Jump to content

Εξωτερικες υδροψυξεις...

blade_pan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω καποιους προβληματισμους με την XP-120,δηλαδη δεν ειναι λογικο να σηκωνει 77C ο 3500 χωρις o/c... :eek: Οσο για τους βαθμους τους ειδα στο Bios ενω στο προγραμμα της gigabyte στα windows για overclocking ελεγε...93:confused: ...Εχω και εναν σενσορα για temp αλλα δεν ξερω που ακριβως να τον βαλω για να ειναι οι τιμες σωστες!

Η XP-120 θελει τοση δυναμη για να μπει που μου ακουγεται περιεργο να μην εχει μπει σωστα..

Ωστοσο θα την ξαναδοκιμασω μετα απο λιγες μερες γιατι δεν το εχω τωρα το pc...

Απο την αλλη θελω να μου πειτε καποιες εξωτερικες λυσεις υδροψυξης οι οποιες να ειναι καλυτερες απο την παρουσα αεροψυξη...;):nerd:

Ακουμπησες μηπως την 120?? Αν ειχε 50+ βαθμους θα καταλαβαινες οτι "καιγεσαι"....

Αν ειναι χλιαρη δεν εχει σιγουρα 77 βαθμους!

Τον σενσορα βαλε τον κατω απο την xp-120 αλλα να μην ειναι μεταξυ cpu και ψυκτρας ή καπου διπλα κολλητα στον cpu.

Τι να σου πω...απο την μια δεν ηταν ζεστη,απο την αλλη το τροφοδοτικο εβγαζε καυτο αερα καθως και οτι κολλησε οταν επαιζα ενα game και εκανα restart...

Ρε συ αν ειχε 77 βαθμους κ την ακουμπησες θα ειχες παθει εγκαυμα δεν θα ηταν απλως ζεστη...οποτε μαλλον μετραει λαθος...

Δεν υπάρχουν και πολλά εξωτερικά συστήματα υδρόψυξης καλύτερα από την παρούσα ψύξη σου. Για λίγους βαθμούς μόνο και αν, οπότε χαραμίζεις χρήματα.

Ο παρών ψύκτης σου είναι ο καλύτερος που υπάρχει. Μπορεί να κρατήσει ΚΑΘΕ επεξεργαστή σε ΚΑΘΕ overclock. ’ντεχει Prescott στα 4.4+GHz. Κανείς A64 δεν έχει τέτοιες αποβολές θερμότητας. Δεν τον έχεις τοποθετήσει σωστά ή το BIOS σου χρειάζεται αναβάθμιση.

....εκτός του ότι στους 93c ο επεξεργαστής σου θα είχε προ πολλού κάνει shutdown.

Αρχική απάντηση από sotiris

μήπως δεν πάταγε καλά?

Απορω με αυτο,διοτι η δυναμη που πρεπει να βαλεις για να το τοποθετησεις την ψυκτρα ειναι πολυ μεγαλη...Θα την ξαναδοκιμασω σε λιγες μερες...

Αρχική απάντηση από Sir_Builder

Ανεμιστηρα εχεις βαλει επανω?

Εννοειται...εναν Enermax 12ρη....

Εχει κανεις Gigabyte Nf4 ή τουλαχιστον 3500 + Xp-120 να μου πει temps?

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από blade_pan [05-03-2005 22:00]

Εχω καποιους προβληματισμους με την XP-120,δηλαδη δεν ειναι λογικο να σηκωνει 77C ο 3500 χωρις o/c... :eek: Οσο για τους βαθμους τους ειδα στο Bios ενω στο προγραμμα της gigabyte στα windows για overclocking ελεγε...93:confused: ...Εχω και εναν σενσορα για temp αλλα δεν ξερω που ακριβως να τον βαλω για να ειναι οι τιμες σωστες!

Η XP-120 θελει τοση δυναμη για να μπει που μου ακουγεται περιεργο να μην εχει μπει σωστα..

Ωστοσο θα την ξαναδοκιμασω μετα απο λιγες μερες γιατι δεν το εχω τωρα το pc...

Απο την αλλη θελω να μου πειτε καποιες εξωτερικες λυσεις υδροψυξης οι οποιες να ειναι καλυτερες απο την παρουσα αεροψυξη...;):nerd:

Η δικια μου παντως σε ενα Μsi με ενα 3500@2800 newcastle μου δειχνει 48c και στο αγγιγμα ειναι χλιαρη

Μαλλον δεν κουμπουσε καλα οπως λενε τα παιδια

παιδια με 77 βαθμους δεν καις το χερι σου αλλα πραγματι θα επρεπε να ειναι πολυ πολυ ζεστη και όχι χλιαρη.

παντως εγω κατα τη διαρκεια του s&m που ακουμπησα την stock ψυκτρα ηταν αρκετα ζεστη ενω εβλεπα 50 βαθμους απο το smart guardian...λεω κι εγω να παρω μια xp-120 αλλα σκεφτομαι οτι θα παρεμβαλει με την πρωτη pci-e...αρα ή την xp-90 ή φτηνο νερακι αν βρω...

οι βαθμοί του core ΔΕΝ φτάνουν στην ψύκτρα σε καμμία περίπτωση!!!!! μη γελιέστε!

ο λογός είναι η τερ'αστια διαφορά σε επιφάνεια απαγωγής!!!

εγώ λέω οτι ούτε με 100 στον πυρήνα δεν καίεσαι απο την ψύκτρα!

φαιμόμενα μεταφοράς κι έτσι!

Παντως απο μια μαμακια μου που ενα sensor καλωδιο σταματηε τις στροφες του ανεμηστηρα της cpu :whistling δουλευε απροβληματιστα για 10 min και ειχς φτασει στους 60C αλλα ημουν default:p

• 4 weeks later...

Δεν ειμαι ευχαριστημενος με την xP-120 (60C+)οποτε θα ηθελα να μου πειτε μια καλη εξωτερικη υδροψυξη!

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 05:53]

Δεν ειμαι ευχαριστημενος με την xP-120 (60C+)οποτε θα ηθελα να μου πειτε μια καλη εξωτερικη υδροψυξη!

για δες λιγο αυτο

http://www.1a-cooling.de/

Δεν ειναι ασχημο αλλα εκτος οτι δεν το εχω ξανακουσει...δεν θελω να ανακατευτω με εξωτερικο...

Καμια αλλη απο Ελλαδα?

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 15:04]

Δεν ειναι ασχημο αλλα εκτος οτι δεν το εχω ξανακουσει...δεν θελω να ανακατευτω με εξωτερικο...

Καμια αλλη απο Ελλαδα?

γιατι δεν την κανεις μονος σου?

Το μονο που θα χρειαστεις περα απο τα κλασικα υλικα ειναι μια βαση για το ψυγειο

και τον τροπο που θα περασεις τους σωληνες στο pc

Συνηθως την περνανε βγαζωντας ενα η δυο καπακια απο τις PCI

...και λιγη δημιουργικοτητα...!:)

Εχει πολλα ετοιμα κιτ αμα θες ετοιμο. Αμα θες πουλαω και εγω το δικο μου ειναι στην κατηγορια πωλησεις, με ποστ του Voudas. :) Καλυτερα παντως ειναι το homemade.

Mε ΜΕΓΑΛΗ αποσταση. Για μενα τα ετοιμα ειναι πεταμενα λεφτα στην κυριολεξια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.