Jump to content

Neo pc

Captain

Recommended Posts

Γιαυτο και εγω στη στροφη αλλαξα αποφαση περι μητρικης.ε τι να πεις ολα καπια προβληματα εχουνε.ακομα και τα ηχεια μολισ ενημερωθηκα να μη παρω creative γτ βγαζουνε διαφορα προβληματα ολα ειναι προβληματικα ποια :pbanana

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Τελικα αγορασα τα εξης εξαρτηματα

CPU: E8400 on H2O

MOBO:Asus P5E

RAM: 2x2Gb (Mushkin DDR2 4GB Kit XP-8000 5-5-5-15)

VGA: Asus 8800GT 1GB on H2O

MONITOR:Samsung TFT 22''SM-T220

SOUND: Creative Sound Blaster LIVE Platinum

PSU: Chieftec 750W

HDD: 2x500GB WD,2x80GB SEAGATE

Case: Armor+,Thermaltake

ευχαριστω ολουσ για τη βοηθεια σας και τον koumle που βοηθησε στο στησιμο του watercool

επομενο βημα ειναι καποιος απο εσας να με βοηθησει για να ξεκινησω να κλοκαρω και εγω

εννοειται αυριο το παιρνω απο το κουμλε ο οποιος το δουλευει τωρα .αυριο θα εχετε φωτος και εν καιρω ξεκιναω ερωτησεις για να κανουμε οβερκλοκακια παιδια

Δυστυχωσ η καρτα γραφικων ητανε καμενη απο τη μανα της μαλλον.πειτε μου ποσες πιθανοτητες υπηρχανε να γινει αυτο μου λετε?

Ολα συμβαινουν, δε πειραζει ομως! Περιμενουμε σχολια και θερμοκρασιες απο το καινουργιο σου PCακι

θα τα εχετε ολα αλλα αγχωθηκα λιγο γιατι πρωτοφανες αυτο και δε ξερω τι θα γινει μηπως δεν δωσουνε αλλη κλπ και μεινω χωρισ καρτα και οχι τιποτα την πηρα ακριβα

καλοριζικο καλοδουλευτο.μην τρελενεσε θα την αλαξουν αφου ειναι ολοκενουργια

σημερα τι στειλανε στα κεντρικα τη καρτουλα παιδια ειμαι σε αναμονη και περιμενω πολυ καθυστερουνε και παει το μυαλο μου μπασ και στη καρτα κανουνε καμια κολληση και τη πασαρουνε σαν νεα και σε λιγο καιρο παλι καμενη

σημερα τι στειλανε στα κεντρικα τη καρτουλα παιδια ειμαι σε αναμονη και περιμενω πολυ καθυστερουνε και παει το μυαλο μου μπασ και στη καρτα κανουνε καμια κολληση και τη πασαρουνε σαν νεα και σε λιγο καιρο παλι καμενη

Απο e-shop ειναι?

oχι ειναι απο ενα μαγαζι στη εθνικης αμυνης βεβαια εχω αγορασει καποιες φορες απο κει ολα καλα και τελειες τιμες αλλα παρολα αυτα εχω το αφχοσ μην γινει καμια στραβη και τα φορτωσουνε σε μενα.παντως ειπανε τα στειλανε στα κεντρικα εδω θεσσαλονικη και η διαγνωση εκει θα γινει

τελικα ηρθε η καρτα αλλα οχι η ασους.μου δωσανε μια μσι.η συμπεριφορα τους ητανε αντιεπαγγελματικη και παραδειγμα προς αποφυγη.απλα τωρα να ρωτησω στουσ γνωστες.8800gt msi vs 8800gt asus υπαρχει καμια διαφορα?

τελικα ηρθε η καρτα αλλα οχι η ασους.μου δωσανε μια μσι.η συμπεριφορα τους ητανε αντιεπαγγελματικη και παραδειγμα προς αποφυγη.απλα τωρα να ρωτησω στουσ γνωστες.8800gt msi vs 8800gt asus υπαρχει καμια διαφορα?

Μονο το logo τις καρτας διαφερει.

Δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενοι να σου φερουν ASUS.

Ετσι και αλλιως ιδιο τσιπακι εχουν και τα 2.

οποτε ειτε ασουσ ειτε μσι το ιδιο πραμα εννοεις?ωραια λοιπον αν ολα πανε καλα παιδια ελπιζω αυριο τετοια ωρα να ειμαι με το νεο υπολογιστη και να σασ δειχνω τισ φοτο αμην και ποτε

οποτε ειτε ασουσ ειτε μσι το ιδιο πραμα εννοεις?ωραια λοιπον αν ολα πανε καλα παιδια ελπιζω αυριο τετοια ωρα να ειμαι με το νεο υπολογιστη και να σασ δειχνω τισ φοτο αμην και ποτε

Βασικά ναι υπάρχει πρόβλημα καύχος το rma ts MSI είναι για τα "πανιγιργια" τις πλείστες φορες. Να προτιμήσεις asus αν θα βάλεις νερό

Και πρόσεχε μπας και η άσους είναι πιο ακριβή, αλλα αν σου στείλανε o/ced edition μην κανεις τίποτα, κρατα τη είναι πολύ καλές αυτές οι o/ced της msi

Μη γελειεστε με τις μαρκες παιδια... Ασους ξεάσους για μενα και για πολλους εδω μεσα ειναι μια εταιρια που κατα καιρους εβγαζε και βγαζει προιόντα ακριβοτερα απο τον ανταγονισμο. Στις καρτες νη μη φοβαστε τις μαρκες, η φθηνοτερη ειναι και η καλυτερη επιλογη. Οσο για τις οβερκλοκντ... θυμαστε κατι XFI που τις πηρανε ολοι στο χερι...

Παντος καπετάνιε να μην ανυσηχεις, αυτα συμβαινουν κατα καιρους...

αυτο και εγω ηθελα να ξερω φιλε μου.απο τι στιγμη που το τσιπακι ειναι ιδιο εχει τοσο τραγικη διαφορα η μσι δηλαδη?εγω στην αρχη λιγακι κολλησα οταν με ειπε για μσι επειδη εχω ασχημο προηγουμενο με μια μητρικη τησ μσι και απο τοτε δεν ηθελα να ακουω αυτη τη μαρκα αλλα τωρα αφου τα τσιπ ειναι ιδια...τι να πω?

Βασικά ναι υπάρχει πρόβλημα καύχος το rma ts MSI είναι για τα "πανιγιργια" τις πλείστες φορες. Να προτιμήσεις asus αν θα βάλεις νερό

Και πρόσεχε μπας και η άσους είναι πιο ακριβή, αλλα αν σου στείλανε o/ced edition μην κανεις τίποτα, κρατα τη είναι πολύ καλές αυτές οι o/ced της msi

To RMA δεν θα τον κανει στιν MSI οποτε μην τον φοβιζεις..(αν και δεν ξερω αν ισχυει κατι τετιο).ΔΕΝ τον Απασχολει απλα γιατι αλλος θα τρεξει να τα κανει αυτα.(το μαγαζι που την πειρε).

+1 στην αποψη του Βαλαντη...An τις ξεκαπακωσεις ολες G92 γραφουν απο κατω.

Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια με φιδια.

Nτάξει ναι μεν αλλά...αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα...Προφανώς όλοι ξέρεται οτι σε όλες τις κάρτες δεν χρησιμπούνται οι ίδιες μνήμες...

Ναι μπορεί να έχει τον ίδιο πυρήνα αλλά μπορεί να μην χρησιμοποιεί ο κάθε κατασκευαστής τις ίδιες μνήμες...

Πάντως για τέτοιου μεγέθους κάρτα όλες οι υλοποιήσεις είναι ίδιες.Μιλάω για ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και όχι για τα ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.