Jump to content

OCZ EL Platinum 512mb PC3200 vs OCZ EL Platinum 512mb PC3200 rev.2

mitsosoft

Recommended Posts

Απλή ερώτηση επειδή δεν έβγαλα ακριβώς άκρη απο την αναζήτηση που έκανα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξί των 2 αυτών μοντέλων;

Απο ότι είδα εχει φέρει το e-shop αυτές που δεν είναι rev.2 και στις διαφορές που είδα είναι οτι αυτές παίζουνε με cl2 2-3-2-5 ενώ οι rev.2 είναι cl2 2-2-2-5. Είναι μόνο αυτή η διαφορά τους;

Θέλω να τις βάλω σε Athon64 3500+ με Asus A8V Deluxe και με ενδιαφέρει να έχω χαμηλά timings και αν είναι για o/c να πάω 220-230 πάντα ομως με χαμηλά timings. Δεν θα με ενδιέφερε να παω 250 και πάνω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [05-03-2005 20:05]

Με τις rev2 μπορεί να πάς εκεί και με 2-3-2-5 ή 2-3-3-5

Ναι ετσι ειναι .

Τα R1 εχουν παλιοτερα ντιμακια , ενω τα R2 ειναι απο τα καινουργια , με πολλες δυνατοτητες .

Αν είναι να τερματίζουν οι rev.1 στα 255 με καλύπτει πλήρως, αφού δεν έχω σκοπό να πάω ως εκεί. Απλά θέλω να παίξουν ως DDR400 στην αρχή με χαμηλά timings (αυτές που έχω είναι ότι νά'ναι) και αν κάνω ποτέ o/c τότε αντε να πάω 220-230, αλλά αν τελικά τον ανεβάσω τουλάχιστον θα ήθελα στα 220-230 να κρατήσω τα χαμηλά timings για πιο πάνω δεν καίγομαι

Φίλε stakid έχεις δοκιμάσει αν οι rev.1 που έχει παίζουν στην κανονική τους ταχύτητα με 2-2-2-5 αντί 2-3-2-5 που λένε ότι είναι;

Ευχαριστώ.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

@mitsosoft

Όπου και αν θες να πας δεν αξίζει να πάρεις τις rev1.....

Οι rev2 χτυπάνε και 300αρια.....

Ναι όμως όπως έχω αναφέρει δεν με ενδιαφέρει να ανέβω ούτε καν στα 250 όχι στα 300.

Δηλαδή οι rev.1 δεν λένε για τα δεδομένα που τις θέλω; (λογικά είναι και κανα 50-60 φθηνότερες)

Ξέρει κανένας κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να έχει ετοιμοπαράδωτες τις rev.2; (όχι κάποιο on-line ή απο εξωτερικό).

Μήπως κάποιο απο τα μαγαζιά της Στουρνάρη έχει;

Στη στουρνάρη τις πήρα εγώ...από το PC-Store...

Δεν είναι απαραίτητο οι rev1 να είναι και φθινότερες.... ;)

Τις rev.1 το e-shop τις έχει 124 τα 512mb άρα 248 για το 1GB, τις rev.2 δεν θυμάμαι να τις έχω δεί πουθενά (για Ελλάδα μιλάμε) κάτω απο 300 to 1GB. Στο DVD-r.gr για παράδειγμα έχουν 312.7.

Εσύ πόσο τις πήρες τις rev.2 απο το pc-store; Πάντως στην σελίδα του δεν τις έχει.

Ευχαριστώ.

Αρχική απάντηση από mitsosoft

Ναι όμως όπως έχω αναφέρει δεν με ενδιαφέρει να ανέβω ούτε καν στα 250 όχι στα 300.

μαν γιατι δεν σε ενδιαφερει?αθλον64 εχεις...χωρις να ζορισεις τον επεξεργαστη μπορεις να πας ψηλα τις μνημες...και οσο για την τιμη...εχει στις αγγελιες μνημες με tccd σε καλυτερη τιμη...δεν ειναι αναγκη να ειναι ocz

Στουρνάρη πάντως δεν βρήκα OCZ rev.2, αλλά με πείσατε για θα πάω για μνήμες με tccd οπότε ξέρει κανένας κανένα μαγαζάκι που να έχει; Λογικά αν δεν κάνω λάθος εκτός απο τις OCZ Platinum rev.2 επίσης tccd πρέπει έιναι και μερικές PQI και G.Skill, αλλά δεν έχω δει κανένα μαγαζί να τις έχει.

Δεν είχε το Pc-Store?

’μα δεν έχει και υπάρχει διαθεσημότητα φέρνει αμέσως....

Στο Pc-store μου είπε ότι μάλλον θα φέρει την άλλη Παρασκευή αλλά και πάλι δεν ήταν σίγουρο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.