Wizard! Δεκέμβριος 14, 2015 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2015 Έχετε κατά νου, ότι θα βγει σύντομα 390 με 4GB μνήμης, για χαμηλότερη τιμή. Οπότε, ίσως είναι πιό ανταγωνιστική αν δεν έχει διαφορά στις επιδόσεις, τουλάχιστον στα 1080p/1200phttp://wccftech.com/amd-aibs-prepare-4-gb-radeon-r9-390/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrsrz Δεκέμβριος 14, 2015 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2015 Με DX12 τι θα γίνει δεν βλέπω να αγχωνεται κανεις. Ισχύουν οι φήμες για τεραστια βελτίωση απο AMD; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 14, 2015 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2015 Μεχρι στιγμης σε μονο ενα τεστ και μονο σε περιπτωση που λειτουργει ενα συγκεκριμενο feature, ναι ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 14, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2015 Έχετε κατά νου, ότι θα βγει σύντομα 390 με 4GB μνήμης, για χαμηλότερη τιμή. Οπότε, ίσως είναι πιό ανταγωνιστική αν δεν έχει διαφορά στις επιδόσεις, τουλάχιστον στα 1080p/1200phttp://wccftech.com/amd-aibs-prepare-4-gb-radeon-r9-390/ ναι αλλα οι κατασκευαστές που αναφέρονται είναι αυτοι που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση. Και sapphire δεν παίρνω ούτε τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 14, 2015 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2015 ναι αλλα οι κατασκευαστές που αναφέρονται είναι αυτοι που δίνουν 2 χρόνια εγγύηση. Και sapphire δεν παίρνω ούτε τσάμπα.Καλά, για τη Saphire δε λέω, αλλά τι εννοείς με τα 2 χρόνια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 14, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2015 2 χρόνια έναντι msi, asus και gigabyte που δίνουν 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonlordcv Δεκέμβριος 18, 2015 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2015 Σκοπεύω σε λίγο καιρό να πάρω vga. δεν ξέρω αν είναι καλύτερη η 390 ή η 970. Σκέφτομαι την msi γιατί μου αρέσει πολύ το backplate (ίσως λίγο περίεργο που δίνω βάρος εκεί αλλα το βρίσκω πολύ όμορφο). Καταλαβαίνω όμως ότι τα 8gb είναι πιο πολύ κράχτης παρά ουσία και εκτός αυτού βλέπω ότι υπάρχουν games στα οποία η 970 υπερτερεί. Εσείς τι λέτε; Θα δούμε κανα σοβαρό driver από amd που να μεταμορφώσει την κάρτα ή να προτιμήσουμε την παλιότερη 970. Η ανάλυση της οθόνης μου είναι 1920x1200. Περιμένω τις συμβουλές σας και καλό είναι να αποφύγουμε την οπαδιστική νοοτροπία. Για να είμαι και εγώ ευθύς είμαι λίγο προκατειλημμένος υπερ της Nvidia λόγω drivers και κατανάλωσης αλλά γενικά θέλω να στοχεύω σε προϊον που μου δίνει περισσότερα. Και γενικά λόγω εξαιρετικά κακής εμπειρίας στο παρελθόν δεν θα παρω sapphire. Ευχαριστώ πολύ. Προσωπικα διάλεξα την 970 και μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είναι κρύα και έβαλα σε όλα τα παιχνίδια που παίζω στο φούλ εκτός απο blur το οποίο με ενοχλεί. Απο ανάλυση ειμαι σε HD και θα δεν σκοπέυω να ανέβω για καμια τετραετία ... τι λέω μάλλον ποτέ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Δεκέμβριος 19, 2015 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2015 r9 390 ή r9 290. προσωπικά βρήκα ευκαιρία με 290Χ vapor-x. Είμαι με 1080p και στα περισσότερα παίζω με VSR (2560*1440 ή 3200*1800) το οποίο έχει πολύ σημαντική επίδραση στην ποιότητα του ΑΑ και των textures. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 20, 2015 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2015 παιδιά για να μην ανοιγω αλλο θέμα. ένας φίλος με g1 θέλει να μάθει αν γινεται άρση της εγγύησης έτσι και της βάλει waterblock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Δεκέμβριος 20, 2015 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2015 Aν καταφερει με καποιο τροπο και δεν αφησει ''σημαδια'' τοτε δεν χανει την εγγυηση επανατοποθετωντας την μαμισια ψυχτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Δεκέμβριος 20, 2015 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2015 ρωτάω αν η συγκεκριμένη κάρτα έχει τοποθετημένα αυτοκόλλητα που δεν πρεπει να παραβιαστούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Δεκέμβριος 25, 2015 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2015 Και sapphire δεν παίρνω ούτε τσάμπα.μεγάλο λάθος. η sapphire βγάζει από τις πιο ποιοτικές amd gpu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts