Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

1 minute ago, fatalara said:

Αφου μολις κλικαρεις αριστερα στο ιδιο υψος με το continue σου βγαζει yes or no για να κανεις quit στο main menu.

κολλάει και αυτό :p

alt+f4 για να κλείσει το game :p

• Like 1

Δεν θελω να κλεισω το game παιδια θελω να φυγω απο το σερβερ και δεν υπαρχει quit η μαλλον δεν φαινεται γιατι αν πας και πατησεις στο σημειο που ειπα κλεινει κανονικα και σε βγαζει στο μενου

Βαλτε ρε παιδια κανενα id οσοι παιζετε. Εχω βαρεθει να παιζω μονος. Ειδικα τωρα που θα παω πεθερικα κ θα προσπαθήσω να παιξω απο τα 2.5 μετρα σε tv θα κλαψω. Στην τυχη θα ριχνω... 

bugfield  :p

εδώ όποιος θέλει να δηλώσει κάποιο bug !

https://www.bftracker.com

είδη δήλωσα το δικό μου bug με μπλε - κυανό τι σκ@τά είναι αυτό και είδη υπάρχουν τρία άτομα που έχουν παρόμοιο bug

Fury x (mine)

rx480

290χ

280χ

και πρέπει να έγιναν αφτά after patch , we love EA :p

Από ότι βλέπω μόνο οι ¨κόκκινες¨ έχουν θέμα ; Γιατί πριν με την 970 και τώρα με την 1070 όλα δουλεύουν ρολόι.

Το μόνο bug που συνάντησα μέχρι τώρα ήταν που με τέντωσε ο @gousias1979  με το αντιαεροπορικό.

Έγινε επεξεργασία από black66.gr

26 minutes ago, black66.gr said:

Από ότι βλέπω μόνο οι ¨κόκκινες¨ έχουν θέμα ; Γιατί πριν με την 970 και τώρα με την 1070 όλα δουλεύουν ρολόι.

Το μόνο bug που συνάντησα μέχρι τώρα ήταν που με τέντωσε ο @gousias1979  με το αντιαεροπορικό.

από όσο λένε αυτό το bug εμφανίστηκε μετά το πρώτο patch , δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει η όχι γιατί δεν είχα το game day one !

τώρα θα έρθει νέος driver έτσι και αλλιώς για COD , Οπότε θα δείξει ....

Πάντως αν δε φτιάξουν το περίεργο low gpu usage που έχει κόσμος από i5 μέχρι πανάκριβους i7 6700K κλπ ούτε στο 25 ευρώ δε το αγοράζω. 

Και το έχω φυσικά και γω. Σε ολα τα υπόλοιπα games ειμαι μια χαρά , μονο στο BF τα προβλήματα. Μια ζωή προβληματικό το θυμάμαι. Και στο 3 στην αρχή ή μάλλον τον πρώτο χρόνο προβλήματα τεχνικής φύσεως τα οποία λύθηκαν στο πρώτο χρόνο, τα ίδια και χειρότερα στο 4. Καλό χρυσό το παιχνίδι αλλά μέχρι ενα σημείο. 

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/41430/battlefield-1-fps-drops/p11

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR
  • Like 1

9 minutes ago, SpirosKGR said:

Πάντως αν δε φτιάξουν το περίεργο low gpu usage που έχει κόσμος από i5 μέχρι πανάκριβους i7 6700K κλπ ούτε στο 25 ευρώ δε το αγοράζω. 

Και το έχω φυσικά και γω. Σε ολα τα υπόλοιπα games ειμαι μια χαρά , μονο στο BF τα προβλήματα. Μια ζωή προβληματικό το θυμάμαι. Και στο 3 στην αρχή ή μάλλον τον πρώτο χρόνο προβλήματα τεχνικής φύσεως τα οποία λύθηκαν στο πρώτο χρόνο, τα ίδια και χειρότερα στο 4. Καλό χρυσό το παιχνίδι αλλά μέχρι ενα σημείο. 

https://forums.battlefield.com/en-us/discussion/41430/battlefield-1-fps-drops/p11

δεν είναι αρκετά δυνατά cpu τι να λέμε τώρα :p

i7 920 RULES THE WORLD !

Επίσης από όσο διάβασα nvidia έχουν πρόβλημα με i5 - i7 6xxx

:gyro:

i7 2600K έχω στα 4.4 . Οκ, γνωρίζω οτι ειναι παλαιών πατρών Γερμανός ο επεξεργαστής μου αλλά βλέπω και άλλους με κλοκαρισμένους 4790K και 6700K να έχουν θέμα με το gpu usage να μην ανεβαίνει εύκολα πάνω από το 60-70% , να πέφτει στο 50% κλπ. Τραγικά πράγματα. Εχω βαρεθεί τέτοια προβλήματα. Φέτος με βλέπω για titanfall 2, που και δωρεάν dlc's θα έχει και λογικά θα ειναι και πιο καλογραμμένο.

Δεν ξέρω τι γινεται, nvidia θέμα, dice θέμα, όοοοοοοοοοοταν το φτιάξουν τα λέμε. Εξάλλου κανένας από την παρέα μου δεν το εχει αγοράσει και από account ενός φίλου παίζω δοκιμαστικά 1-2 φορές ανα 3 μέρες. 

On 25/10/2016 at 8:06 ΜΜ, το μέλος Proteas έγραψε:

Graphics

• Fixed a crash related to soldier animation.
  • Fixed a graphical glitch when exiting a War Story and going to the main menu.
  • Fixed an issue where players experienced player icon overlapping while matchmaking on console.
  • PC: Temporal anti-aliasing is now the default anti-aliasing mode on medium graphics quality.
  • PC: Fix for a graphical issue causing artifacts in shadows.
  • PC Fixed an issue where players experienced high FPS.  trollface.jpg

Problem solved, τα κάρφωσα όλα ultra από το preset και ξεκόλλησε και το low gpu usage, παράξενα πράγματα. Γραφικάρες και ματσάρες σε 64αρη conquest! 

Low fps: 75

Max: 110+ πήγε και 130

average 90-100

• Like 3

πριν 1 ώρα, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

και ματσαρες

Αυτο ειναι το ζουμι....

64 ατομα, 45 λεπτα, 1000 tickets και το παιχνιδι ληγει 993-1000. Στην τσιτα απο την αρχη μεχρι το τελος. Και δεν εχει τυχει μονο μια φορα, αλλα αρκετες!!

Θελει στρωσιμο λεμε, για τα μπαζα ειναι!!!!!

• Like 1

4 minutes ago, giorgos2187 said:

Αυτο ειναι το ζουμι....

64 ατομα, 45 λεπτα, 1000 tickets και το παιχνιδι ληγει 993-1000. Στην τσιτα απο την αρχη μεχρι το τελος. Και δεν εχει τυχει μονο μια φορα, αλλα αρκετες!!

Θελει στρωσιμο λεμε, για τα μπαζα ειναι!!!!!

Πρέπει να μπούνε παραπάνω TICKETS

conquest 1000 tickets περίπου 25-30 λεπτά

πρέπει να βάλουν και 2000 tickets όπου θα είναι 1 ώρα κοντά

TDM 100 tickets περίπου 8-10 λεπτά

πρέπει να βάλουν 200 --- 20 λεπτά και 300 για μισή ώρα !!!

edit

τι ώρα είστε ελεύθεροι ?

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON