nikonick Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2015 καλησπέρα σε όλους, εδώ και τρεις μέρες που έχω βάλει τον opera μου βγαίνει ένα μήνυμα ότι πρέπει να κάνω save ένα αρχείο swf το μήνυμα δεν βγαίνει όταν επισκέπτομαι κάποιαν συγκεκριμένη σελίδα αλλα κατά χρονικά διάστημα έχω κάνει scan με το avg antivirus internet security pro 2016, το trend micro online antivirus αλλα και με το spyhunter 4 δεν υπάρχει κάτι το ύποπτο ούτε το combofix βρήκε κάποιο rootkit το μονο extension που έχω στον opera είναι το no history μπορεί κάποιος να βοηθήσει ευχάριστο σύστημα windows xp sp3 x86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Δεκέμβριος 21, 2015 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 καλησπέρα σε όλους, σχετικά με το παράξενο πρόβλημα που είχα με τον opera θα ήθελα να σας πω ότι έβαλα άλλο browser τον maxthon και δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα φαίνεται ότι το πρόβλημα το δημιουργούσε ο opera v.34 ο opera v.33 που είχα πριν δεν είχε κανένα πρόβλημα δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω παλαιότερη έκδοση από την 34 για τον opera Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 21, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 ο maxthon μια χαρα υποκαταστατο του Chrome ειναι (μιας και βασιζεται στην ιδια ακριβως μηχανη). Μπορεις να βαλεις και τον baidu αν θες. Αν ψαχνεις καναν ελαφρυ , δοκιμασε και τον Midori. Swf Ειναι αρχεια flash αν θυμαμαι καλα . Ο opera δε μου δημιουργουσε κανενα θεμα , απλα δε τον βρηκα περισσοτερο χρησιμο απο τους υπολοιπους ,ωστε να τον προτιμησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Δεκέμβριος 22, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 χαιρετώ όλους, φιλε tommybertsen σε ευχάριστο για την απάντησιν σου τον opera τον βρήκα καλο και ειδικότερα έχει πολλά χρήσιμα extensions, plugins αλλα η έκδοση 34 ίσος να έχει κάποιο bug δεν έχω flash στο computer μόλις έβγαλα τον opera έκδοση 34 όλα τα παράξενα σταμάτησαν εύχομαι σε όλους καλά χριστούγεννα και καλήν χρονια χρονια πολλά σε όλους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 22, 2015 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Περιμενεις λοιπον για την επομενη εκδοση, αν και ισως να κανει τερτιπια λογω windows XP και 32μπιτου λειτουργικου. Νομιζω πως ολοι πλεον προσφερουν αρκετα extensions/plugins ωστε να κανεις τη δουλεια σου Καλες γιορτες και σε σενα και υγεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts