Jump to content

R9 290 SAPPHIRE

Darap21

Recommended Posts

Καλησπέρα..έκανα αυτό το θέμα γτι θέλω να μάθω πως μπορώ να κάνω την κάρτα μ να μην ανεβάζει θερμοκρασίες 94 βαθμούς οταν πάιζω παιχνίδια..και επίσης αν έχει κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για τα παιχνίδια μέσα απο το πρόγραμμα Radeon...Ευχαριστώ..:)

καλησπερα φιλε

η καρτα ποια υλοποιηση ειναι,με ποιο κουλερ ειναι?

απο κει και περα μια αλλαγη παστας και καθαρισμος ψυχτρας και κουτιου θα βοηθουσε

επισης ισως να τοποθετησεις καναν ανεμιστηρα να τις ριχνει αερα

Να της βαλεις αφτερμαρκετ ψυκτρα μιας και ειναι η reference ειναι ενας τροπος.

Τοσο καιρο δεν ανεβαζε και ξαφνικα μια μερα ανεβαζει; Μηπως φταινε οι crimson σε κατι και θελει ρυθμιση; Δεν εχω εικονα του radeon software , αλλα αν εχει ρυθμιση στροφων ανεμιστηρα ανά θερμοκρασια, ισως αν ειναι στο "αυτοματο" , να λειτουργει διαφορετικα με τους νεους drivers. 

Μπορει βεβαια να ειμαι και τελειως μακρια απο την πραγματικοτητα. 

94 βαθμοι θεωρω ειναι υπερβολικοι σε οποιοδηποτε παιχνιδι. Ακουγεται σα να μη δουλευει καθολου το ανεμιστηρι, ή δουλευει στο ~30% και δε ψυχει σωστα.

Αυτές οι κάρτες έτσι δουλεύουν οταν το φαν είναι στο auto, αμα θες να μην φτάνει σε τέτοιες θερμοκρασίες κατέβασε το sapphire trixx και ρύθμισε το φαν αλλά να ξέρεις οτι θα αρχίσει να ακούγεται περισσότερο.

Έγινε επεξεργασία από Arxagelos

Σιγά μην δώσω και άλλα λεφτά..όταν θα έχω λεφτά θα παω σε 980ti..

Υπάρχει κάποιος που να με βοηθήσει με ρυθμίσεις στο Radeon Software???

μεχρι να μαζεψεις για 980τι θα εχει βγει ο πασχαλης  :p  :p

τι ρυθμισεις δηλαδη?τι θες να κανεις?

Σιγά μην δώσω και άλλα λεφτά..όταν θα έχω λεφτά θα παω σε 980ti..

Υπάρχει κάποιος που να με βοηθήσει με ρυθμίσεις στο Radeon Software???

Ναι μπορείς να βάλεις το fan να δουλεύει στο τέρμα άμα δε σε πειράζει να ακούς μία τουρμπίνα σε απόσταση μισού μέτρου από σένα. Μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις το target fps ή πώς λέγεται η @@ρια της AMD που ορίζει max fps (οπότε σε λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια δε δουλεύει 100% = λιγότερες θερμοκρασίες).

Αλλά η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι για να δουλεύει στους 95C ούτως ή άλλιως.

• Like 1