koulis13 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 Καλησπέρα. Προβληματάκι έχω και για απόψε . Σε φρέσκια, δυο ημερών εγκατάσταση, παρατήρησα σήμερα το εξής: Κατα τη διάρκεια της απενεργοποίησης στο σημείο που γράφει στην μπλέ οθόνη αποθήκευση των ρυθμίσεων κτλ, μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: "Η οδηγία στο "0x00000019" έκανε αναφορά στη μνήμη στο "0x00000019". Η μνήμη δέν ήταν δυνατό να είναι "read". Κάντε κλίκ στο κουμπί "ΟΚ" για να τερματιστεί το πρόγραμμα ή κάντε κλίκ στο κουμπί "ΑΚΥΡΟ" για να αρχίσει η αντιμετώπιση προβλημάτων." Και στις δυο περιπτώσεις με το που κάνω κλίκ κλείνει σχεδόν αμέσως ο υπολογιστής. Τί είναι αυτό καταρχήν και πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω ώστε να μήν μου το ξαναεμφανίσει; Μπορώ να δώ απο κάπου γιατί έχω αυτό το λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 5, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Τα windows ειναι original? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Μάρτιος 5, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Και εμενα μου το ειχε βγαλει μετα απο μια απεγκατασταση ενος προγραμματος και πατησα debug-Αντιμετωπιση προβληματων και δε το ξαναεβγαλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάρτιος 5, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Τα windows είναι αυθεντικά.Debug μπορώ να κάνω μέσα στα windows γιατί όπως είπα δέν μου αφήνει περιθώρια να κάνω κάτι κατά την απενεργοποίηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder Τα windows ειναι original? δουλεύεις στην bsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir_Builder Μάρτιος 5, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:22] δουλεύεις στην bsi? Οχι ρε παιδια αλλα ενας γνωστος ειχε ιδιο προβλημα με πειρατικο software και συγκεκριμενα εφτιαγε το crack.:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 5, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:22] δουλεύεις στην bsi? <--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάρτιος 5, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Ξέχασα να σας πώ πως το κεντρικό μήνυμα αφορά το svchost.Ο gtr_84, μίλησε για debug, πώς μπορώ να κάνω debug για να δώ τί φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen <--- lol, τι bsi, τι bsa της m$ είναι δε με νοιάζει το όνομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάρτιος 5, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 Ρε παιδιά ήμαρτων πια. ’ν είναι να σχολιάσετε κάτι σχολιάστε τα ερωτήματά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 5, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2005 ειμαστε αστα να πάνε. σόρυ:flower:κοίτα, αυτό που λέει είναι ο ενσωματωμένος debugger που έχουν τα win.αντί να πατήσεις να αποσταλεί - να μην αποσταλεί πατάς αποσφαλμάτωση.δεν ξέρω όμως πως εμφανίζεται και τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koulis13 Μάρτιος 9, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2005 Το προβληματάκι λύθηκε ευτυχώς και προς γνώσιν αναφέρω οτι εάν εμφανιστεί παρόμοιο μήνυμα λάθους κατά της απενεργοποίηση υπεύθυνα είναι το ΗΡ scanner και το Office 2k3.Η λύση είναι να εγκατασταθεί το update του scanner για να είναι συμβατές οι εφαρμογές του με το office 2k3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.