GeorgeVasil Ιούνιος 21, 2008 #61 Ιούνιος 21, 2008 ωχ παλι να το φερνω ως εκει?λυπησου με.προσωρινα οταν λες για ποσο ακομα?Δεν έχεις λειτουργικο πρόβλημα.Εγκλωβισε το σπασιμο με 2 Tireup's και θα εισαι οκ.
Captain Ιούνιος 21, 2008 Author #62 Ιούνιος 21, 2008 Δεν έχεις λειτουργικο πρόβλημα.Εγκλωβισε το σπασιμο με 2 Tireup's και θα εισαι οκ.εννοεις να δεσω εκει το σωληνα με ταιρ απ?
koumle Ιούνιος 21, 2008 #63 Ιούνιος 21, 2008 εννοεις να δεσω εκει το σωληνα με ταιρ απ?Ναι αυτό εννοεί.προσωρινα οταν λες για ποσο ακομα?Για πολύ καιρό.Πιο πολύ είναι ψυχολογικό!
Captain Φεβρουάριος 20, 2009 Author #64 Φεβρουάριος 20, 2009 Υστερα απο τον εθισμο στο αθλημα του νερου και του Phase αποφασισα να εθιστω και στην καλωδιακη ταξη.οχι οτι θα δειτε τρομερες αλλαγες απλα να χαμε να λεγαμε.απο πισω τρελη αταξια υπαρχει αλλα απο μπροστα ειναι καπως πιο καλα.εβαλα και λαμπες κοκκινες και μου αρεσε αρκετα.η καλωδιοταινεια του DVD λιγο ξενερα.εκτος του απο πισω αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο στο απο μπροστα δεκτον.συγνωμη για τη σκονη αλλα....
jax7480 Φεβρουάριος 20, 2009 #65 Φεβρουάριος 20, 2009 Να προτεινω ενα ηλεκτρικο σκουπακι της Black&Decker.Κατα τ'αλλα μια χαρα εγινε.
Captain Φεβρουάριος 20, 2009 Author #66 Φεβρουάριος 20, 2009 πλακα πλακα τη σκονη πως μπορω να την αφαιρεσω?
jax7480 Φεβρουάριος 20, 2009 #67 Φεβρουάριος 20, 2009 Σε περιπτωση που ειναι απλα σκονη που δεν εχει κολλησει: Αν εχει κολλησει λογω υγρασιας τοτες με το χερακι και πανακι.
koumle Φεβρουάριος 20, 2009 #68 Φεβρουάριος 20, 2009 πλακα πλακα τη σκονη πως μπορω να την αφαιρεσω?http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=928&highlight=blower
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 23, 2009 #69 Φεβρουάριος 23, 2009 Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Αλλο ενα φανταστικο Armor! :respect: εχω να κανω μερικες παρατηρισουλες/ερωτησεις. 1) τριτη φωτο απο πανω, εκεινος ο διακοπτης μπροστα απο το τροφοδοτικο τι ακριβως κανει; 2) τι υγρο εβαλες στην υδροψυξη και κατεληξες με αυτο το trendy ( ) χρωματακι; 3) το AC φανακι στο rack των δισκων πρεπει να χαλαει το airflow. Υποθετω πως ο μπροστα βαζει, δηλαδη φυσαει προς το rack, φυσαει και αυτος και γινεται της κακομοιρας. δοκιμασε να βαλεις εναν να φυσαει απο το rack προς το εσωτερικο του κουτιου 4) εντελως ασχετο πως πανε οι μνημες στην μητρικη; εμενα πανω απο 525 στην ABIT IP35 Pro με καμια παναγια...
Captain Φεβρουάριος 23, 2009 Author #70 Φεβρουάριος 23, 2009 Πολυ ωραιο το αποτελεσμα! Αλλο ενα φανταστικο Armor! :respect:εχω να κανω μερικες παρατηρισουλες/ερωτησεις. 1) τριτη φωτο απο πανω, εκεινος ο διακοπτης μπροστα απο το τροφοδοτικο τι ακριβως κανει; 2) τι υγρο εβαλες στην υδροψυξη και κατεληξες με αυτο το trendy ( ) χρωματακι; 3) το AC φανακι στο rack των δισκων πρεπει να χαλαει το airflow. Υποθετω πως ο μπροστα βαζει, δηλαδη φυσαει προς το rack, φυσαει και αυτος και γινεται της κακομοιρας. δοκιμασε να βαλεις εναν να φυσαει απο το rack προς το εσωτερικο του κουτιου 4) εντελως ασχετο πως πανε οι μνημες στην μητρικη; εμενα πανω απο 525 στην ABIT IP35 Pro με καμια παναγια... hey sakis.. λοιπον ας τα παρω με τη σειρα.καταρχας εκεινο το κουμπακι στην τριτη φωτο ειναι το power on off απο τις λαμπες.Συγκεκριμενα αυτες εδω( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809619 ) το υγρο της υδροψυξης ειναι αθλιοτατο απορω πως το ειδες trendy:p. αρχικα ηταν κοκκινο και συγκεκριμενα αυτο που βαλαμε με τον koumle http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26_44&products_id=161 αλλα μετα οι σωληνες βρωμισαν και δεν φαινοταν ωραιο.επισης αλλαξα και νερο και εμεινε λιγο κατακαθι προφανως και πηρε αυτο το χρωμα. στο θεμα του ανεμηστηριου ειχες απολυτο δικιο.τον αλλαξαμε εναν 12αρη και προφανως ολα διορθωθηκαν. οσον αφορα τις μνημες ειναι παρα πολυ καλες.πιστευα οτι αυτες εφταιγαν οταν δε μπορουσα να ειμαι stable αλλα τελικα εφταιγε το στεπ του επεξεργαστη.ναι μπορουν να ανεβουν πανω απο τα 525 και ειμαι σιγουρος γιατι της ειχα ανεβασει.απλα δωσε παραπανω ρευμα.εμενα αν δε κανω λαθος ειχαν παει 560 η κατι ψηλα πιο πανω.βγαζανε blend αλαθητο για πολλη ωρα
Captain Απρίλιος 1, 2009 Author #71 Απρίλιος 1, 2009 λοιπον αγορασα σημερα απο το λιροι μερλιν ενα blower 13ε.παιδια τα αποτελεσματα νταξει δεν χρειαζεται να τα σχολιασω.το κουτι εγινε σαν νεο.μολις το βγαλα εξω ενα στρωμα σκονης σαν τη τεφρα που βλεπουμε στις ταινειες πεταχτηκε.παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενος.ειναι μια πολυ καλη αγορα και την προτεινω σε ολους.εγω απο σκονη απαλλαχτηκα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.