electroman Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2015 (edited) γεια σας εχω υπολογιστη vento με intel i3 και windows 7 x64 ultimate εκανα update και απο τοτε δεν ανοιγουν τα windows δηλαδη παταω το power να ανοιξει ο υπολογιστης και βγαζει μονο μαυρη οθονο και ενα ποντικιεβαλα το livecd ubundu για να σωσω τα αρχεια που εχω και εβαλα cd με windows 7 ultimate x64 να κανω διορθώση των windows αλλα δεν κανει τιποτα απολύτωςοτι και να παταω δεν μπορω να επιλεξω κατι εχω μια μαυρη οθονη Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2015 από karmen1983 αλλαγή τίτλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 update σε τι? και μαύρη οθόνη όταν μπαίνεις στο λειτουργικό ή με το καλημέρα μόλις ανοίγεις τον υπολογιστή; Με λίγα λόγια ούτε τις πρώτες πληροφορίες της οθόνης του BIOS δεν βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
electroman Δεκέμβριος 19, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 απλα εκανα ενημερωσεις με το καλημερα μολις ανηξω τον υπολογιστηοχι δεν βλεπωουτε μπιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lost2 Δεκέμβριος 21, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 στο ubuntu μπαίνει ?? γιατί λες ότι βλέπεις ποντίκι στην οθόνη άρα δεν έχεις θέμα hardware ... σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
electroman Δεκέμβριος 21, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 ubundu μπαινει κανονικα χωρις προβλημα με dvdwindows με dvd ομως δεν τρεχουν ..... και αλλαξα 3 dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts