Pc_master Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2015 Καλησπερα, εδω και λιγες μερες οταν ανοιγω τον υπολογιστη..το πρωτο πραγμα που μου πεταει στην επιφανεια εργασιας ειναι ενα ερρορ που λεει: '' There was a problem starting C:\ Users\ admin\ AppData\ Local\ BubbleStyle\ {609B8F75-7DBE-44D8-A449-1B7B0A64FBBB}\ ffog.dll The specified module could not be found. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-windows_install/an-uninstalled-program-seemingly-kept-looking-for/b14ac54b-ad94-40a3-a416-f573ab4c0e33?auth=1 Εδω εχει το ιδιο προβλημα με αλλο αρχειο. Ριξε ενα διαβασμα και νομιζω οτι θα το λυσεις το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Δεκέμβριος 19, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Τσέκαρε για malware με antivirus (π.χ. bitdefender), με Malwarebytes και emsisoft free.Τρέξε την εντολή sfc /scannow. Τι windows έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 19, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Το εχω και εγω αλλα δεν θυμαμαι το path. Μου το βγαζει διπλο με το που μπαινει στην επιφανεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Δεκέμβριος 21, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Το εχω και εγω αλλα δεν θυμαμαι το path. Μου το βγαζει διπλο με το που μπαινει στην επιφανεια. Και εμενα διπλο μου το βγαζει Τσέκαρε για malware με antivirus (π.χ. bitdefender), με Malwarebytes και emsisoft free. Τρέξε την εντολή sfc /scannow. Τι windows έχεις? Ετρεξα με malware bytes και με nod32 και γενικως καθαριστηκαν malware..το ειχα κανει γιατι ειχαν μπει και προγραμματα που μου αλλαζανε τις σελιδες στο ιντερνετ και τετοια..αλλα αυτο δεν εφυγε..ακολουθησα και αυτο που μου ειπε ο φιλος απο πανω αλλα τιποτα. Τσέκαρε για malware με antivirus (π.χ. bitdefender), με Malwarebytes και emsisoft free. Τρέξε την εντολή sfc /scannow. Τι windows έχεις? τα 8.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts