Jump to content

αντλία και ψυγείο

Jonys

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω μια αντλία που αποδίδει 2000l\h στα 25w και θέλω να καλό ψυγείο αρκετά μεγάλο ώστε να μένει περισότερη ώρα στο ψυγείο π.χ ψυγείο αυτοκινήτου από ότι έχω δεί είναι πολύ μεγάλα και πιστεύω θα είναι το ότι πρέπει με τόσο ισχυρεί αντλία.

Που το βρήσκεις το thermochill 120.3 εντώς Ελλάδος ή μονο απο εξωτερικό?

:OT: μπορείς να δοκημάσεις αυτό το link να μου πείς αν δουλεύει φτιάχνω μια σελίδα και προβλήματα με το router (Thomson Speedtouch 510i):OT:

Η σελιδα δεν δουλευει και το thermochill Μονο απο εξωτερικο.

Παντως και στην ελλαδα μπορεις με αρκετα λιγοτερα χρηματα να βρεις το ιδιο καλο(για να μην πω καλυτερο) ψυγειο και μεγαλυτερο απο το thermochill.

η σελιδα παιζει.

το thermochill μονο απο εξω.

οσο για το αν μπορεις να βρεις αναλογης αποδοσης ψυγειο στην ελλαδα......

Θα έπερνα ένα ψυγείο από ένα τρακαρησμένο αμάξη και την μέρα που πήρα το κατσαβήδι να το βγάλω το είχαν ίδη πάει σε χωματερή και ήταν μεγάλο και ότι πρέπει πιστεύω.θα πάω σε καμιά μάντρα και όλο και κάτι θα βρώ.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 08:54]

η σελιδα παιζει.

το thermochill μονο απο εξω.

οσο για το αν μπορεις να βρεις αναλογης αποδοσης ψυγειο στην ελλαδα......

Επιτέλους τα κατάφερα για την σελίδα μου πήρε εκατό χρόνια τώρα μου μένει να την σχεδιάσω :p όσο για το ψυγείο θα πάρω απο ανταλακτηκά αυτοκινήτων καλήτερα από το να κάνω ιστορίες με πιστοτηκές κτλ 16 χρονών είμαι βέβαια η μάνα μου με αφήνει αλλά καλήτερα χέρι-χέρι

Ευχαρηστώ για την βοήθεια (το ξέρω ότι κάνω πολά λάθη είμαι ανορθόγραφος)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.