jamesbond Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2015 παιδια πως μπορω να ξεκλειδωσω ενα αρχειο pdf για να το κατεβασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 15, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2015 Tι να ξεκλειδώσεις; Συνήθως το κατεβάζεις κ το κλείδωμα είναι στο άνοιγμα ή την εκτύπωση. Εσύ το έχεις κάπου online κ θες να το κατεβάσεις ή δεν μπορείς να το ανοίξεις κάπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 16, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2015 Πάω να το διαβασω και μου ζηταει κωδικο ,το ανοιγω απο μέσα στο site και το κατεβαζω απο εκει αλλα πρωτα θέλει κωδικο Γίνεται τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 17, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2015 ΧΡειαζεσαι τον κωδικο προφανως. Για να ειναι κλειδωμενο , υπαρχει καποιος λογος. Δε ξερω καν αν επιτρεπεται να πουμε (ακομη και αν ηξερα εγω πχ) εδω κατι σχετικο.Το pdf τι περιεχομενο εχει; Ειναι καποιο βιβλιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 17, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2015 Ναι βιβλιο αλλα και σημειωσεις καθηγητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 17, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2015 ΕΑν ο καθηγητης ειναι δικος σου ή γνωστος σου, ζητησε του τον κωδικο (λογικα επικοινωνεις μεσω email φανταζομαι). Δε νομιζω να ξεκλειδωνει καπως αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 17, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2015 οχι δεν ειναι δικος μου αλλα θελω να κατεβασω το pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Δεκέμβριος 17, 2015 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2015 Καλώς ή κακώς, ο περιορισμός υπάρχει για κάποιο λόγο. Είναι και παράνομο να σε βοηθήσουμε να προσπεράσεις αυτό το "κλείδωμα"..Αν θες μια γνώμη, αυτή η γνώση που θες, άνετα θα την βρεις κι αλλού ξεκλείδωτη.. ελεύθερη. Και σε καλύτερη ποιότητα ίσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Δεκέμβριος 18, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2015 αμα δεν θες να πεις στειλε πμ Αυτο που σας λεω γίνεται; Καλώς ή κακώς, ο περιορισμός υπάρχει για κάποιο λόγο. Είναι και παράνομο να σε βοηθήσουμε να προσπεράσεις αυτό το "κλείδωμα"..Αν θες μια γνώμη, αυτή η γνώση που θες, άνετα θα την βρεις κι αλλού ξεκλείδωτη.. ελεύθερη. Και σε καλύτερη ποιότητα ίσως. μπα δεν τη βρισκω αλλουμπορειτε να μου πειτε εστω και σε πμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts