MasterDAL Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 Νομίζω ότι to post τα λέει όλα.......Στην απίθανη περίπτωση που κάποιος δεν ξέρει που να το βρει ή τι είναι (λέμε τώρα):http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163 Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Μάρτιος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Για την καρτούλα μας MasterDAL κάνει τίποτα καινοτομικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάρτιος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από planetman Για την καρτούλα μας MasterDAL κάνει τίποτα καινοτομικό; Γιατι δεν διαβαζεις το changelog(αν προσεξα καλα εχει μπολικες αλλαγες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Μάρτιος 7, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από planetman [Χθες, στις 23:31] Για την καρτούλα μας MasterDAL κάνει τίποτα καινοτομικό; Να πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει αναλυτικά ακόμα. Αυτές τις μέρες τρέχω ότι benchmark βρω προκειμένου να βεβαιωθώ ότι το σύστημά μου τρέχει σωστά (όλα τα υποστηστήματα) για να το ρίξω μετά στο overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.