Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

Έχουμε και λέμε βγήκε driver για AMD 16.10.3

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-10-2-driver-download.html

You can now download the new AMD Radeon Software Crimson Edition drivers release 16.10.3 driver.  This release is a small update to the previously posted RSCE 16.10.2 driver and provides a fix for a limited amount of end users that may experience issues with Titanfall 2 intermittently while playing the game that can cause a game crash or hang.

Radeon Technologies Group is releasing Radeon Software Crimson Edition 16.10.3. This release provides support for many new and upcoming titles including; Battlefield 1, Civilization VI, Titanfall 2, Serious Sam VR Early Access and Eagle Flight VR. 

Radeon Software Crimson Edition 16.10.2 Highlights

Support For:

• Battlefield 1
  • Sid Meier’s Civilization VI
  • Titanfall 2
  • Serious Sam VR Early Access
  • Eagle Flight VR
  • New AMD CrossFire profile added for DirectX 11: o Sid Meier’s Civilization® VI 

Fixed Issues:

• Fan speed may sometimes remain elevated on select Radeon RX 400 series graphics products even when an application has been exited.
  • Eyefinity group settings may not be retained after driver upgrade when using AMD CrossFire configurations.
  • Gears of War 4 may experience an application hang when using select high resolution and quality configurations in some specific game maps. 
  • DirectX12 content may be unable to launch on some older CPUs that do not support popcnt instruction. 
  • Battlefield 1 AMD CrossFire profile updates for game launch.

AMD also added a new CrossFire profile for Civilization VI and of course this release also has bug fixes for end user issues included as well.

και όποιος θέλει παρέα να μου στήλει PM η κατευθείαν add (Rewind84_orig) και τα βρίσκουμε :p

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

1 hour ago, ARMAGEDDON said:

Έχουμε και λέμε βγήκε driver για AMD 16.10.3

http://www.guru3d.com/files-details/amd-radeon-software-crimson-16-10-2-driver-download.html

και όποιος θέλει παρέα να μου στήλει PM η κατευθείαν add (Rewind84_orig) και τα βρίσκουμε :p

Σε εχω κανει add εδω και μερες αλλα δεν μου απαντησες...

• Like 1

Παντως το directx error απο BFbc2 εποχες καλα κρατει...

Το ειχε τοτε φιλος μετα το ειχα εγω στο BF3, επρεπε να βαλουμε τις καρτες στα στοκ ρολογια ακομα και στις π.χ Rog μοντελα εργοστασιακα κλοκαρισμεμες αλλιως δεν βγαζαμε 10 λεπτο και τωρα στο BF1 το εχει παλι το αλλο παιδι.

Τι κανουν τοσο χρονια δεν μπορω να καταλαβω...

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με directX error παίδες, αν και το έχω δει και το reddit να το λένε κάποιοι κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι , ούτε με έχει πετάξει ποτέ. Μόνο το low gpu usage είχα το οποίο βάζοντας όλα ultra έφτιαξε

On 28/10/2016 at 10:41 ΠΜ, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Πρέπει να φτιάξουμε thelab_bf1 teamspeak , όποιος έχει την όρεξη και μπορεί να φτιάξει ας φτιάξει ... (θα έφτιαχνα εγώ αλλά δεν το έχω δουλέψει καθόλου το TS)

Κατι προσωρινο και παρομοιο με teamspeak για οσους θελουν να παιξουν μαζι https://discord.gg/thelab.gr/bf1

Έγινε επεξεργασία από Proteas
  • Like 1

πριν 16 ώρες, το μέλος Proteas έγραψε:

Κατι προσωρινο και παρομοιο με teamspeak για οσους θελουν να παιξουν μαζι https://discord.gg/thelab.gr/bf1

Το εχουμε στο assetto και δουλευει μια χαρα. 

Άρχισα και εγώ...έχει φάση το multi αλλά πολύ χάος...εκεί που τρέχεις μόνος ξαφνικά είσαι περικυκλωμένος από το πουθενά. Παίζουν μεγάλο ρόλο και τα όπλα. Μόλις ξεκλειδώσεις μερικά από τα καλά τότε αλλάζει το παιχνίδι εντελώς. Νομίζω δε πως πρέπει να παίζεις με ομάδες γιατί το να τρέχεις σαν ακέφαλη κότα μπορεί να έχεις καλό score αλλά δεν κερδίζεις στο τέλος.

Εν πάσι περιπτώσει όποιος θέλει ας με κάνει add:  raven_g20 .

Enjoy!

1 hour ago, raven_g20 said:

Άρχισα και εγώ...έχει φάση το multi αλλά πολύ χάος...εκεί που τρέχεις μόνος ξαφνικά είσαι περικυκλωμένος από το πουθενά. Παίζουν μεγάλο ρόλο και τα όπλα. Μόλις ξεκλειδώσεις μερικά από τα καλά τότε αλλάζει το παιχνίδι εντελώς. Νομίζω δε πως πρέπει να παίζεις με ομάδες γιατί το να τρέχεις σαν ακέφαλη κότα μπορεί να έχεις καλό score αλλά δεν κερδίζεις στο τέλος.

Εν πάσι περιπτώσει όποιος θέλει ας με κάνει add:  raven_g20 .

Enjoy!

Αυτο με τα οπλα δεν ισχυει ντε και καλα. 1-3 level αν το πας το καθε class εισαι ΟΚ. Δεν χρειαζεται να το πας 10 (ισως στον scout να ειναι πιο σημαντικο απο τα αλλα)

Οσον αφορα το να μην πηγαινεις μονος σου εξυπακουεται. Πως θα μπορουσες να την παλεψεις αν στην πεφτανε 2-3? Καμμια περιπτωση επιβιωσης, μονο αν τους πετυχαινες πλατη η ηταν εντελως noobs...

Έγινε επεξεργασία από icy20

Με τους καινούριους drivers της nvidia 375.70 με ultra settings είχα από 70 ως 90 και σπάνια 100 fps.Τους απ΄εγκατέστησα και έβαλα τους προηγούμενους 375.57 και τώρα πιάνω από 100 ως 140. Με GTX 1070 είμαι.

Αντιμετωπιζει κανεις θεματα με ping,lag, packet loss κλπ; Τις τελευταιες μερες αδυνατω να ευχαριστηθω ενα παιχνιδι. Το ping μου ειναι γυρω στο 50-60, η συνδεση μου τρεχει κανονικα σε ολα τα αλλα παιχνιδια, αλλα με το που μπαινω bf1 αναβοσβηνουν αυτα τα πορτοκαλι σηματακια στο δεξι μερος της οθονης συνεχως. Η ροη του παιχνιδιου ειναι ψιλοχαλια. Απο πολυ μικρα σπασιματακια της εικονας εως και μπρος πισω... Εχει κανεις καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει;