Kiriakos Chaldezos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18, 2015 Καλησπερα σας Σε πια περιπτωση αφου δουμε οτι μια οθονη εχει Bleeding την επιστρεφουμε πισω? Σημερα παρελαβα την οθονη και εχει σε δυο σημεια αριστερα και λιγο πανω δεξια και πιο λιγο κατω αριστερα Τα δυο που ειναι αριστερα ειναι αρκετα εντονα με αποτελεσμα να φαινονται και σε σκοτεινες σκηνες πχ σε ενα παιχνιδι Εβγαλα μερικες φωτογραφιες μηπως μπορεσε και καταλαβετε 1 εγχρωμη και 2 μονοχρωμες Εβαλα Screen saver Blank και φωτεινοτητα 100% Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Δεκέμβριος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Καλησπερα σας Σε πια περιπτωση αφου δουμε οτι μια οθονη εχει Bleeding την επιστρεφουμε πισω? Σημερα παρελαβα την οθονη και εχει σε δυο σημεια αριστερα και λιγο πανω δεξια και πιο λιγο κατω αριστερα Τα δυο που ειναι αριστερα ειναι αρκετα εντονα με αποτελεσμα να φαινονται και σε σκοτεινες σκηνες πχ σε ενα παιχνιδι Εβγαλα μερικες φωτογραφιες μηπως μπορεσε και καταλαβετε 1 εγχρωμη και 2 μονοχρωμες Εβαλα Screen shaver Blank και φωτεινοτητα 100% IMG_20151219_005742.jpg IMG_20151219_010527.jpg IMG_20151219_010529.jpg Ευχαριστω Νομιζω οτι εχεις μεγαλο θεματακι οσον αφορα το bleeding στην συγκεκριμενη οθονη. Φυσικα και ζητας αντικατασταση εαν εισαι μεσα στις 7 ημερες απο την αγορα σου. Εγω σε μια 50" τηλεοραση και εχω bleeding μονο κατω και δεν με ενοχλει αλλα στην δικια σου πιστευω το προβλημα ειναι σοβαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Δεκέμβριος 19, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Βουρ!!! Για αλλαγη... 500€ οθονη και να εχει τετοια χαλια?? Τα καλα της dell παει να κανει και η eizo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Δεκέμβριος 19, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 (edited) είναι σε πολλαπλά σημεία το bleeding και όχι μόνο σε μια-δυο γωνίες που είναι ποιο normal, γύρνα την πίσω, θα στην αντικαταστήσουν. Βέβαια τόνισε οτι θες καινούργια και όχι refurbished.. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2015 από diam0ndKinG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Δεκέμβριος 19, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 Ναι ειμαι μεσα στις 7 μερες αφου την παρελαβα εχτεςοκ Δευτερα θα τους παρω τηλ και θα σας ενημερωσωΤο καλο ειναι οτι μενω πολυ κοντα τους αρα μαλλον θα τους την παω κιολας την Δευτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Δεκέμβριος 19, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 H φωτογραφια παντα υπερβαλλει, βαλτη σε φυσιολογικη φωτεινοτητα και πες μας αν θεωρεις χαρακτηριστικες τις φωτογραφιες συγκρινοντας τες με αυτο που βλεπεις εσυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Δεκέμβριος 19, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 (edited) Στην μονοχρωμη ειναι πολυ κοντα στο αληθινοΓιαυτο και εβγαλα μονοχρωμες σε αντιθεση με την εγχρωμη οπου ειναι υπερβολικοΦαντασου οτι εβαλα ενα βιντεο οπου ειχε σκοτεινες σκηνες στην αριστερη πλευρα και εβλεπα τα φωτεινα σημεια οπου και ειναι το κυριο προβλημα,τα δυο σημεια στα αριστερα Στην εγχρωμη εχω και φως ανοικτο στο δωματιο οπου και παλι καταλαβαινεις το προβλημα στα αριστεραΣτις δυο μονοχρωμες ειναι χωρις φως το δωματιο οπου φαινεται ακριβως το προβλημα Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 19, 2015 από Gnarv Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Δεκέμβριος 22, 2015 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 (edited) Νομιζω οτι εχεις μεγαλο θεματακι οσον αφορα το bleeding στην συγκεκριμενη οθονη. Φυσικα και ζητας αντικατασταση εαν εισαι μεσα στις 7 ημερες απο την αγορα σου. Εγω σε μια 50" τηλεοραση και εχω bleeding μονο κατω και δεν με ενοχλει αλλα στην δικια σου πιστευω το προβλημα ειναι σοβαρο.Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Που τις βρήκες τις 7 ημέρες? Οι ημέρες είναι 14 και ισχύει για προϊόν το οποίο έχεις παραλάβει και δεν το έχεις ανοίξει και το έχεις αγοράσει μέσω διαδικτύου. Το επιστρέφεις δηλ. όπως το πήρες. Εαν το προιον είναι ελαττωματικό και θέλεις να το επιστρέψεις δεν υπάρχει ο χρονικός περιορισμός. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 22, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Δεκέμβριος 22, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Εγω μια φορα την πηγα την δευτεραΜπαινω μεσα και λεω καλημερα σας,εφερα την οθονη που παρελαβα την παρασκευηΔυστυχως εχει Bleeding σε τραγικο βαθμο και τους εδειξα βιντεο και φωτογραφιεςΜου κανει την ερωτηση : ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ????????? και ομορφα και ωραια του απανταω την παιρνεις και μου δινεις καινουργιαΤωρα περιμενω να με παρουν τηλ λογικα εως την πεμπτηΕυχομαι να μην μου δωσουν την ιδια φτιαγμενη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Δεκέμβριος 23, 2015 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Εγω μια φορα την πηγα την δευτεραΜπαινω μεσα και λεω καλημερα σας,εφερα την οθονη που παρελαβα την παρασκευηΔυστυχως εχει Bleeding σε τραγικο βαθμο και τους εδειξα βιντεο και φωτογραφιεςΜου κανει την ερωτηση : ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ????????? και ομορφα και ωραια του απανταω την παιρνεις και μου δινεις καινουργιαΤωρα περιμενω να με παρουν τηλ λογικα εως την πεμπτηΕυχομαι να μην μου δωσουν την ιδια φτιαγμενηΣτην EIZO την πηγες η στο καταστημα που την αγορασες?? Απο ποιο καταστημα την αγορασες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Δεκέμβριος 23, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Στην EIZO την πηγα αφου απο εκει την αγορασαΤην ιδια την αντιπροσωπεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Δεκέμβριος 23, 2015 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 Στην EIZO την πηγα αφου απο εκει την αγορασαΤην ιδια την αντιπροσωπειαΟκ. ευχαριστω. Ενημερωσε μας για την εξελιξη!!! ωστε να γνωριζουμε για το after sale support της EIZO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 23, 2015 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2015 (edited) Τι ειναι αυτο ? Μιλαμε για διαλεκτό πανελ Α' ποιότητας απο ΕΙΖΟ Λογικα θα παρεις νεα απο κουτα.... Ασε το μαυρο χρωμα, μπορεις να μου δωσεις μια photo με MAX BRIGHTNESS σε μπλε οπως αυτο http://postimg.org/image/oojbb9yjp/ Ειναι η δικια μου HP ZR2740w με 480nits brightness Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 23, 2015 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Δεκέμβριος 31, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2015 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλάΤελικά μετά την τελευταία ενημέρωση σε περίπου 10 μέρες θα παραλάβω νέα οθόνηΓια να δούμε 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsa-electronic Ιανουάριος 1, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2016 Καλησπερα... χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! Παλι καλα αφου θα σου την αντικαταστησουν με καινουρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Φεβρουάριος 2, 2016 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 ΘΈΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜετα από ΜΟΝΟ 44 μέρες και αφού πήρα εγώ πολλές φορές τηλ έμαθα ότι ήρθε το μόνιτορΑύριο θα το παραλάβω και αφού είναι οκ θα σας πω λεπτομέρειες 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gsa-electronic Φεβρουάριος 2, 2016 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 (edited) Περιμενουμε νεα σου και πιστευω αυτη τι φορα να ειναι οκ το καινουριο σου μονιτορ.κριμα παντως για μια τετοια σοβαρη εταιρια... και υποτιθετεοτι τεσταρη τα μονιτορ της ενα-ενα οπως λεει... αλλα μαλλον δεν ισχυει αυτο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 2, 2016 από gsa-electronic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasmao Φεβρουάριος 2, 2016 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2016 ΘΈΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜετα από ΜΟΝΟ 44 μέρες και αφού πήρα εγώ πολλές φορές τηλ έμαθα ότι ήρθε το μόνιτορΑύριο θα το παραλάβω και αφού είναι οκ θα σας πω λεπτομέρειεςΓιατι αυτη η καθυστερηση??? 44 μερες για να σου αλλαξουν μια οθονη?? και την ειχα σε εκτιμηση την EIZO Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Φεβρουάριος 3, 2016 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 Μακαρι η νεα να μην εχει προβληματα τουλαχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Φεβρουάριος 3, 2016 Author #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2016 λοιπόν παρέλαβα την νέα οθόνη και έχει πάλι BleedingΕπειδή είναι η πρώτη μου IPS οθόνη θέλω να μάθω,είναι λογικό όταν βλέπω ένα βίντεο με μαύρο φόντο γύρω γύρω να βλέπω στα αριστερά 2 φωτεινά σημεία(Bleeding)?Σε μικρότερο βαθμό από την προηγούμενη οθόνη αλλά τα βλέπω και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts