Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

On 3/6/2017 at 5:02 ΠΜ, το μέλος Dr_Nikiforos έγραψε:

Μέτα από ~400h σίγουρα έχει κάνει απόσβεση το game για μένα. Discord μπαίνει κανείς ;; Μόνο fatalara πετυχαίνω ποτέ ποτέ in game για καμία scoutερια!! Heat_DRNikif0r0s για όποιον θέλει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τον αδερφο μου βλεπεις λογικα, γτ μαζι δεν εχει τυχει να παιτσουμε. Για να καταλαβεις ποτε παιζει ποιος... f@kin SMLE ο αδερφος Martinaki dry εγω, αν εισαι αντιπαλος και δεις κατι απο τα δυο με fatalara να ξερεις.

• Like 1

Σιγουρα τοτε ειναι ο αδερφος σου μιας και εχουμε παιξει πολλες φορες και εχουμε πιασει και κουβεντα. Εχω λιωσει στα γελια απο διαλογο ενω ειμαστε αντιπαλοι: 

fat: που εισαι?

me: εχω σκυψει για να σου γραψω! 

fat: ελα σηκω να σε φαω! 

Μία ώρα πριν, το μέλος Dr_Nikiforos έγραψε:

Σιγουρα τοτε ειναι ο αδερφος σου μιας και εχουμε παιξει πολλες φορες και εχουμε πιασει και κουβεντα. Εχω λιωσει στα γελια απο διαλογο ενω ειμαστε αντιπαλοι: 

fat: που εισαι?

me: εχω σκυψει για να σου γραψω! 

fat: ελα σηκω να σε φαω! 

Που να δεις τι γινεται σε skype με τον αλλο το φιλο. Θα τα πουμε και μαζι σαββατοκυριακο ειδικα αν μπαινεις και βραδυ, εμεις ειμαστε με ποταρα και bf1 αν δεν παιζει εξοδος.

Fao fortress:

φιλος: παμε να παρουμε το καστρο;

εγω: μονοι μας; και δεν παμε...

φιλος: το πηραμε ηλιαααααα εγω το καριοφιλι μου και...

εγω: αλλοι δυο φιλοι μου;

Amiens:

Στο σπιτακι στο D πανω 

Ερχονται χαραλαμπε... μπαμ μπουμ για κανα λεπτο... ΕΡΣΧΟΣΑΣΤΑΝ.

Ρωτα τον icy20 να δεις τι γινεται

Έγινε επεξεργασία από fatalara
  • Like 1

14 minutes ago, fatalara said:

Που να δεις τι γινεται σε skype με τον αλλο το φιλο. Θα τα πουμε και μαζι σαββατοκυριακο ειδικα αν μπαινεις και βραδυ, εμεις ειμαστε με ποταρα και bf1 αν δεν παιζει εξοδος.

Fao fortress:

φιλος: παμε να παρουμε το καστρο;

εγω: μονοι μας; και δεν παμε...

φιλος: το πηραμε ηλιαααααα εγω το καριοφιλι μου και...

εγω: αλλοι δυο φιλοι μου;

Amiens:

Στο σπιτακι στο D πανω 

Ερχονται χαραλαμπε... μπαμ μπουμ για κανα λεπτο... ΕΡΣΧΟΣΑΣΤΑΝ.

Ρωτα τον icy20 να δεις τι γινεται

Θα αναβιωσουμε το παρελθον? Πως το βλεπετε? 

• Like 1

Και γω ειμαι μεσα συνεχεια.

Τωρα 3-4 μερες εχω κοψει γιατι σπαω πλακα με PVP Last Stand στο αλλο κ&λοπαιχνιδο :) 

(για discord πραγματικα ουτε καν μου περασε απο το μυαλο να κοιταξω αν ειναι κανεις....γεραματα)

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Μία ώρα πριν, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

Και γω ειμαι μεσα συνεχεια.

Τωρα 3-4 μερες εχω κοψει γιατι σπαω πλακα με PVP Last Stand στο αλλο κ&λοπαιχνιδο :) 

(για discord πραγματικα ουτε καν μου περασε απο το μυαλο να κοιταξω αν ειναι κανεις....γεραματα)

Απαντα σε κανα uplay chat εσυ... μην κανεις το νεκρο.

• Like 1

12 hours ago, icy20 said:

Θα αναβιωσουμε το παρελθον? Πως το βλεπετε? 

εσύ που είσαι χαμένος απ'το division;; το βαρεθηκες;

το σκέπτομαι να πάρω το βφ1 ...Σκέπτομαι να πληρώνω μηνιαίως και όσο κρατήσει...

10 hours ago, fatalara said:

Απαντα σε κανα uplay chat εσυ... μην κανεις το νεκρο.

Δεν μου πεταει pop up η μ@λ@κια κ γω ουτε που κοιταω...τωρα που το εγραψες κοιταξα κ ειδα οτι εχω καμια δεκαρια μηνυματα κ απο αλλους :hehe: 

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

1 hour ago, sstav said:

εσύ που είσαι χαμένος απ'το division;; το βαρεθηκες;

το σκέπτομαι να πάρω το βφ1 ...Σκέπτομαι να πληρώνω μηνιαίως και όσο κρατήσει...

Γενικα εχω κανει ενα διαλειμμα εδω και 2 εβδομαδες απο ολα. Δεν εμπαινα πουθενα, ουτε div ουτε overwatch ουτε bf. Τωρα ειναι ευκαιρια γιατι θα λειπει η γυναικα για 4 μερες. Οταν λες να πληρωνεις μηνιαιως τι εννοεις?

δεν έχουμε παντοφλο εμοτζι;

ναι....για μηνιαία συνδρομή...για όσο υπάρχει παρέα μέσα...

επαιξα το single player κομματι (σε φίλο :hehe: ) και δεν ξέρω ...ωραία γραφικά κτλ. αλλά μου φάνηκε νερόβραστο

Έγινε επεξεργασία από sstav

1 hour ago, sstav said:

δεν έχουμε παντοφλο εμοτζι;

ναι....για μηνιαία συνδρομή...για όσο υπάρχει παρέα μέσα...

επαιξα το single player κομματι (σε φίλο :hehe: ) και δεν ξέρω ...ωραία γραφικά κτλ. αλλά μου φάνηκε νερόβραστο

Ναι η αληθεια ειναι οτι φοραω 46 νουμερο παντοφλα στο ποδι και 38 στο κεφαλι...:hehe:

• Like 3

πριν 42 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

Ναι η αληθεια ειναι οτι φοραω 46 νουμερο παντοφλα στο ποδι και 38 στο κεφαλι...:hehe:

@sstav Τι σου ελεγα... τον βαραει η πατρινια γιαυτο το παιδι δεν μπορει να σημαδεψει, ειναι συνεχεια σφιγμενο μην του ερθει καμια χαχαχα

• Like 3

πριν 21 ώρες, το μέλος icy20 έγραψε:

Εγω απο αυριο μεχρι την κυριακη θα αναστησω το account. Εννοειται θα ειμαι discord απογευμα μεχρι βραδυ. Το σκ οταν βλεπω κοσμο θα μπαινω. Εφερα κ εναν συναδελφο στο discord θα παιζουμε μαζι. Περιμενω το expansion. 

ΥΓ το να εχει καποιος 45/5 δεν σημαινει οτι ειναι hacker ντε κ καλα παντως. 

Ναι και εγω ομως δεν ειμαι χθεσινος κ ξερω ποτε κατι βρωμαει κ ποτε οχι....το σκορ απο μονο του λεει κατι οταν παιζεις deathmatch με lmg και παιζεις run and gun.Μπορει ισως ενας scout να το πετυχει η να συμβει μια φορα σε ενα match αλλα οχι 3 στα 3 ειδικα στο battlefield 1.

6gb το update λοιπον. Εβαλα να το κατεβαζω γιατι με την γαματη συνδεση μου δεν ξερω αν θα εχει τελειωσει οταν θα γυρισω απο τη δουλεια και θα θελω να ασχοληθω σημερα λιγο.

Εγω πρωτη φορα θα τα δω. (εδω ειδα πρωτη φορα την πιστα με το πεσμενο ζεπελιν την πεμπτη LOL)

ΥΓ Οποιος ενδιαφερεται θα ειμαι discord απο τις 7 υποθετω και μετα.

Έγινε επεξεργασία από icy20

Θέλετε να μαζευτούμε (20-30 άτομα θέλει) δεν θέλει παραπάνω, Ροπαλα, λοστά, μπαστούνια, ενας κιώλας με ένα όπλο/καραμπίνα για να μην κουνηθούνε.

Στα κεντρικά της DICE - EA ποιος το έφτιαξε το παιχνίδι δεν θυμάμαι (σε αυτούς που τον φτιάξανε θα πάμε) ενα χέρι ξύλο 10 λεπτά - και φύγαμε κύριοι στο πουλμαν από κάτω και δρόμο.. τρένο και άντε γειά