Jump to content

Wizard!

Recommended Posts

πριν 10 ώρες, το μέλος Wizard! έγραψε:

Επίτρεψέ μου να πω ότι είναι απλά η αντιγραφή των τιμών από τις κονσόλες (για 70 slots γιατί τόσα νοικιάζεις εκεί χωρίς επιλογή) στο BF4 και επίσης να αμφιβάλλω για την αξιοπιστία του άρθρου. 

On other news: The Battlefield Companion Launching October 18

• Like 1

Πω ρε παίδες στο τσακ είμαι να πάω αυριο να το πάρω αλλά φοβάμαι μην φάμε πόρτα με τα 8GB ram που ακόμη έχω :p @Dj_ALeX 

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR
  • Like 1

@Wizard! Μιλαμε για επαγγελματιες εχουν δωσει τιμες τον παροχο το hardware εμεις απλα περιμενουμε το παιχνιδι... :p

@SpirosKGR Tι προβλημα εχεις με τα 8GB δεν επαιξες την beta ?

πριν 25 λεπτά, το μέλος Proteas έγραψε:

@Wizard! Μιλαμε για επαγγελματιες εχουν δωσει τιμες τον παροχο το hardware εμεις απλα περιμενουμε το παιχνιδι... :p

@SpirosKGR Tι προβλημα εχεις με τα 8GB δεν επαιξες την beta ?

Δεν έπαιξα την beta , δεν ειχα κάρτα τότε.:(

Εγω. Αν θες στειλε με πμ origin id. Συμφωνα με την ωρα που γραφει στο library (1 am eest) σημαινει οτι θα ανοιξει στις 8 αυριο το πρωι. Ειμαι λαθος? Σε εσενα τι ωρα γραφει? 

Μολις επαιξα σε multi conquest και operations.
To παιχνιδι φαινεται καταπληκτικο πραγματικα, οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες.
Επιφυλασομαι για βιντεακι σε λιγη ωρα!
CU in game lads!

• Like 5

ΝΑΙ BΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ποιος είπε ότι η FURY X είναι LAST YEAR ?

YOLO !

Γρήγορα οι nvidiakides τρέχτε να τους κράξετε !

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 1

Είναι γνωστό ότι η frostbyte είναι GCN friendly από το 4 και μετά, οπότε τι να πούμε. Πρέπει να καταλάβετε κάποιοι ότι υπάρχουν παιχνίδια - μηχανές γραφικών - amd friendly και nvidia friendly, (βασικά πάντα υπήρχαν) με ανάλογα αποτελέσματα και μικρές διαφορές ανα περιπτώσεις. Για παράδειγμα το rainbow six siege είναι nvidia friendly, το τελευταίο deus ex, ήταν gcn friendly ( ίδια μηχανή με hitman ) και πάει λέγοντας @Dj_ALeX 

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR
  • Like 1

ξεκίνησαν με τα κλοκια οι nvidiakides , άντε πάλι !

ποιος ο λόγος να σου πουλάει μια κάρτα underclocked ?

μάλλον για να έχεις την ψευδαίσθηση ότι κάνεις o/c ...

out of the box καμάρια μου δεν έχουμε άζωτα σπίτια μας !

Επίσης πολύ παραπλανητικό αυτό ότι αν πάρεις gtx τάδε θα την φτάσεις εκεί και θα έχεις τα frames αυτά !

για αυτό λέμε out of the box !!!!!!!!! μετρήσεις !

Που είδες τα κλόκια ρε συ , παραλήρημα πάλι; Η 1070 SC με το boost εκεί πάει για παράδειγμα, η 980ti η συγκεκριμένη έκδοση με το boost εκεί πηγαίνει, out of the box ειναι. Και η fury κλπ 

1 hour ago, SpirosKGR said:

Είναι γνωστό ότι η frostbyte είναι GCN friendly από το 4 και μετά, οπότε τι να πούμε. Πρέπει να καταλάβετε κάποιοι ότι υπάρχουν παιχνίδια - μηχανές γραφικών - amd friendly και nvidia friendly, (βασικά πάντα υπήρχαν) με ανάλογα αποτελέσματα και μικρές διαφορές ανα περιπτώσεις. Για παράδειγμα το rainbow six siege είναι nvidia friendly, το τελευταίο deus ex, ήταν gcn friendly ( ίδια μηχανή με hitman ) και πάει λέγοντας @Dj_ALeX 

Βρέ εγώ τα ξέρω αυτά :p 

Όταν πάρω και άμα πάρω το game θα το benchάρω πάντως! ;) 

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
  • Like 2

Για εικόνα εχω να πω οτι πάει πολυ καλά στο DX12 στο BF1 βλεπουμε αδύναμες κάρτες απο πλευρά amd με software να χτυπάν καλά π.χ η fury ειναι γρήγορη καλο αποτελεσμα εβγαλε αλλα ενα benchmark δεν λεει κατι θελουμε και αλλες μετρήσεις