Darap21 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2015 Καλησπέρα..έκανα αυτό το θέμα γτι θέλω να μάθω πως μπορώ να κάνω την κάρτα μ να μην ανεβάζει θερμοκρασίες 94 βαθμούς οταν πάιζω παιχνίδια..και επίσης αν έχει κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω για τα παιχνίδια μέσα απο το πρόγραμμα Radeon...Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 καλησπερα φιλεη καρτα ποια υλοποιηση ειναι,με ποιο κουλερ ειναι?απο κει και περα μια αλλαγη παστας και καθαρισμος ψυχτρας και κουτιου θα βοηθουσεεπισης ισως να τοποθετησεις καναν ανεμιστηρα να τις ριχνει αερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 19, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Αυτη εδω ειναι η κάρτα φίλε...Το κουτι ειναι καινούργιο και με πολύ καλό αέρα...http://s3.postimg.org/gi2xgwgqb/Sapphire_Radeon_R9_290.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 19, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Να της βαλεις αφτερμαρκετ ψυκτρα μιας και ειναι η reference ειναι ενας τροπος. Τοσο καιρο δεν ανεβαζε και ξαφνικα μια μερα ανεβαζει; Μηπως φταινε οι crimson σε κατι και θελει ρυθμιση; Δεν εχω εικονα του radeon software , αλλα αν εχει ρυθμιση στροφων ανεμιστηρα ανά θερμοκρασια, ισως αν ειναι στο "αυτοματο" , να λειτουργει διαφορετικα με τους νεους drivers. Μπορει βεβαια να ειμαι και τελειως μακρια απο την πραγματικοτητα. 94 βαθμοι θεωρω ειναι υπερβολικοι σε οποιοδηποτε παιχνιδι. Ακουγεται σα να μη δουλευει καθολου το ανεμιστηρι, ή δουλευει στο ~30% και δε ψυχει σωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Δεκέμβριος 19, 2015 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 (edited) αυτές δουλεύουν στους 94-95 στανταρ. αστην εκεί, μόνη λύση η αλλαγή ψύκτρας. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2015 από The_Blade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Δεκέμβριος 19, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 κατι τετοιο θες φιλεhttp://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39733&cat=7με δυο 120αρια να ριχνουν πανω αερα η στην τελικη την πουλας οσο ειναι και πας σε 390 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Δεκέμβριος 19, 2015 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 (edited) Αυτές οι κάρτες έτσι δουλεύουν οταν το φαν είναι στο auto, αμα θες να μην φτάνει σε τέτοιες θερμοκρασίες κατέβασε το sapphire trixx και ρύθμισε το φαν αλλά να ξέρεις οτι θα αρχίσει να ακούγεται περισσότερο. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2015 από Arxagelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Δεκέμβριος 19, 2015 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Με το cooler που σου προτεινε ο sakinor θα εισαι μπομπα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Δεκέμβριος 20, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2015 Σιγά μην δώσω και άλλα λεφτά..όταν θα έχω λεφτά θα παω σε 980ti..Υπάρχει κάποιος που να με βοηθήσει με ρυθμίσεις στο Radeon Software??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Δεκέμβριος 21, 2015 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Σιγά μην δώσω και άλλα λεφτά..όταν θα έχω λεφτά θα παω σε 980ti.. Υπάρχει κάποιος που να με βοηθήσει με ρυθμίσεις στο Radeon Software??? μεχρι να μαζεψεις για 980τι θα εχει βγει ο πασχαλης τι ρυθμισεις δηλαδη?τι θες να κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 21, 2015 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2015 Σιγά μην δώσω και άλλα λεφτά..όταν θα έχω λεφτά θα παω σε 980ti..Υπάρχει κάποιος που να με βοηθήσει με ρυθμίσεις στο Radeon Software??? Ναι μπορείς να βάλεις το fan να δουλεύει στο τέρμα άμα δε σε πειράζει να ακούς μία τουρμπίνα σε απόσταση μισού μέτρου από σένα. Μπορείς επίσης να ενεργοποιήσεις το target fps ή πώς λέγεται η @@ρια της AMD που ορίζει max fps (οπότε σε λιγότερο απαιτητικά παιχνίδια δε δουλεύει 100% = λιγότερες θερμοκρασίες). Αλλά η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι για να δουλεύει στους 95C ούτως ή άλλιως. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts