mf_iii Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2005 πηγα να flasharw το bios μια qdi παλιας με επεξεργαστη που μπενει σε slot και οταν μοθ ζητησε να βαλω ονομα για το παλιο bios εγω νομιζα οτι λεει για το καινουργιο και εβαλα το ονομα του καινουργιου (μαλλον εκει εγινε η μλκ!) και μετα εκανε update κανονικα και μου εδειχνε την προοδο. Οταν τελειωσε μου ειπε να βγαλω τη δισκετα και να πατησω F1. Το εκανα αυτο κι απο τοτε δεν ανοιγει η οθονη και γενικα ολο το συστημα κολαει. Παει to bios ε? Υπαρχει τροπος μηπως το σωσω? Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Flashαρισμα δε μπορείς να κάνεις?Δεν έχει κανένα jumperακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Μάρτιος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 δηλαδη ti jumper? φλασαρισμα που ειπα εννοω πηγα να το κανω update to bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από power [Σήμερα, στις 02:21] Flashαρισμα δε μπορείς να κάνεις?Δεν έχει κανένα jumperακι? Μαλλον εννοεις clear cmos με το jumperακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 ...δύσκολα τα πράγματα.......ψάξε μήπως βρείς τσιπάκι του bios από αλλη ίδια η παρόμοια μητρική ......ή κάποιoν με ίδια μητρική για να κάνεις hotflash.....υπάρχουν κάποια sites που τους στέλνεις το τσιπακι και στο προγραματίζουν κάπου 28$ κοστίζει αν θυμάμαι καλά ....αλλά δεν έχω πρόχειρες διευθύνσεις........στο forum έχουν ξανααναφερθει παρόμοια περιστατικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mf_iii Μάρτιος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 αν ειναι ελληνικα τα σιτε αυτα (για να ειναι πιο ευκολη η επικοινωνια) αν μπορεις σε παρακαλω θελω να μου πεισ διευθυνση. Ευχαριστω παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 τετοιο site στην Ελλάδα δεν υπάρχει από οτι ξέρω! .........www.badflash.com ........www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=3172 ελπίζω να σε βοηθήσουν......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από mf_iii ....... κι απο τοτε δεν ανοιγει η οθονη και γενικα ολο το συστημα κολαει. Παει to bios ε? οταν λες ολο το συστημα κολαει -τι εννοεις? postαρει κανονικα? εστω και με προβληματα?δεν βλεπεις τπτ στην οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.