kpetros Δεκέμβριος 7, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2015 Κατι επιπλεον που δοκιμασα αφου ρωτησε ο ατιμαν για τα ανεμιστηρακια Το εβαλα 100% , μου εσπασε τα κεφαλι αλλα κρατησε θερμοκρασια στους 62 βαθμους ..... τα Μhz παντα κολλημενα στα 1080!!!! @valantismp, Ναι ειναι η G1 gaming και στο site αυτο ο τπος εχει προβληματα πριν ακομα ανοιξει το παιχνιδι του , οποτε δεν βλεπω τον λογο να πειραξω την καρτα σε bios Απλα συνεχιζω να εχω την απορεια , πως σκα τα πριν εφτανε τους 80 και δεν την ενοιαζε τιποτα , ενω τωρα στους 70 μου κανει κονξες.Υπαρχει πουθενα καμοια ρυθμηση για να βγαλεις off αυτην την λειτουργεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 7, 2015 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2015 (edited) Να πω κατι που δεν το ρωτησα μεχρι τωρα γιατι το θεωρω αυτονοητο. Εισαι σιγουρος οτι εχεις κλειστο το ΑΒ (απο το taskbar) οταν κανεις απεγκαταστασεις και εγκαταστασεις drivers, ετσι ? ---- Αν η καρτα ηταν reference θα το καναμε, στην δικη σου δεν ξερω. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 7, 2015 από atiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 7, 2015 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2015 Επιβεβαιωνω το ερωτημα σου Και ετσι για το γαμωτο κανω και ενα βαλε-βγαλε (cata15.11.1 + ΑΒ4.2)Αποτελεσμα ? Αυτην την φορα το ρολοι παει μονο του και δεν ακολουθει τις υποψιες μου περι θερμοκρασιας οπως επανω ..... Ρε μπας και να βαλω τα προηγουμενα windows που ειχα? Παιζουν κανα ρολο ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 7, 2015 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2015 Θελει ερευνα η ερωτηση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 8, 2015 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Και για ποιο λογο δε την πας για ρμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 (edited) Γιατι μπορει να ειναι θεμα drivers με τοσες βλακειες που του εχω κανει ..... που μακαρι να ειναι γιατι δεν εχω ορεξη να μπλεκω Και ενα SOSακι , πηγα να κανω boot απο το usb stick με τα windows , καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!! Λεει πως το UEFI θελει GPT drives Εχει κανεις μεθοδο για να μετατρεψω τον SSD απο MBR σε GPT ? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2015 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 8, 2015 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Αν δεν έχεις κάτι που να θέλεις πάνω στον partition, σβήσε το και άστο να φτιάξει μόνο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 8, 2015 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Συγνωμη , αλλα το να εχεις δοκιμασει 15 διαφορετικους οδηγους , φορματ η οχι , unistall η οχι και να πιστευεις οτι ειναι θεμα ρυθμισεων η να συνεχιζεις το ψαξιμο δε το καταλαβαινω..Για μαζοχισμο το βλεπω , οχι για λογικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2015 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 @FrOsT, Για τον SSD μιλαμε , που εχω το OS μεσα . Εαν τον κανω DELETE απο το παραθυρο που διαλεγω δισκους και μετα πατησω δημιουργεια καινουργιο .... θα μου το φτιαξει ετσι ? (το τελευταιο που θελω ειναι να μεινω χωρις pc κιολας XD ) @GoMaR, Και αμα ειναι κατι τετοιο , και μετα φτιαξει ? Δεν θα ηταν μαζοχισμος να την στειλω χωρις λογο ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 8, 2015 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 συνεχισε τα βουντου σου τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 8, 2015 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 @FrOsT, Για τον SSD μιλαμε , που εχω το OS μεσα . Εαν τον κανω DELETE απο το παραθυρο που διαλεγω δισκους και μετα πατησω δημιουργεια καινουργιο .... θα μου το φτιαξει ετσι ? (το τελευταιο που θελω ειναι να μεινω χωρις pc κιολας XD ) Εγώ έτσι κάνω πάντα, σβήνω όλα τα partitions από την προηγούμενη εγκατάσταση και διαλέγω μετά τον δίσκο και τα φτιάχνει μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2015 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Λοιπον....καθαρη εγκατασταση crimson drivers + AB 4.2 Για να μην περιμενω 10 ωρες , εβαλα το firestrike που μπαινει τσακ μπαμ Πρωτο Τεστ 990/1450 , power limit +20 , fan speed 35% (επιτηδες μπας και προλαβει να ανεβασει θερμοκρασια πρωτου τελειωσει το bench ) Μεχρι τους 80 βαθμους ειναι κολλημενο στα 990mhz , κομπλε λεω , εφτιαξε η μακακια Δευτερο Τεστ 1080/1550 , power limit +20 , fan speed 35% (για τον ιδιο λογο) Στους 70+ αρχιζει και με κατεβαζει στα 930Mhz και μετα παιζει εως 1000Mhz Τριτο Τεστ 990/1450 , power limit +20 , fan speed 35%Καιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, οχι , την πρωτη φορα γουσταρε να ειναι σταθερο .... τωρα επαιζε και αυτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 8, 2015 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Για τα vrm εχεις ακουσει τιποτα ? Για να βγαζεις ασφαλη συμπερασματα, οταν ολα ειναι τοσο οριακα, πρεπει να αφηνεις την καρτα να ηρεμησει - να κρυωσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2015 Author #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Στα VRMs βλεπω υπαρχει ενα μικρο heatsing , οχι ομως μερος της ψυχτρας - απλα το χτυπαει ο αερας Οσο για το θεμα "να κρυωσει" , σε λιγοτερο απο λεπτο παω στους 50C Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 8, 2015 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Αν πηγαινεις στους 50 βαθμους πανω στον πηρυνα σε 1 λεπτο, με τοσο καλη ψυκτρα, φανταζεσαι την θερμοκρασια των vrm's ποσο μεγαλυτερη ειναι και ποσο δυσκολα κρυωνουν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2015 Author #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 Και παλι ,.....μια τυχαια μερα θυμηθηκαν πως ψυχοντε πιο δυσκολα απο τον πυρηνα ? :S Εχω κλεισει ολοκληρες μερες στο να λιωνω το Witcher χωρις το παραμικρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Δεκέμβριος 8, 2015 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 (edited) Πολυ σωστα.Και γω δεν το βλεπω πιθανο, αλλα εδω ψαχνουμε να βρουμε τι συμβαινει.Σε μια τετοια περιπτωση πρεπει σε καθε δοκιμη να δημιουργουμε ακριβως τις ιδιες συνθηκες.Αλλιως τα συμπερασματα οδηγουν λαθος. Δηλαδη εσυ τι θα σκεφτοσουν για την συμπεριφορα της τριτης δοκιμης?Τυχη ? - δεν υπαρχει αυτο. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2015 από atiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 8, 2015 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 ασε να κρυωσει η καρτα , επανελαβε παλι τα 3 τεστ που εκανες, αν εχεις την ιδια συμπεριφορα , κανε και ενα 4ο τεστ αλλα μετα απο ωρα για να κρυωσουν τα VRMs Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Δεκέμβριος 8, 2015 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 μπας κι έχει ενεργοποιηθεί ο έλεγχος ρυθμού καρε στους crimson και είναι στα 50-60 fps λέω εγώ τώρα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 8, 2015 Author #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2015 (edited) Ειχα παει εξω , pc κλειστο και δωματιο παγακι Γυρναω και τρεχω καπακι τεστ . 990/1425 ,(35% fan) κλασσικα . Ειχα ξεχασει να βαλω power limit +20 οποτε με το καλυτερα μου εριχνε Ακυρωνω το firestrike και βαζω το power limit . Ξαναρχιζει κανονικα .... και με το που πατησει τους 75 βαθμους αρχιζει να ριχνει ....... Θα το αφησω λιγακι και θα ξαναδοκιμασω , αν και δεν νομιζω να εχει νοημα γιατι πιο κρυος ο υπολογιστης δεν παει @atiman Εγω ετσι οπως το βλεπω , μαλλον η μπαλα της 2ης δοκιμης πηρε και την 3η . Αλλα και παλι δεν βγαζει νοημα ..... Γενικα αδυνατω να διακρινω ενα μοτιβο στην συμπεριφορα της @juno12Δεν βγαζω πανω απο 60fps για να γινει κατι τετοιο , αλλα και να γινοταν θα ηταν εμφανες Λετε να επικοινωνισω με το μαγαζι που την πηρα? (mg manager) ή μηπως καλυτερα να στειλω ενα μυνημα προς gigabyte μερια Ακομα ενα εντιτ , μετα απο αρκετη ωραΕβγαλα την καρτα απο το κουτι και την ξαναβαλα (μπας και δω κατι με το ματι .... ισως κανα στρωμα σκονης στα VRms) Εκανα το ιδιο Τεστ το οποιο απετυχε Εβαλα τα fans στο 100% για 10 λεπτα , η καρτα εφτασε τους 33 βαθμους Μετα κανονικα ετρεξα παλι το firestrike .... και λιγο πριν το τελος της σκηνης ημουν στους 75c και χωρις να μου πεσουν τα ρολογια Καπακι το ξαναετρεξα , και στους 72c αρχισαν παλι να πεφτουν Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 8, 2015 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts