επόμενο (2018) σκέφτεσαι να δώσεις ευκαιρία ή θα εγκαταλείψεις τη σειρά Battlefield;

Ευκαιριες παντα δινω και πιστευω οτι απο τα λαθη κανεις μαθαινει. Αλλα θα εξαρτηθει απο παραγοντες που εχω ηδη αναφερει

αν θα γινει αγορα η οχι του επομενου τιτλου. Να εγκαταλειψω την σειρα μου φαινεται αδιανοητο μιας και παιζω BF απο το 2002.

Οσο για το Hardline μιας και αναφερθηκε πιστευω οτι αδικησε την σειρα Βattlefield αλλα αδικηθηκε ως παιχνιδι.

Εαν δεν του εδιναν τον τιτλο ΒF θα ειχε παει καλυτερα σε πωλησεις και θα υπηρχε ενδιαφερον απο ευρυτερο κοινο.

πριν 4 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε:

Ευκαιριες παντα δινω και πιστευω οτι απο τα λαθη κανεις μαθαινει. Αλλα θα εξαρτηθει απο παραγοντες που εχω ηδη αναφερει

αν θα γινει αγορα η οχι του επομενου τιτλου. Να εγκαταλειψω την σειρα μου φαινεται αδιανοητο μιας και παιζω BF απο το 2002.

Νομίζω το μόνο σίγουρο είναι η διαχείρηση της "μπίσνας" servers από την ΕΑ. Εκτός του ότι, όπως έγραψες κι εσύ τα κέρδη είναι περισσότερα, σε 1+ χρόνο μέχρι το επόμενο BF, η επιλογές στο RSP (Rental Server Program) θα είναι περισσότερες (σίγουρα όχι όσες είχαν τα rcon tools, οι developers έχουν δηλώσει ότι αρκετές από αυτές ήταν περιττές).

Σε Anticheat δουλεύουν in house (άγνωστο πόσο καλό θα είναι), το FairFight δουλεύει για τους cheater που μπορούσες να πιάσεις χειροκίνητα από site με τα ύποπτα stats, αλλά όχι κάτι παραπάνω.

Όσον αφορά το netcode, κατανοώ ότι μπορεί κάποιοι να το αμφισβητούν, αλλά είναι αυτή τη στιγμή σε επίπεδα OW/CS με το network lag compensation να είναι στα 120ms (όχι 200 όπως έγραψα σε προηγούμενο post). Επίσης το incursions θα έχει 120tick servers.

Για το gameplay ο Θεός και η ψυχή τους.

Το τονιζω ξανα και μακαρι να βγω λαθος η σειρα θα περασει μια μαυρη περιοδο στους επομενους 1-2 η και περισσοτερους τιτλους.

Ιστορικα μιλωντας θα δουμε κατι σαν την πτωση της αυτοκρατοριας των Call of Duty με τα λαθη που εγιναν και σε εκεινο το franchise.

Για τους GSP's εμας μας ενδιαφερει η ποιοτητα και η τιμη οχι η ποσοτητα. Αν και περιττα διαφορα plugins ειδαμε οτι δεν ανεπτυξαν

δικα τους στο BF1 οπως ειχαν υποχρεωση να κανουν και πιστευω οτι ηταν σημαντικος παραγοντας στην πορεια του παιχνιδιου, η μη

αξιοποιηση του RCON τεχνικα μιλωντας και οχι απο την πλευρα ενος admin ηταν τραγικο λαθος εκ μερους τους διοτι θα μπορουσαν

πανευκολα να λυσουν θεματα χωρις καν να δωσουν public access στο εργαλειο η σε διαφορα (λαθος κατα την γνωμη μου) anticheat.

Για το FairFight φαινοταν οτι κατι δεν παει καλα απο την αρχη, ζητουσαμε public banlist και με ποιο τροπο γινεται η ανιχνευση αλλα σιγη ιχθυος

και περα οτι ηταν αλλο ενα anticheat που βασιζονταν σε stats εκανε ιδιαιτερα κακη εντυπωση η αντιμετωπιση των cheaters, με το να κανει απο

ενα απλο stat reset τον λογαριασμο τους στην την τιμωρια τους για μια εβδομαδα. Πραγματα απαραδεκτα για την anticheat κοινοτητα.

Βεβαια απο τι διαβασα και γω για το νεο anticheat βασιζεται στα προτυπα του BattlEye ελπιζω οτι θα βγει κατι καλο απο αυτην την ιστορια.

Για τους 120/144 tick servers αποψη μου ειναι οτι καλο μεν αλλα patch, η μηχανη χρειαζεται μια καινουργια και απο την αρχη εκδοση.

Οσο για το gameplay αποψη μου ειναι οσο ποιο απλο και με λιγοτερα modes πιστευω θα εχουμε κατι καλυτερο απο τι στα τελευταια παιχνιδια.

Τη γνώμη μου για το αν οι server admins μπορούν να αντικαταστήσουν ένα anticheat την ξέρεις. Και για να γίνω κατανοητός και στους υπόλοιπους σου κάνω την εξής ερώτηση:

Από τα 2311 bans που έχεις ρίξει στο metabans, ποιο ποσοστό είναι για cheat και δεν είναι λόγω stats;

Αμφιβάλλω αν αυτό ξεπερνά το 5% και αυτό βέβαια είναι φυσικό διότι απαιτεί πολύ χρόνο, κόπο και εμπειρία για να κάθεσαι να κάνεις spectate και να banάρεις λόγω του τρόπου που παίζει ένας παίκτης.

Το ban λόγω stats είναι πολύ πιο εύκολο να γίνεται αυτόματα και χωρίς τη χρήση 3rd party site. Ακόμα και ένα έτοιμο html parsing script θα μπορούσε να διαβάζει την εν λόγω σελίδα και κάθε μέρα να σου έχει έτοιμους του επόμενους για ban λόγω εξωπραγματικών στατιστικών.

Εγώ όσους έχω κάνει report στο BF1 που βαρούσαν headίδια χωρίς σταματημό, σε σύντομο χρονικό διάστημα έφαγαν ban από FairFight (ή σταμάτησαν να παίζουν όλως τυχαίως).

Που θέλω να καταλήξω; Οι blatant cheaters, αυτοί που γίνονται αντιληπτοί δηλαδή και στους server admin και είναι και ενοχλητικοί, μπορούν πιο εύκολα να γίνονται ban από ένα αυτόματο σύστημα όπως το FairFight, χωρίς ο καθένας να πρέπει να εγκαθιστά και setάρει plugins, να κάνει εγγραφή σε 3rd party platforms και να τσεκάρει 3rd party sites για stats.

Θα εκπλαγεις με το ποσο μεγαλυτερο ειναι αυτο το ποσοστο. Μονο τα δικα μου videos φτανουν 40 τον αριθμο αλλο τοσα +videos

αλλων παικτων και παραλληλα επειδη δεν ακολουθω καμια σελιδα stats γιατι και εγω ειμαι τις αποψης οτι μπορει απλα ο παικτης

να κανει statpad γι αυτο ακριβως τον λογο και τα bans μου ειναι manual αρα ο αριθμος αυτος ανεβαινει παρα πολυ.

Υπαρχει και ενα ακομα μεγαλυτερο ποσοστο στα bans μου απο επιβεβαιωμενα bans των 3rd party sites. π.χ. Οσοι ειναι απο την Ελλαδα

και εχουν με αποδειξεις φαει ban απο 3rd party sites και βρισκονται στην banlist μου μιλαμε για 250+ ατομα μονο στο Battlefield 3/4 και

μονο απο ενα (PBBans) 3rd party site ενω εχω προσβαση και εχω δωσει bans απο αλλα 4 ακομα 3rd party sites.

Ειναι πολυ μικρος ο αριθμος των ban μου που εχουν δωθει για αλλο λογο, ρατσιστικο σχολια αλλους λογους κτλ.

Γι αυτο και απο αυτα τα 2311 bans μονο 4-5 ατομα εχουν προσπαθησει ολο αυτο τον καιρο να αρουν την τιμωρια τους.

Ειμαι της αποψης οτι πρεπει να ειναι εξακριβωμενη 100% η περιπτωση πριν δωσω την ανωτατη ποινη σαφως εχουν

γινει και λαθη στην διαρκεια αλλα με αυτο το σκεπτικο τα λαθος bans ειναι πολυ μικροτερα σε αριθμο.

Σαφως και απαιτει τεραστια δουλεια για κατι τετοιο και κανενας admin δεν μπορει να αντικαταστησει ενα anticheat προγραμμα αλλα

ειμαι της γνωμης οτι και κανενα anticheat προγραμμα δεν μπορει τελικα να αντικαταστησει εναν εμπειρο admin για πολλους λογους.

Επειδη οι λογοι ειναι πολλοι θα δωσω απλα ενα παραδειγμα. Βlatant cheater μπαινει στο server και μοιραζει κεφαλιες στην περιπτωση

π.χ. FairFight περιμενεις το report σου να το κοιταξουν, στην περιπτωση που βρισκεται ενας admin μεσα η καποιο script απλα διωχνουν

Τempban (Δεν θα επετρεπα ποτε ενα script να δωσει ban) τον παικτη και στην συνεχεια ο admin εξεταζει την περιπτωση αναλογα.

Έγινε επεξεργασία από Proteas

Παντως αποψη μου ειναι οτι σε σχεση με αλλα παιγνιδια οι cheaters ειναι σαφως λιγοτεροι στο BF1 τωρα με το νεο anticheat ελπιζω να εξαλοιφθουν και αυτοι. Ποτε θα ξεκινησει το νεο anticheat γνωριζετε; θα ειναι υποχρεωτικο για ολους η οσοι κανουν εγγραφη ;

Οι cheaters ειναι λιγοτεροι διοτι το game δεν ειναι δημοφιλες, τωρα να εξαλοιφθουν ειναι λιγο δυσκολο, ειναι ενας διαρκης πολεμος δυστυχως.

Το νεο anticheat μαλλον θα το δουμε στο Battlefield 2018 θα ειναι υποχρεωτικο γιατι θα κατεβαζεις με το παιχνιδι και οχι δεν χρειαζεται καμια εγγραφη.

πριν 52 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε:

Οι cheaters ειναι λιγοτεροι διοτι το game δεν ειναι δημοφιλες, τωρα να εξαλοιφθουν ειναι λιγο δυσκολο, ειναι ενας διαρκης πολεμος δυστυχως.

Το νεο anticheat μαλλον θα το δουμε στο Battlefield 2018 θα ειναι υποχρεωτικο γιατι θα κατεβαζεις με το παιχνιδι και οχι δεν χρειαζεται καμια εγγραφη.

Δεν βλεπω το FF να δουλευει τωρα τελευταια... μονο μηνυμα FF BANED A PLAYER τι καινουργιο ειναι αυτο; Οσον αφορα αν ειναι δημοφιλες νομιζω οτι ειναι η πρωτο η δευτερο σε παγκοσμιες πωλησεις

Έγινε επεξεργασία από soctap