Jump to content



Απο 840 pro σε 850 evo. Αξίζει;


Recommended Posts

Έχω τον 840 pro 128gb. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε 850 evo 250gb ή 500gb. Η αναβάθμιση θα γίνει μόνο για λόγους χωρητικότητας. Σε επιδόσεις θα κερδίσω ή θα χάσω; Τι πιστεύετε;

Link to comment
Share on other sites

Οι διαφορές πλέον είναι ελάχιστες και μετρήσιμες μόνο σε μετροπρογράμματα. Στην πραγματική χρήση δεν θα δεις καμία διαφορά. Πάντως εγώ θα κοιτούσα για 850 pro μόνο και μόνο για τα επιπλέον 5 χρόνια εγγύησης και τίποτα άλλο (αν θυμάμαι καλά ο Evo έχει πενταετή εγγύηση και ο Pro δεκαετή).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ αναβάθμισα τον ssd ακριβώς για λόγους χωρητικότητας. Από vertex4 128 σε 850 evo 500. Δεν παρατήρησα διαφορά στην ταχύτητα, αλλά πλέον έχω όλα τα apps και τα games στον ssd.

Η 5ετής εγγύηση του 850 pro είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά με την κατρακύλα που έχουν πάρει οι τιμές, σε 2 χρόνια πάλι θα αλλάξουμε ssd.Οπότε δεν το βλέπω και ως φοβερό δέλεαρ..

 

Διαφορά σε ταχύτητα θα δεις μόνο αν πας σε m2 με pcix interface.

Link to comment
Share on other sites

 Πάντως εγώ θα κοιτούσα για 850 pro μόνο και μόνο για τα επιπλέον 5 χρόνια εγγύησης και τίποτα άλλο (αν θυμάμαι καλά ο Evo έχει πενταετή εγγύηση και ο Pro δεκαετή).

 

και μένα για αυτο μαρεσει ο pro η τιμή του ομως είναι τοο much.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.