aspirin Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 κατέβασα 7 iso debian. Μήπως υπάρχει τρόπος να τα κάψω όλα αυτά σε ένα dvd και να δουλεύει σωστά? Που να βρώ 7 cd?
aspirin Μάρτιος 5, 2005 Author #4 Μάρτιος 5, 2005 καλά θα κάψω τα 3 πρώτα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα!
bourlas1416003173 Μάρτιος 6, 2005 #5 Μάρτιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από aspirin καλά θα κάψω τα 3 πρώτα και βλέπουμε για τα υπόλοιπα! πρεπει να γινεται διοτι κυκλοφορει και ενα dvd torrent παντως μια καλη ιδεα ειναι ανοιγεις ola τα cd στο ιδιο directory και με ενα απο τα winimage, isobuster , ultraiso η κατι τετοιο περνεις το βοοτ σεκτορ απο το cd 1τον σωζεις σε ενα αρχειοΓραφεις ενα bootable dvd απο το νερο με ολα τα ανοιγμενα ισο και με βοοτ σεκτορ το παραπανω αρχειακιδεν το εχω δοκιμασει σε debian αλλα γενικως πρεπει να δουλευει
dfragos Μάρτιος 6, 2005 #6 Μάρτιος 6, 2005 Θα χρησιμοποιήσεις μόνο το πρώτο cd, άντε το και το δεύτερο. Τα υπόλοιπα χλωμό το κόβω να τα χρειαστείς.Δεν μπορείς πάντως να τα κάνεις χύμα ένα dvd...
aspirin Μάρτιος 6, 2005 Author #7 Μάρτιος 6, 2005 τά έγραψα όλα τα cd τελικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζονται όλα αλλα΄δεν βαριέσαι λέω. Τέσπα και πολ΄ασχολήθηκα με αυτό το θέμα.
backgman Μάρτιος 7, 2005 #8 Μάρτιος 7, 2005 Υπάρχει έκδοση σε DVD την οποία την κατεβάζεις με ένα προγραμματάκι απο τη debian (δες στη σελίδα της debian)Μπορείς να γράψεις τα 6cd - image σε ένα dvd, το πρώτο πρέπει να το έχεις σε cd για να bootάρει, και πρίν ξεκινήσεις το installation με το aptitute ή το dselect να κάνεις mount απο το dvd τα images σε διαφορετικά directories και να περάσεις τα dirs αυτά στο /etc/apt/sources.list με μια γραμμή για κάθε imagedeb file:///dir/ sarge main λογικά θα δουλέψει (δε το έχω δοκιμάσει).Αν έχεις dsl σε συμφέρει να κάνεις net install απο το ntua και να βάλεις και τα testing και τα stable πακέτα main, contrib και non-free. Πρέπει να περάσεις στο sources.list :deb http://ftp.ntua.gr/pub/linux/debian/ testing main contrib non-freedeb http://ftp.ntua.gr/pub/linux/debian/ stable main contrib non-freeμετά κάνε ένα update στο aptitute (ή dselect) και ξεκίνα εγκατάσταση.Επίσης μπορείς να βάλεις directories και απο άλλους ftp (debian.otenet.gr , ftp.duth.gr) ωστε να μπορείς να κατεβάζεις 2-3 πακέτα ταυτόχρονα.
sotiris Μάρτιος 7, 2005 #9 Μάρτιος 7, 2005 απ'ότι κατάλαβα ο aspirin έχει γρήγορη σύνδεση στο πανεπιστήμιο κι όχι σπίτι, γι' αυτό δεν είπα για netinstall. γενικά τα 7 cd του debian είναι το χάος το ίδιο, σίγουρα καλύτερα να διαλέξεις με apt-get αυτά που θες.
aspirin Μάρτιος 7, 2005 Author #10 Μάρτιος 7, 2005 σωστά κατάλαβες sotiris. Δεν μπορώ να κάνω netinstall. Πέρασα και τα 6 cd της διανομής στο apt οπότε όταν θέλω ένα πακετάκι μου λέει βάλε το 5ο cd ας πούμε. Εντάξει βολέυτηκα. Απλά ρυθ΄μισα το samba gia na βλέπει ένα υπολογιστή με ΧΡ και η ταχύτητα με την οποία μοιράζονται τα αρχεία είναι τραγική. Πιάνει ταχύτητες της τάξςη των 200kbps. Τη στιγμή που το δίκτυο είναι 100mgps. Το ψάχνω το θέμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.