Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

Γενικα βλεπω πως ολοι αναφερεστε στο online κομματι του παιχνιδιου και ειναι φυσιολογικο.

Για ανωμαλους σα κ εμενα που δε παιζουν online, παρα μονο campaign mode, αξιζει η αγορα του? Στα 25€ το βρισκω σε κλειδαδικα.

Επαιξα το demo και ενθουσιαστηκα αλλα η τιμη του ειναι αλμυρη ακομα.

Αν το επαιξε κανενας, μπορει να μου πει ποσες ωρες ειναι και αν αξιζει το στορυ?

Μία ώρα πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

Γενικα βλεπω πως ολοι αναφερεστε στο online κομματι του παιχνιδιου και ειναι φυσιολογικο.

Για ανωμαλους σα κ εμενα που δε παιζουν online, παρα μονο campaign mode, αξιζει η αγορα του? Στα 25€ το βρισκω σε κλειδαδικα.

Επαιξα το demo και ενθουσιαστηκα αλλα η τιμη του ειναι αλμυρη ακομα.

Αν το επαιξε κανενας, μπορει να μου πει ποσες ωρες ειναι και αν αξιζει το στορυ?

Οχι.

• Like 3

Το νεο map παντως ειναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο!:T:

Μλκια που δεν ειναι διαθεσιμο σε ολους παρα μονο στους premium παιχτες

Αν δεν αφησει ΟΛΑ τα maps ελευθερα για ολους, ειναι που ειναι σε καθοδικη πορεια το player base, θα παει ακλαφτο....και ας βγαλει οσο new content θελει :mellow:

• Like 1

Try & decide ειναι στην ουσια

Αν κ καλα σου αρεσει, αγοραζεις το premium

(μλκια κατ'εμε. Τα maps πρεπει να ειναι free για ολους ωστε να μην σπαει το player base κ μετα απο λιγο καιρο ψανχεις server για να παιξεις καποιο dlc map)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

πριν 2 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

Το παιχνίδι σε performance επίπεδο έχει στρώσει; Εννοώ οτι με i7 4c/16th χτυπούσε άνετα max cpu usage με αποτέλεσμα spikes, lag, stuttering κλπ

Από όσο γνωρίζω με 6700K @ stock και μνήμες 3200MHz παίζουν με 144fps κολλημένα (1080p @ low). Γενικά δεν έχει αλλάξει κάτι στο performance σε σχέση με τη CPU.

πριν 2 ώρες, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

Το παιχνίδι σε performance επίπεδο έχει στρώσει; Εννοώ οτι με i7 4c/16th χτυπούσε άνετα max cpu usage με αποτέλεσμα spikes, lag, stuttering κλπ

Κατ' αρχην δεν υπαρχει i7 με 4c και με 16th. :p

Εγω παντως με το συστημα της υπογραφης δεν ειχα ουτε και εχω τα προβληματα που αναφερεις.. High settings με περιπου 120 fps παιζω.

8 threads. Λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Επειδή διαβάζω και διάφορα στο επίσημο φορουμ του bf https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/41430/battlefield-1-fps-drops/p49

αλλά και απο προσωπικής πείρας με i7 2600K, gtx 1070, 8gb ram μετά το 3ο round αρχίζουν τα εν λόγω προβλήματα. Πιστεύω είναι θέμα καθαρά ραμ καθώς με το που η συνολική χρηση ραμ φτανει απο τα 6.5> gb αρχίζουν τα προβλήματα. Μπορεί καποιος με 8gb να το τεσταρει; 

Σε 32-64 players 

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

• 2 weeks later...
On 23/6/2017 at 4:47 ΜΜ, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

8 threads. Λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Επειδή διαβάζω και διάφορα στο επίσημο φορουμ του bf https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/41430/battlefield-1-fps-drops/p49

αλλά και απο προσωπικής πείρας με i7 2600K, gtx 1070, 8gb ram μετά το 3ο round αρχίζουν τα εν λόγω προβλήματα. Πιστεύω είναι θέμα καθαρά ραμ καθώς με το που η συνολική χρηση ραμ φτανει απο τα 6.5> gb αρχίζουν τα προβλήματα. Μπορεί καποιος με 8gb να το τεσταρει; 

Σε 32-64 players 

Ισχύει. Αρχικά και γω που είχα 8GB στο 40 λεπτο, οπότε μιλάμε στα μέσα του δεύτερου σερί round, είχε τρελά κολλήματα. Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε ο μηχανικός οπότε το έβαλα σε SSD αλλά έκανε τα ίδια.  Τελικά κούμπωσα 16 GB για να νιώσει.

• Like 1

πριν 53 λεπτά, το μέλος Grisos έγραψε:

Ισχύει. Αρχικά και γω που είχα 8GB στο 40 λεπτο, οπότε μιλάμε στα μέσα του δεύτερου σερί round, είχε τρελά κολλήματα. Αρχικά νόμιζα ότι έφταιγε ο μηχανικός οπότε το έβαλα σε SSD αλλά έκανε τα ίδια.  Τελικά κούμπωσα 16 GB για να νιώσει.

Και γω αυτο νόμιζα και το δοκίμασα μια στον μηχανικό μία στον SSD. 

Έχουν παει στα ύψη οι τιμες και επειδή εχω και παλιό επεξεργαστή δεν αξίζει να δωσω παρα πολλά για ραμ. Το κακό ειναι οτι εχω 4 ρις 2αρες

Στα 10600-11000ΜΒ ισορροπεί το παιχνίδι όταν παίζω.

On 6/22/2017 at 5:23 PM, GFFermari said:

On 6/22/2017 at 6:33 PM, fatalara said:

Οχι.

Τελικά το έκανα το έγκλημα και το αγόρασα.

Το campaign όντως είναι μικρό αλλά εξαιρετικό. Το γυρνάς άνετα μια δυο γύρες για τα codex και τα field manuals. 

Στο multi έχασα τη μπάλα. Είχα να παίξω online shooter από το 2008 και το Team Fortress 2. Στην αρχή δεν έβλεπα τους αντιπάλους, αλλά συνηθίζεται η χρωματική παλέτα.

Οκ, τα οχήματα είναι λίγο άτρωτα, δίνουν ψιλοτζάμπα πόντους στους χειριστές, αν και προσωπικά δε τα βρήκα εύκολα στο χειρισμό, αλλά είναι κομβική η συμμετοχή τους, όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά και στην εικόνα του περιβάλλοντος.

Έπαιξα team deathmatch και CTF μόνο με infantry αλλά δεν συγκρίνεται με το μεγαλείο των οχημάτων στη μάχη.

Περισσότερο ενοχλητικό είναι η ύπαρξη καμπεράδων και μη, με τα σαπιοsniper παρά οι παίκτες με τα τανκς και τα ζεπελιν.

Το παιχνίδι το έχω σε συμβατικό δίσκο 1ΤΒ και κάνει δυόμιση αιώνες να φορτώσει.

Τα γραφικά τα έχω στις μέγιστες δυνατές ρυθμίσεις. Δεν παρατήρησα frame drops, κολλήματα ή οτιδήποτε είτε στο single είτε στο multiplayer κομμάτι.

• Like 1