Jonys Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 Ύστερα απο πολύ κόπο κατάφερα να κάνο τον server απο το pc μου να δουλεύει κανονηκά τώρα το μόνο που μου λείπει είναι να σχεδιάσω την σελίδα και θέλω να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω email σε server που τρέχει απο το πρόγραμμα WAMP5 1.4.3?????
Jonys Μάρτιος 5, 2005 Author #2 Μάρτιος 5, 2005 και κάτι άλο ξέρετε τι μπορώ να εγκαταστήσω στον server για μεγαλύτερη ασφάλεια θέλω να βάλω ssl αλλά δεν ξέρω πώς έψαξα και στον γόγλη αλλά δεν κατάλαβα πώς γίνετε.
kagelar34 Μάρτιος 5, 2005 #3 Μάρτιος 5, 2005 και εμένα μ' ενδιαφέρουν αυτά που ψάχνεις αλλά δεν μπορώ να σσε βοηθήσω anyway θα το το κάνω ένα subscribe για να το έχω από κοντά
kagelar34 Μάρτιος 7, 2005 #5 Μάρτιος 7, 2005 κοιτα ssl αν θες με Apache νομίαω υπάρχει ειδική έκδοση APache αλλά δεν υπάρχει στο wamp που κατέβασες (νομίζω πάντα)Πολλά νομίζω τώρα που ξαναδιάβασα τν απάντηση μου αλλά....α κάνε κ ένα edit στην τελευταία λέξη σου να μην σε βρίσκουν τα search.
Jonys Μάρτιος 7, 2005 Author #6 Μάρτιος 7, 2005 Δώσε μου ένα link να κατεβάσω την έκδοση του Apache 1.3.33 με SSL
kagelar34 Μάρτιος 8, 2005 #7 Μάρτιος 8, 2005 δεν έχω έτοιμο ...λογικά κάτι σε install "APACHE 1.3.33" SSL στο Google να σου βγάλει κάτι το επιθυμητό αλλιώς βάλε installation kit αντί για install.Νομίζω υπάρχουν κάτ ι πακέτα XAMP (αντί WAMP)που έχουν αυτά που θες...θα το κοιτάξω και αύριο και θα σου πω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.