Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2015 (edited) Οπως αρκετοι ξερουν εδω και καιρο,υπαρχει ακομα ενας δευτερος ελληνικος public σερβερ για το Assetto Corsa.Ιδιοκτησια Τασου και εμενα.Η κίνηση αυτη παρθηκε με σκοπο να εχουμε μια εναλλακτικη επιλογη για να παιζουμε κατι διαφορετικο απο το τρεχων του Thelab.Δε το αναφεραμε οταν αγοραστηκε , γιατι λογω δουλειας δεν μπορεσαμε να βρουμε χρονο να ολοκληρωσουμε καποια πραγματα που ειχαν σχεση με το ελληνικο Community μας.Οποτε καταληξαμε στο να εχουμε δυο διαφορετικους σερβερς για το AC..Αυτο βεβαια δεν μας σταματαει μελλοντικα να πραγματοποιηθουν οι αρχικες μας σκεψεις.Επισης , ΔΕΝ θα επηρεασει σε καμμια περιπτωση το thelab gathering , ουτε θα μπει στις Κυριακατικες υποχρεωσεις.Απλα ειναι αλλος ενας σερβερ στην λιστα του παιχνιδιου.Την επιλογη των combos την κανουμε εγω και ο Τασος.Παραγγελιες δεν δεχομαστε (ισως με κανα pm.haha )Θα αφορα κυριως road / super cars και οχι αγωνιστικα.Ευκολοδηγητα δηλαδη με σκοπο να υπαρχει περισσοτερος ανταγωνισμος.Ολες οι βοηθειες ειναι allowed , το grip ξεκιναει απο 95% με σχετικα γρηγορη ανοδο και η θερμοκρασια 24C.Τα παραπανω ΔΕΝ αλλαζουν.Επισης θα προσπαθησουμε να εχουμε συχνη αλλαγη των combos , αν οι συνθηκες μας το επιτρεπουν (δουλεια , υποχρεωσεις) Οπότε , μπορειτε να ψαχνετε και στον "tango" αν υπαρχει κοσμος η αν θελουμε κατι διαφορετικο, πεφτει σημα στο steam οπως σημερα!Δειτε εικονα απο τον λαο που περασε.Σελιδα στο FB : https://www.facebook.com/TheTangoX/ Στατιστικα σερβερ : http://manager.rackservice.org:50424/sessionstat Τρεχον combo : BMW M3 E30 / Toyota GT 86 @silverstone Μεγειες μας και μεγειες σας ! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2015 από GoMaR 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Δεκέμβριος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Καλη κινηση!! Καλη αρχη παιδια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 9, 2015 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 (edited) Μπράβο παιδιά! Χθες λίγο που έπαιξα όλα πήγαιναν καλά ακόμα και όταν γέμισε ο server, λίγο παραπάνω ping έχει αποτι έχω συνήθως αλλά δεν δημιούργησε θέμα.Πρέπει να κάνω λίγη προπόνηση όμως γιατί νιώθω σαν κινητό κουστουρο στο +4σεκ στον γύρο από τον πρώτο [emoji14] ευτυχώς είχα παρέα! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 9, 2015 από FrOsT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 9, 2015 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Πολύ ωραίο mood στον server. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Δεκέμβριος 9, 2015 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Με γειες με γειες! Ελπίζω να τα καταφέρω να μπω σύντομα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakis Δεκέμβριος 9, 2015 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Ωραίοι!Εγώ σας βρήκα και ακολούθησα στο facebook. Gakis Stavrianos είμαι εκεί. Βρείτε με κι εμένα όσοι θέλετε να έχουμε επαφή και από εκεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Δεκέμβριος 9, 2015 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Καλη αρχη, μεγειες κλπ, κλπ... Ετσι, αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε....!!! ο @sstav, να τα βλεπει 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Δεκέμβριος 9, 2015 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Ερχομαι με φορα...! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Δεκέμβριος 9, 2015 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 9, 2015 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2015 Ωπα??Εγω τωρα το μαθαινω...αντε καλη αρχη και μπραβο σας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 18, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2015 (edited) Lamborghini Gallardo SL @VallelungaQual : 10minLaps : 7Grip : 95% Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2015 από GoMaR 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Δεκέμβριος 22, 2015 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2015 Μεγεια παιδιά..τώρα το είδα... βέβαια καθημερινές είναι απολύτως εκτός των δυνατοτήτων μου (όχι οτι και η οδήγηση μου είναι κάτι διαφορετικό απο αυτό)αλλά είναι μια νέα συναρπαστική δυνατότητα για όλους...Καλές συνευρέσεις έυχομαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Δεκέμβριος 28, 2015 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 Ακόμα δεν αξιώθηκα να μπω, αλλά ελπίζω σήμερα να προλάβω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 28, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2015 παιδιά ακομα Εκτός Είμαι.οπότε δε ξέρω πότε θα φτιάξω σερβερ για τον αγωνα της πέμπτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 15, 2016 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 @GoMaR, ωραιο combo εχετε βαλει.Alfa Romeo 4C - Magione.Θυμασαι τι γκρινια ειχα ριξει οταν το ειχες βαλει για combo στον σερβερ, ετσι;Λοιπον ποσο διαφορετικο μου φαινεται τωρα, μετα απο τοσο καιρο και 500+ ωρες περισσοτερες απο τοτε.Αντε για μαζευτειτε και εκει..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 15, 2016 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 Ωραια η alfa....θα παιχτει καλη φαση το βραδακι(κ εδω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 15, 2016 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 το βράδυ ραντεβού εδω; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 15, 2016 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 κατα τις 21:00 θα μπω.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 15, 2016 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2016 im in Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιανουάριος 16, 2016 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2016 (edited) ............ημαρτον...........είσαι ακόμα μέσα; πότε βγηκες δεν είπες Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 16, 2016 από sstav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts