Jump to content

Εξωτερικες υδροψυξεις...

blade_pan

Recommended Posts

οχι και πεταμενα λεφτα το παρατραβας... αναλογα το κιτ και τα χρηματα που θα δωσεις. πχ καλυτερα να παρεις σαν αυτο το κιτ που εχω εγω παρα με τα ιδια λεφτα να παρεις το big water που ειναι ελλεινο. Βεβαια το homemade ειναι σαφως ανωτερο απο ολα. :)

καλυτερα να παρεις σαν αυτο το κιτ που εχω εγω παρα με τα ιδια λεφτα να παρεις το big water που ειναι ελλεινο

Cool man

Ρε πανο γιατι δεν βαζεις το νερο σου να τελειωνεις;

Εγω απλα βλεπω οτι απο τα ετοιμα δεν αξιζει κανενα λογω τιμης...γιατι οταν με 150 ευρω παιρνεις Λ30-Μπλοκ-Ψυγειο...τι να τα κανω τα 100 του waterchill....

Grace με τι ανεμιστηρα σηκωσε η Χπ-120 τα 4.4???την εχω την ψυχτρα...δεν λεω καλη ειναι αλλα απο καποιο σημειο και μετα κανεις παραχωρηση στον θορυβο αλλιως παιζεις πιο χαμηλα οπως εγω που εχω 37 cfm ανεμιστηρα

Παντος οι 70 βαθμοι που αναφερει το παιδι παραπανω ειναι υπερβολικοι εγω τον 3αρη πρεσκοτ στα 3800 με την ιδια ψυχτρα (την χαλκινη) ειχαι ανεβει στους 38 idle και δουλευαι στα 3000 26 βαθμους με δυο ανεμιστηρες 80ρηδες πουσ πουλ.

Συγουρα δεν καθεται η ψυχτρα σωστα πανω στην cpu.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 15:38]

Εγω απλα βλεπω οτι απο τα ετοιμα δεν αξιζει κανενα λογω τιμης...γιατι οταν με 150 ευρω παιρνεις Λ30-Μπλοκ-Ψυγειο...τι να τα κανω τα 100 του waterchill....

Grace με τι ανεμιστηρα σηκωσε η Χπ-120 τα 4.4???την εχω την ψυχτρα...δεν λεω καλη ειναι αλλα απο καποιο σημειο και μετα κανεις παραχωρηση στον θορυβο αλλιως παιζεις πιο χαμηλα οπως εγω που εχω 37 cfm ανεμιστηρα

ναι, αλλα θα παρεις σωληνες παστες, ανεμιστηρες και οτι αλλο προκυψει και στο τελος θα βγουν πανω απο 150 ευρο. :)

Δηλαδη να κανω μια υδροψυξη με κανα τριπλο ψυγειο Asetek και οχι κανα εξωτερικο νερο,aquarius και τετοια?

καλυτερα να κανεις κατι τετοιο, και φτιαχνεις ενα κουτακι μικρο και τα χωνεις ολα μεσα.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN [Σήμερα, στις 00:16]

καλυτερα να κανεις κατι τετοιο, και φτιαχνεις ενα κουτακι μικρο και τα χωνεις ολα μεσα.

ναι αλλα με τριπλο ψυγιεο που θελει δεν θα βγει μικρο αλλα....Goggila.Το τριπλο blade δεν λεω ειναι μαματο αλλα απο αποψη χωρου ξεχασετο!

Μονο αν το βαλεις εξωτερικα σε κουτι οπως ειπε και ο MaGiCMaN αλλα ειναι τεραστιοτατο.

:whistling

μια λυση ειναι να κανει ενα κουτακι και να το βαλει κατω απο το case και το ψυγειο να στερεωθει στην πλαινη πλευρα.. Δεν νομιζω να ειναι αυτο πολυ μεγαλο προβλημα.. εσεις τι λετε ?

Απο αποδοση πως παμε...γνωριζετε τπτ?

Καλα εννοειται πριν γινει καποια αγορα θα εχω σκεφτει που θα μπει...

Αρχική απάντηση από johns [Χθες, στις 16:48]

Παντος οι 70 βαθμοι που αναφερει το παιδι παραπανω ειναι υπερβολικοι εγω τον 3αρη πρεσκοτ στα 3800 με την ιδια ψυχτρα (την χαλκινη) ειχαι ανεβει στους 38 idle και δουλευαι στα 3000 26 βαθμους με δυο ανεμιστηρες 80ρηδες πουσ πουλ.

Συγουρα δεν καθεται η ψυχτρα σωστα πανω στην cpu.

Υπαρχει χαλκινη?Για δωσε κανα λινκ...

Παω να ψαξω...:unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.