Jump to content

Προτάσεις για s939

xkandreas

Recommended Posts

οκ από ότι προαναφέρθηκε μου λέτε να μην παώ σε dfi αν δεν έχω όρεξη να μπω σε μπελάδες αν προκείψουν βέβαια. μέχρι τώρα έχω αλλάξει αρκετές gigabyte και έχω μείνει ευχαριστημένος 100% χωρίς προβλήματα. για sli δεν ενδιαφέρομαι και σκέγτομαι για την GA-K8NXP-9 939 RETAIL με έναν amd 64 στα 3000 και μια nvidia 6600. δεν υπάρχουν λέφτα για κάτι περισσότερο και έχω ένα dimm 512 OCZ cl 2 με προοπτική να μπεί άλλο ένα. και απο την υπογραφεί που βλέπετε θα δώσω επεξεργαστη και μητρική στα 250 σε κάποιον που βρήκα τα έχω 2 μήνες

Να πω και γω την εμπειρια μου με την A8V. :o

Πρωτ'απ'ολα να σας δηλωσω οτι δεν ειμαι τοσο ψαγμενος χρηστης οσο εσεις και δεν εχω ασχοληθει με ocing. Την μητρικη την πηρα πριν εναμιση μηνα. Το μονο προβλημα που συναντησα ηταν αυτο που ανεφερε ο dpresv αλλα με μια 9800 pro. Τωρα με την 6600 δεν εχει κανενα προβλημα. Επισης η μητρικη δουλεψε κατ'ευθειαν και με μνημες σε Dual χωρις να αλλαξω κατι απο το ΒΙΟS. Μπορει να ειμουν τυχερος.

Εμενα στην παρουσα φαση με ενδιεφερε να εχω εναν υπολογιστη να κανω τη δουλεια μου και παιζω κανα παιχνιδι χωρις να μου βγαζει προβληματα και αν καποια στιγμη αποκτησω λιγο παραπανω εμπειρια να σχοληθω και λιγο με OCing. Και απο αυτης της αποψης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την μητρικη.

Δεν νομιζω λοιπον να επερνα στην φαση που βρισκομαι μια DFI γιατι δεν θα την εκμεταλλευτω παρόλο που απο αυτα που βλεπω απο σας παιδια ειναι the overclockers dream. Αναλογα καποιος δεν θα μεινει ικανοποιημενος απο την A8V γιατι δεν θα του προσφερει πολλα απο αποψη OCing.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως η καθε μητρικη ειναι για το που ειναι καλυτερη. Και πολλες φορες αυτο ειναι υποκειμενικο αναλογα με την εμπειρια του καθενος και τις απαιτησεις του.

μόλις είδα ότι το e-shop έφερε DFI LANPARTY UT NF4 SLI-D και ψήνομαι δίοτι έχει τα ίδια λεφτά με την gigabyte που έλεγα αλλά υποστηρίζει και sli αν και δεν ενδιαφερομαι επί το παροντός αλλά γιατί όχι. τι παραπάνω προσφέρει η LANPARTY UT NF4 SLI-DR για να δώσεις παραπάνω καμιά 35

νομίζω ότι δίνεις πολλά λεφτά για την μητρική, ειδικά αφού δεν χρειάζεσαι SLI...

βασικά σε συμφέρει να πάρεις την απλή dfi με 145Ε παρά την gigabyte με 200E(!!!)

οτιδήποτε και να πάρεις υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει πρόβλημα, αυτό να το ξέρεις... η dfi αρχίζει και κάνει τα δικά της μετά από αρκετό ζόρισμα. ψάξε τι από αυτά που δίνει κάθε μητρική σου χρειάζεται και με βάση αυτά αποφάσισε. σε default όλες σταθερές είναι!!!

Λοιπόν αμα θες να ξεζουμίσεις μνήμες και επεξεργαστή μέχρι εκεί που θα βγούν γονατιστά και θα παρακαλάνε, DFI. Αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις με τις άπειρες ρυθμίσεις στις μνήμες, με τα auto κανείς ποτέ δεν έκανε προκοπή. Το board θα σε ανταμοίψει με πολύ σταθερές τάσεις και το στοιχείο της "προβλεψιμότητας" δηλαδή με λογικές κινήσεις (αν ξέρεις και τι κάνεις) απλά ανεβαίνει. Το ζόρισμα θα το δεις (αν όντως σε κόβει η μητρική) σε σημείο που με άλλη μητρική δε θα έφτανες ποτέ, έτσι απλά.

Από την άλλη αν καίγεσαι για εξοπλισμό (τα 4 sata extra του sil) και ένα κυριλέ o/c χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις (μη πω "πολλές" και με κράξουν) πας σε Giga. Είναι μεγάλη, σοβαρή εταιρεία και δε χρειάζεται συστάσεις.

τελικα λεώ για dfi με τα 145 μάλλον και τα 40 επιπλέον που θα έδιαν να τα χώσω στην cpu Και να πάρω τον 3200 amd τελικά. κάτι ακόμα μην βρήσκετε σε κανέναν καμιά βίδα χρυσή απο slk 900u γιατί μια έχασα και μια έσπασε σε ξεβίδωμα γιατί θέλω να την βάλω σε ένα mobo ενώς φίλου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.