skembe Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2005 Καλημέρα. 'Εχω ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να παίξω counter strike σε τοπικό δίκτυο. Έχω κάνει το δίκτυο απλά δεν μπορώ να βρώ τις ρυθμήσεις του παιχνιδιού για να συνδεθούν οι δύο Η\Υ του δικτύου στο ίδιο παιχνίδι. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skembe Μάρτιος 10, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Το βρήκα Για όποιος ενδιαφέρεται απλά κάνεις ένα τοπικό δίκτυο, ο server κάνει ένα custom game και οι υπόλοιποι απλά ανοίγουν την κονσόλα (~ ) και πληκτρολογούν "connect και την IP του server":happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Μάρτιος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Δεν σε πρόλαβα αλλιώς θα σου το έλεγα.Το condition zero είναι το μόνο κουλό παιχνίδι που για να παίξεις λαν πρέπει να συνδεθείς manually και όχι μέσω gui.Γιατί όμως condition zero και οχι 1.6?Το 1.6 είναι πολύ καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skembe Μάρτιος 10, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2005 Αυτό μου δώσανε, αυτό πήρα. Μη νομίζεις ότι είμαι και τόσο fan του counter. Τώρα που το παίζω πιο συχνά άρχισα να το επεξεργάζομαι κάπως. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.