Jump to content

Τροφοδοτικό για τα μέτρα μου...

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά χτες έβαλα έναν ακόμα Maxtor 200GB SATA και μια καρτούλα Wireless και ενώ ήμουνα χαρούμενος ότι όλα ΟΚ, έτρεχα 3DMark 2001 και το τροφοδοτικό άρχισε να κάνει ένα περίεργο τσιρτσίριζμα... Δεν κάεικε τίποτε ούτε χάλασε, απλά με ανησήχυσε γιατί ήμουνα μόλις στα 3.8GHz με τον Presscott και έκανα burn-in το ένα dimm μου...

Το τροφοδοτικό που έχω είναι ένα NoName με μέγιστη ονομαστική ισχύς: 550W με τιμές 28A στα +3.3V, 50Α στα +5V (μαζί +3.3V - +5V = 280W), 18A στα +12V(216W), 1A στα -12V(12W), 0.8A στα -5V(4W), 2Α στα +5VSB(10W). +5V & +3.3V & +12V combined 492W. Total Output 550W.

Και από πραγματάκια επάνω έχω:

1. Maxtor 120GB ATA133,

2. Maxtor 200GB SATA,

3. Nec 3520A,

4. LiteOn 166S,

5. Floppy 3.5",

6. Vantec Fan Controller 5.25",

7. Coolermaster Aerogate 2 5.25",

8. 3x Red cold cathode λάμπες,

9. 2x Black light cold cathode λάμπες,

10. 8x red leds έξω από το κουτί στο κάτω,

11. 2x80mm Sharkoon Red fans @ 5V στο επάνω μέρος,

12. 2x80mm 0.15A Fans @ 7V μπροστά και πίσω,

13. 1x120mm Sunon @ 7V στον επεξεργαστή,

14. 1x90mm 0.20A Fan @ 5V στο παράθυρο,

15. 1x80mm Tt SmartFan 2 @ 7V στην μνήμη,

16. OCz Booster,

17. Chaintech Apogee FX5700U@620/1000MHz,

18. Porlink PlayTV Pro Ultra,

19. Edimax 7128g Wireless,

20. Modem 56k,

Με την Abit IS7-e και τον Presscott 3.0Ε στα 3.8GHz τώρα....

Σκέφτομαι τρία σενάρια....

1. Να χαρίσω το NoName 550W PSU μου και να πάρω ένα FORTRON 550W,

2. Να χαρίσω πάλι το NoName 550W PSU και να ψάξω να πάρω το OCZ 600W,

3. Να πάρω ένα ακόμα NoName 400W PSU και να του βάλω μόνο τα Fan/Led/Λάμπες/Optical Drives επάνω...

Εσείς τί λέτε?!

Θα συνφωνούσα με τις επιλογές 1 και 2 :)

Γιατι και αλλο ενα να βαλεις πάλι no name θα είναι......

Προσωπικα θα επελεγα το fortron 550.

Αν εχεις plexi και σε ενδιαφερει και η εμφανιση (απο οτι ειδα εχεις cold cathode κτλ) , δες και το Fortron Blue Storm 500W το οποιο εχει sleeved καλωδια και led fan.

Το fortron το έχει κανείς?

Είδα κάτι review και νομίζω οτι βγάζει αρκετό θόρυβο.

Θα βρώ το λινκ και θα το ποσταρω.(είχε και αρχείο ήχου που το συγκρίνεις με άλλα τροφοδοτικά)

Δημητρη προσφατα αλλαξα το δικο μου με ενα ΕΝΕRΜΑΧ 460

Δεν καταλαβαινει τιποτα απο φορτιο και δεν παει με τιποτα κατω απο τα 12V.

Αρχική απάντηση από xrist22

Δημητρη προσφατα αλλαξα το δικο μου με ενα ΕΝΕRΜΑΧ 460

Δεν καταλαβαινει τιποτα απο φορτιο και δεν παει με τιποτα κατω απο τα 12V.

Αυτο θα ελεγα κι εγω. 100 τελικη ο Ματσουκας.

Απλά το Forton 550W θα το προτιμούσα γιατί έχει 107 τελική με ΦΠΑ... Όσο για την εμφάνιση το PSU δεν φαίνετε από το Plexy, οπότε δεν με πολύ πειράζει το χρώμα και τα καλώδια θα τα περάσω με σπιράλ πλαστικό...

Χρήστο τα 460W δυστηχως δεν μου φτάνουνε πλέον... Θέλω το λιγότερο 600W ή ένα καλό 550W άρι...

Εγώ θα σου πρότεινα ένα Χερόικι να ταΐζει τη μητρική και το άλλο τα υπόλοιπα.

Το e-shop έχει το 300άρι 24 ευρώ.

Εγώ έχω το fortron το 500αρι και δεν ακούγεται ιδιαίτερα τώρα για αντοχή σε φορτίο δεν το έχω πιέσει πολύ ακόμα για να ξέρω

Σου προτείνω Enermax 600W Noisetaker ή OCZ 600W Powerstream και έκλεισες για τροφοδοτικό για αρκετά χρόνια.

Αρχική απάντηση από yaputzis [Χθες, στις 21:44]

Σου προτείνω Enermax 600W Noisetaker ή OCZ 600W Powerstream και έκλεισες για τροφοδοτικό για αρκετά χρόνια.

Σωστός....;)

Γιατι βρε παιδια θα κανει καμμια φωταγωγηση στην Περαία?

Αρχική απάντηση από xrist22

Γιατι βρε παιδια θα κανει καμμια φωταγωγηση στην Περαία?

Α μην το λες... Με τόσα που έχω βάλει επάνω και δίνοντας και ρεύμα στον Presscott για τα 4GHz θα τραβήξω κατευθίαν από κουτί της ΔΕΗ καλώδιο... ’σε που και η κάρτα πρέπει να ρουφάει τα εντερά της με το mod τώρα...

Απλά το OCZ 600W που μου άρεσε και με τα ρυθμιζόμενα κουμπάκια δεν το βρίσκω στο eshop... Κάποια περίοδο το είχανε αλλά τώρα τίποτε... ’ρα θα περιμένω να το φέρουνε και βλέπουμε...

Αρχική απάντηση από DMylonas [Χθες, στις 17:42] Απλά το OCZ 600W που μου άρεσε και με τα ρυθμιζόμενα κουμπάκια δεν το βρίσκω στο eshop... Κάποια περίοδο το είχανε αλλά τώρα τίποτε... ’ρα θα περιμένω να το φέρουνε και βλέπουμε...

Μπορείς να το βρεις κι εδώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.