Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

40 minutes ago, sstav said:

ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν επιτρέπει την αγορά του στην παρούσα φάση...στα 25 ευρω όταν φθάσει με το καλό αν δεν το φαρεθεί ο γκόζμος...

Το game πάντως είναι ωραίο. Αν και αρχικά ήμουν από τους δύσπιστους τώρα πια δεν ξεκολάω. Και υπόψιν παίζει πολύ καλά με 3770K και 7970... μόνο ένα 100+hz monitor μου λείπει. Από την άλλη πρέπει να μάθεις καλά τα όπλα γιατί χρειάζονται αρκετή τέχνη (είναι ψιλοάστοχα)

• Like 1

Χάλια game για μένα , ούτε το campaign καν παίζετε ξεκίνησα λίγο και το παράτησα . Tα γραφικά κατά τα άλλα κορυφή , έγινε refund από ΕΑ σήμερα σε χρόνο DT-T .

Βattlefield από τα LIDL...

Με Windows 7, με τα πάντα ultra εκτός απο τα 2 τελευταία settings, που τα έχω ΟFF, στο multi το gpu usage δεν μένει σταθερό, πάει 55-65-71-78-83-91 εκεί παίζει αλλά δε καρφώνει 99%, σε άλλα παιχνίδια που δοκίμασα ακόμα και σε bench η κάρτα πάει περίφημα. Κάποια παιδιά που ρώτησα μου είπαν να βάλω Windows 10 και θα φτιάξει το θέμα, λένε παρόμοιο θέμα υπήρχε και στο 4, δε θυμάμαι καθώς πάνε 2 χρόνια που έχω να βάλω win 8 στο σύστημα και 1 χρόνος απο οταν έπαιξα τελευταία φορά Bf4.

Στο single το gpu usage είναι πιο ανεβασμένο, 87- 90-98-97

Εσείς τι πιστεύετε;

@Wizard! @AKISSS @Proteas ( μιας και από ότι εχω δει λιώνετε αρκετά Battlefield παιχνίδια ) 

i7 2600K 4,4

gtx 1070 EVGA SC

8GB

Windows 7 σε ssd

Παιχνίδι σε μηχανικό hdd black 1TB

Bench- Δοκιμή

Κλικ στο spoiler

FSCapture.JPG

post-376588-0-43495000-1476978146.jpg

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

Σπυρο κλασσικα ολα τα νεα παιχνιδια εχουν τα θεματακια τους εγω θα περιμενα ακομα εναν driver απο την Nvidia και

ακομα καλυτερα μετα το πρωτο patch ωστε να εχουν διορθωσει τα ποιο χοντρα θεματα. Νομιζω οτι με τα win 10 θα

δεις παντως σημαντικη διαφορα σε σχεση με τα 7αρια.

• Like 1

Μία ώρα πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

Με Windows 7, με τα πάντα ultra εκτός απο τα 2 τελευταία settings, που τα έχω ΟFF, στο multi το gpu usage δεν μένει σταθερό, πάει 55-65-71-78-83-91 εκεί παίζει αλλά δε καρφώνει 99%, σε άλλα παιχνίδια που δοκίμασα ακόμα και σε bench η κάρτα πάει περίφημα. Κάποια παιδιά που ρώτησα μου είπαν να βάλω Windows 10 και θα φτιάξει το θέμα, λένε παρόμοιο θέμα υπήρχε και στο 4, δε θυμάμαι καθώς πάνε 2 χρόνια που έχω να βάλω win 8 στο σύστημα και 1 χρόνος απο οταν έπαιξα τελευταία φορά Bf4.

Στο single το gpu usage είναι πιο ανεβασμένο, 87- 90-98-97

Εσείς τι πιστεύετε;

@Wizard! @AKISSS @Proteas ( μιας και από ότι εχω δει λιώνετε αρκετά Battlefield παιχνίδια ) 

i7 2600K 4,4

gtx 1070 EVGA SC

8GB

Windows 7 σε ssd

Παιχνίδι σε μηχανικό hdd black 1TB

Bench- Δοκιμή

Κλικ στο spoiler

Reveal hidden contents

FSCapture.JPG

post-376588-0-43495000-1476978146.jpg

Ultra στο multi=no go,πολλα μπλιμπλικια,δεν εβλεπα καθαρα στο αεροπλανο

Eβαλα medium και εστρωσε.

Βαλε windows 10

Cpu usage εβλεπες ?

Μία ώρα πριν, το μέλος AKISSS έγραψε:

Ultra στο multi=no go,πολλα μπλιμπλικια,δεν εβλεπα καθαρα στο αεροπλανο

Eβαλα medium και εστρωσε.

Βαλε windows 10

Cpu usage εβλεπες ?

cpu usage από ότι είδα έφτασε μαχ 90-95

Εχω σκοπό να τον αλλάξω με το που βγει η νέα πλατφόρμα, απλά ήλπιζα να μπορώ να παίξω όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται μέχρι να γίνει η αλλαγή ( υπολογίζω κοντά στον Απρίλη, να έχουν βγει για τα καλά οι kaby lake πώς θα λέγονται )

Πειράζει που το έχω σε μηχανικό ( wd black ) ?

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

7 hours ago, chrkon said:

Χάλια game για μένα , ούτε το campaign καν παίζετε ξεκίνησα λίγο και το παράτησα . Tα γραφικά κατά τα άλλα κορυφή , έγινε refund από ΕΑ σήμερα σε χρόνο DT-T .

Βattlefield από τα LIDL...

???

Πρεπει να εισαι ο πρωτος που γραφει τοσο αρνητικα σχολια. Οσοι φιλοι μου το εχουν παιξει λενε καλα λογια.

Εγω καλο το βλεπω απλα στην αρχη ετρωγα ξυλο με το τσουβαλι. Τωρα ειμαι 1/1 μετα απο μιση μερα παιξιμο. Απλα μου σπαει λιγο τα νευρα που ολα τα games τα εχουν κανει xp based. Γιατι να πρεπει να λιωσω για να εχω τα ιδια οπλα με τους βασιλακηδες καιληδες που εχουν ολοι εξοπλισμο τεζα?

Επισης απο τα πολλα εφε για να βλεπεις τι σου γινεται με τοσες εκρηξεις κτλ και εγω χαμηλωσα τα γραφικα. Ειδικα σε κατι φασεις που εβγαζε ομιχλη δεν εβλεπες χριστο.

Έγινε επεξεργασία από icy20

13 hours ago, icy20 said:

???

Πρεπει να εισαι ο πρωτος που γραφει τοσο αρνητικα σχολια. Οσοι φιλοι μου το εχουν παιξει λενε καλα λογια.

Εγω καλο το βλεπω απλα στην αρχη ετρωγα ξυλο με το τσουβαλι. Τωρα ειμαι 1/1 μετα απο μιση μερα παιξιμο. Απλα μου σπαει λιγο τα νευρα που ολα τα games τα εχουν κανει xp based. Γιατι να πρεπει να λιωσω για να εχω τα ιδια οπλα με τους βασιλακηδες καιληδες που εχουν ολοι εξοπλισμο τεζα?

Επισης απο τα πολλα εφε για να βλεπεις τι σου γινεται με τοσες εκρηξεις κτλ και εγω χαμηλωσα τα γραφικα. Ειδικα σε κατι φασεις που εβγαζε ομιχλη δεν εβλεπες χριστο.

Ναι δεν αντιλέγω , απλά δεν ξέρω αν έχεις ασχοληθεί με άλλα BF (χωρίς να θέλω να κάνω τον  expert) θα δεις ότι πολλά πράγματα θα σε πειράξουν . Θα αναφέρω ένα πολύ απλό παράδειγμα που ισχύει προσωπικά: Στο BF1 δεν (με την καμία δλδ) μπορείς να κάνεις progress αν δεν παίζεις σε σωστή squad.Στα παλαιότερα το πάλευες. Έπαιξα 10 conquest , όλα μου τα spawn στη μέση του πουθενά περιτριγιρισμένος από snipers στα objectives , mortars και άρματα , ούτε καν spawn μπορούσα να κάνω . Ίσως και να είναι έτσι το playstyle του παιχνιδιού  που εμένα όμως δε μου ταιριάζει...  

Έγινε επεξεργασία από chrkon

καλησπέρα χρειάζομαι τα φώτα σας γιατί θα το σπάσω μου βγάζει αυτό το error  DirextX function  GetDeviceRemovedReason failed with dxgi error device hung GPU gtx770  δεν βρίσκω κάτι στο internet συγκεκριμένο και από ότι βλέπω υπήρχε και στο BF4  σε κάποιους άλλη λένε φταίει το overlay origin το έβγαλα τίποτα  άλλη λένε να κάνω clean install drivers format έκανα άλλη λένε μέχρι και ότι φταίει ότι επειδή είναι oc η κάρτα γραφικών και ας είναι έτσι από την εταιρία οποια βοήθεια θα σας ευχαριστούσα

Εγώ θα διαφωνήσω με τους προλαλίσαντες σχετικά με τη χρησιμότητα του medic. Επιτέλους έχουμε μια καθαρή rock-paper-scissors κατάσταση, όπου οι assault υπερτερούν μέχρι τα 20-25 μέτρα, ενώ οι medic σε περισσότερα. Οι assault έχουν και αντί-vehicle δράση ενώ οι medic heal και revive.

Εγώ όσο έπαιξα ακόμα και σε domination που είναι ακόμα περισσότερο close quarter, εάν είχες σωστό medic πίσω σου, έκανες θαύματα γιατί έπαιρνες πολλά heal και revive. Υποτίθεται η κλάση του medic δεν είναι για να κάνει ντου αλλά να καθαρίζει τα 'υπολλείματα' και να δίνει τα revs μετέπειτα. Αποτέλεσμα ίσως έκαναν και περισσότερα kill, αφού με κατάλληλο teamwork (έπαιζα με mates μου), χρειάζονταν μόνο μια βολή για να πάρουν το kill.

Θεωρώ ότι το παιχνίδι γίνεται πιο tactical με αυτόν το τρόπο καθότι είσαι υποχρεωμένος να υπολογίζεις την απόσταση που είσαι από τον αντίπαλο και την κλάση σου για να αποφασίσεις αν θα κάνεις engage ή όχι.

Το παιχνίδι έχει προβλήματα άλλα βέβαια, το ότι χρειάζεται να πατήσεις space για να πας στο deploy screen, με τα party, υποστήριξη joystick, εξαιρετικά βαρύ για τις cpu κ.α.

@taskos

Έχει γίνει σημαντικό θέμα στο Battlefield forum. Από ότι φαίνεται μόνο με patch θα δοθεί λύση.

• Like 1

Το game ειναι χειροτερο για την εποχη του απο οτι το BF3,BFBC2,BF2 με αυτη τη σειρα.Σαφως καλυτερο απο BFH,BF4.

Προσωπικα το βρηκα ενδιαφερον για casual play αλλα οχι τοσο εθιστικο να τρεξω να παω στο pc για να το παιξω.Πιστευω οτι οι περισσοτεροι εχετε απλα εντυπωσιαστει γιατι προκειται για major release και το τελευταιο σοβαρο game που κυκλοφορησε φετος ηταν το Rise of the Tomb Raider τον Ιανουαριο.

• Like 3

τα ειχα αγορασει μαζι με overwatch .Επαιξα overwatch μεχρι που εγινε release το BF1 (το ειχα κανει preorder). Πρεπει να πω οτι εχει φοβερα γραφικα και οτι μερικες φορες νομιζεις οτι βλεπεις ταινια αλλα μπορεις να κουμανταρεις τον ηρωα.Αφου καθομαι μερικες φορες και χαζευω τα γραφικα.Δε η σκηνη με την βροχη και τις λασπες που πιανει λασπη το οπλο σου ειναι απο τις κορυφεες.Τοπια,σκηνικα,οπλα κτλ ειναι φανταστικα και ο κοσμος εχει φοβερη χαρτογραφηση και ολα τα γραφικα κινουνται ξεχωριστα (φυλα,χορταρι κτλ).Απλα τελειο.

Σε σχεση τωρα με το overwatch αν μπορουμε να τα συγκρινουμε.

Και τα δυο πανε νερο με τα γραφικα του bf1 να ειναι πραγματι new generation και να δειχνουν τις δυνατοτητες της καρτας που πληρωσες 450 ευρω (1070 για εμενα) ενω στο overwatch ειναι cartoon που εχουμε δει ξανα και ξανα.

O open world του bf1 με 65 + 65 παιχτες και 1 ωρα περιπου ανα game στο bf1 πλεον με κουραζει.Με τοσα εφε δεν μπορεις να διακρινεις τον αντιπαλο και πιανεις τον εαυτο σου μερικες φορες να βαραει ενα κομματι βραχου που απο τα εφε φαινεται να κουνηθηκε λιγο και το περασες για εχθρο.Στο overwatch εχεις μικρη πιστα πεντακαθαρα και ευδιακριτα γραφικα και ξερεις τι βαρας.επισης διαρκει 5 λεπτα το game και δεν σε κουραζει με 12 συνολικα παιχτες.Σωνεται βεβαια το bf1 σε deathmatches .

Στο overwatch κανεις 10-20 kills σε 5 λεπτα και το χαιρεσε ,στο bf1 κανεις 5 kills σε 1 ωρα και νομιζεις οτι εισαι ο θεος των fpsΠολυ κουραστικο..Επισης καθε φορα που παιζω bf1 πονανε τα δακτυλα μου ενω στο overwatch ειμαι χαλαρος.

Ποιο κερδιζει?Κανενα αλλες φορες θελω να παιξω overwatch και αλλες bf1.Βεβαια αν αρχισουν να χακαρουν και εχουμε παλι aimbot κτλ στο bf1 ενω η blizzard προστατευει καλυτερα απο την ΕΑ τα παιχνιδια της  τοτε θα μεινω στο overwatch.

Στο bf1 παιζω assault προς το παρον που ειμαι 7 lvl και διαλεγω την heavy grenade που σκοτωνει περα απο tank και πολυ κοσμο :)

Έγινε επεξεργασία από Aias