johnyb98 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2015 (edited) Σε windows xp, έχω εγκατεστημένο το office 2003.Δούλευα σε Word, και, όπως έχω συνηθίσει να πληκτρολογώ γρήγορα,έτσι γρήγορα κάνω και την εναλλαγή γλώσσας Αγγλικά-Ελληνικά καίαντίστροφα. Δεν ξέρω πώς και τί πάτησα σε μία εναλλαγή, αλλά από τότε,εδώ και περίπου μισή ώρα, όποτε πάω να κάνω εναλλαγή, η εναλλαγή παίρνει1,5-2 λεπτά !!!!! Απίστευτο καί εξαιρετικά σπαστικό. Δεν ξέρω τί πάτησα.Παρασύρθηκα από την ταχύτητα και χτύπησα άλλο συνδυασμό.Ακόμα καί όταν πάω να κάνω εναλλαγή με το mouse, κάνει το ίδιο.Κάποια στιγμή εμφάνισε τη language bar πάνω-πάνω στην οθόνη, αλλάέκανα επιλογή να μπει καί πάλι δίπλα στο systray. Μπήκε στη θέση της,αλλά, δυστυχώς, δεν έφτιαξε το πρόβλημα.Δοκίμασα καί στο Excel:τα ίδια.Δεν έχουν πρόβλημα τα W. Σε notepad που δοκίμασα, δουλεύει μιά χαρά.Τί είν' αυτό???? Δε μπορώ να δουλέψω με τίποτα. HEEELP!!!! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 15, 2015 από johnyb98
johnyb98 Δεκέμβριος 15, 2015 Author #2 Δεκέμβριος 15, 2015 Επανεκκίνηση ήθελε. Απλά πανικοβλήθη, διότι δε μπορούσες σε καμία περίπτωση να δουλεύεις σε ένα τόσο εύχρηστο εργαλείο όπως το word.sorry guys!!! 2
Recommended Posts